Knolpower adventskalender 2022

Een Knolpower adventskalender 2022 kopen? Enzo Knol heeft zijn eigen adventskalender weer terug in het assortiment. Daarmee kunnen Knolpower fans met een super leuke adventskalender aftellen naar de feestdagen. Voor het design is gekozen voor een kerstboom met daarin verschillende lades verwerkt. De adventskalender komt is sinds begin november beschikbaar op Knolpower.nl. Wij verwachten dat de Knolpower adventskalender 2022 binnen no time raakt uitverkocht. Wees er dan ook snel bij, want OP=OP!

Bekijk het Knolpower assortiment op bol.com*

Knolpower adventskalender 2022

Enzo Knol heeft vorig jaar voor het eerst een Knolpower adventskalender uitgebracht. Dit jaar is het tijd voor de Knolpower adventskalender 2022. Het broertje van Milan Knol staat natuurlijk bekend om zijn vlogs, maar ook zijn Knolpower kleding is inmiddels niet meer weg te denken. Daarbij is dit jaar ook weer een adventskalender. Daarmee start je op 1 december met het tevoorschijn halen van een cadeautje. Op 24 december haal je uiteindelijk de laatste verrassing tevoorschijn.

Wat er precies in de adventskalender zit, hield Enzo lang geheim. Inmiddels weten we echter wat je terug kunt vinden in de Knolpower adventskalender 2022. Zo gaat het om 24 kleine speelgoed cadeautjes. Zo is de speelgoed adventskalender gevuld met onder meer een springkikker, 3d puzzel, vingerpoppetje, caleidoscoop en verschillende Knolpower items als een button en memospel.

Knolpower adventskalender kopen

Wil jij met de Knolpower adventskalender 2022 aftellen naar de feestdagen? De adventskalender van Knolpower is sinds begin november te koop op Knolpower.nl. De prijs van de adventskalender bedraagt 19,99 euro. Wacht niet te lang met bestellen, want wij verwachten dat deze adventskalender enorm snel is uitverkocht. Alles van Knolpower is tenslotte populair en dat zal bij de adventskalender niet anders zijn. Vier jij de aanloop naar Kerstmis dit jaar met de Knolpower adventskalender 2022?

Bekijk het Knolpower assortiment op bol.com*

Knolpower adventskalender 2022 Enzo Knol
Knolpower adventskalender 2022 Enzo Knol