Gall & Gall bier adventskalender 2023

Dit is de Gall & Gall bier adventskalender 2023. Na het succes van de Experience Box en de Beer Journey, is de drankenwinkel terug met een nieuwe variant. Het is de perfecte adventskalender voor wie dol is op bier. De kalender is namelijk gevuld met 20 verschillende biertjes en 4 gadgets die je als bierliefhebber niet wilt missen. Het is dan ook een bier adventskalender die we je niet willen onthouden

Het leuke aan deze aftelkalender is dat de biertjes verstopt zitten in een grappig vormgegeven doos. Het design is weer eens wat anders dan dat we normaal zien bij bier adventskalenders. De kalender bevat verschillende biertjes van onder meer Frontaal, Pohjala, Sierra Nevada, Steenberge, Wilderen en Scheldebrouwerij. We vertellen je graag alles over deze Gall & Gall bier adventskalender 2023.

Bekijk de bier adventskalender van Gall & Gall*

Hoe werkt de Gall & Gall adventskalender 2023?

Aftellen met de Gall & Gall adventskalender 2023 is uiterst eenvoudig. Je start op 1 december met aftellen naar Kerstmis. Dat betekent dat je vanaf de eerste dag van december tot en met 24 december (kerstavond) iedere dag een vakje opent. Achter dat vakje vind je of een biertje of een gadget die je niet wil missen.

Voor deze adventskalender van Gall & Gall is ervoor gekozen om de volgorde van de bieren voor iedereen gelijk te houden. Daardoor is het erg leuk om samen met jouw vrienden, familie of collega’s dezelfde kalender te halen. Zo haal je allemaal iedere dag hetzelfde biertje tevoorschijn en kun je dus ook samen oordelen over de smaak. Hierbij is het handig om je biertje alvast in de ochtend tevoorschijn te halen, zodat je hem alvast in de koelkast koud laat worden. Of je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle biertjes te verzamelen om met Kerstmis of daarna een proeverij te houden met jouw vrienden of familie.

Hoe ziet de speciaalbier adventskalender van Gall & Gall eruit?

Ieder jaar neemt Gall & Gall het design van zijn speciaalbier adventskalender flink onder handen. Die van dit jaar is misschien wel de mooiste die we tot op heden hebben gezien. Zo is gebruik gemaakt van de kleur van bier en lijkt zelfs de schuimkraag nagebootst te zijn voor het ontwerp. Aan de zijkant van de kalender krijg je alvast een voorproefje van wat je mag verwachten in de vakjes. Bovenop de doos vind je de cijfers 1 tot en met 24 terug. Door de bierdoos nu te bestellen, krijg je hem gratis thuisbezorgd.

Bier adventskalender Gall & Gall
Bier adventskalender Gall & Gall

Welke bieren zitten er in de doos?

In de kalender van Gall & Gall zitten 20 speciaalbieren en 4 gadgets verstopt. Daarbij kun je rekenen op verschillende bierstijlen als Witbier, Tripel, IPA, Stout, Porter en Witbier. Tot de merken in de kalender behoren onder meer Frontaal, Pohjala, Sierra Nevada, Steenberge, Wilderen en Scheldebrouwerij.

Daarnaast zijn er ook vier gadgets toegevoegd waar je als bierliefhebber gelukkig van wordt. Zo tref je in de kalender als extra verrassingen in ieder geval een bierglas en een bieropener. Een leuk extraatje is dat je achter ieder deurtje ook handige tips vindt over de drinktemperatuur en wat je lekker kunt eten bij je biertje. Hiervoor scan je de QR-code achter het deurtje.

  • De Gall & Gall adventskalender is gevuld met twintig verschillende speciaalbieren en vier gadgets.
  • Tot de merken in deze bier kalender behoren onder meer Sierra Nevada, Wilderen en Frontaal
  • Tot de gadgets in deze aftelkalender behoren onder meer een bierglas om jouw nieuwe parels meteen te proberen.

Verken de smaken met de vernieuwde bierkalender

De Gall & Gall adventskalender is in verschillende opzichten anders dan de kalender van vorig jaar. Zo heeft deze kalender om mee af te tellen naar Kerstmis zelfs een andere naam gekregen. Vorig jaar heette hij namelijk nog Beer Journey. Ook het design is flink onder handen genomen. Daarnaast is het leuk dat je dit jaar niet alleen speciaalbieren treft in de adventkalender, maar ook gadgets zoals bierglazen. Daarmee is het een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Beerwulf adventskalenderBeer in a Box adventskalender of de Craft Only adventskalender. Naast de bier adventskalender vind je bij Gall & Gall dit jaar ook de Flaviar whisky adventskalender.

Bekijk de bier adventskalender van Gall & Gall*

Beer Journey adventskalender 2022

Veelgestelde vragen

Wat kost de Gall & Gall adventskalender?

Je koopt de adventskalender dit jaar onder meer via Gall & Gall voor 59,99 euro. Wie de kalender daar bestelt, krijgt hem gratis thuisbezorgd.

Voor wie is de adventskalender geschikt?

Deze aftelkalender voor Kerstmis is perfect voor wie 18 jaar en ouder is en wie dol is op bier. Het is een leuke manier om kennis te maken met verschillende bieren die te koop zijn.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!