Moersleutel adventskalender 2023 

De Moersleutel Adventskalender 2023 is meer dan een verzameling bieren. Het is het perfecte cadeau voor bierliefhebbers tijdens de feestdagen, samengesteld met ambacht en kwaliteit. Of je nu geniet van klassieke bierstijlen of graag nieuwe smaken verkent, deze kalender heeft het allemaal. Een combinatie van design, diversiteit en kwaliteit maakt het tot een uniek en gewild geschenk tijdens de feestperiode. Het is wat ons betreft dan ook een van de beste bier adventskalenders van dit jaar. Benieuwd geworden? Lees dan snel onze review van de Moersleutel adventskalender 2023.

Bestel de Moersleutel adventskalender*

Review Moersleutel adventskalender 2023 

Als je een bierliefhebber bent, ga je de Moersleutel Craft Brewery adventskalender geweldig vinden! Met deze kalender garandeer je jezelf van een doos vol heerlijke bieren. Moersleutel maakt december echt speciaal met elke dag iets nieuws, van superfrisse IPA’s tot heerlijk rijke barrel-aged biertjes. Een aantal bieren zijn exclusief en laten zien hoe gepassioneerd en kundig het team van Moersleutel is. Echt een avontuur in een doos!

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Uniek assortiment bieren.
  • ✅ Diversiteit aan smaken.
  • ✅ Exclusieve varianten.

Minpunten

Wat onmiddellijk opvalt bij de adventskalender van Moersleutel, is het unieke assortiment aan bieren. Gekozen is voor een bijzondere mix aan bieren met vooral veel IPA en Stouts. Deze unieke selectie garandeert een diversiteit in smaken, waardoor elke dag een nieuwe smaak te ontdekken valt. Daarbij is gekozen voor elf nieuwe exclusieve bieren voor de adventsbox. Deze kun je buiten de kalender niet kopen en daarmee biedt deze kalender je dan ook een echte traktatie.

Daarnaast zijn er ook een paar verbeterpunten. Ten eerste is de kalender redelijk prijzig. Met een prijs van € 179,- betaal je bijna 7,50 euro per biertje, al krijg je daarvoor wel een blik van 44cl. Dit kan een afweging voor sommigen zijn om de adventskalender niet te bestellen. Daarnaast is de beschikbaarheid vaak beperkt, waardoor geïnteresseerden er goed aan doen om er vroeg bij te zijn om teleurstelling te voorkomen. Toch misgegrepen? Dan zijn de Beerwulf en Craft Only adventskalenders goede alternatieven.

Design

Het design van de Moersleutel adventskalender 2023 is opmerkelijk eenvoudig en het is duidelijk dat de nadruk ligt op de inhoud en niet op het verpakken daarvan. Het is een simpele, rechttoe-rechtaan kalender met in de grote doos 24 vakjes, elk gevuld met een uniek bier. Ga je liever voor een bier adventskalender waarbij de doos er ook uitspringt? Dan raden we je die van Beer in a Box aan. Zij besteden ieder jaar veel aandacht aan het design van de kalender.

Adventskalender Moersleutel
Adventskalender Moersleutel

Inhoud

De Moersleutel adventskalender 2023 bevat een zorgvuldig samengestelde verzameling van 24 Moersleutel bieren, één voor elke dag in december als een smaakvolle countdown naar Kerstmis. De kalender is een brouwsel van diversiteit, met een mix van verschillende bierstijlen, voornamelijk IPA en Stouts, die het hart van elke bierliefhebber sneller laten kloppen. Deze zijn verpakt in royale 44cl blikken.

Het wordt nog spannender met de toevoeging van 4 Barrel Aged bieren, waarvan 3 exclusief zijn samengesteld voor deze adventskalender en 11 nieuwe exclusieve advent bieren die alleen in deze kalender te vinden zijn. Enkele geliefde en bekende Moersleutel bieren maken de ervaring compleet.

  • 24 Moersleutel bieren: Een unieke bierervaring voor elke dag van december.
  • Verscheidenheid aan stijlen: Een mix van voornamelijk IPA’s en Stouts.
  • 4 Barrel Aged bieren: Waarvan 3 exclusief voor deze adventskalender zijn gebrouwen.
  • 11 Advent Exclusieve Bieren: Unieke nieuwe bieren die alleen in deze adventskalender verkrijgbaar zijn.
  • Bekende en geliefde bieren: Ook enkele favorieten van Moersleutel fans zijn inbegrepen.
  • Grote 44cl blikken: Royaal genoeg om te delen of om zelf van te genieten.

Beoordelingsscore

De Moersleutel adventskalender is onder de bierliefhebbers ieder jaar een groot succes. Maar wat vinden wij er eigenlijk van? We hebben gekeken naar het design, de diversiteit, de exclusiviteit van de bier en de prijs-kwaliteitverhouding en zijn uitgekomen op de volgende beoordeling:

Gemiddeld cijfer:

➡️ Design:

➡️ Inhoud:

➡️ Prijs/kwaliteit:

Conclusie

Voor liefhebbers van speciaalbier is de Moersleutel Adventskalender 2023 een echte aanrader. Ondanks zijn eenvoudige uiterlijk herbergt de kalender een ware schat aan unieke en diverse bieren, waardoor het elke dag in december een feest is om een nieuw vakje te openen. Het draait allemaal om de inhoud en de unieke bierervaring. Het is misschien aan de prijzige kant en de beschikbaarheid kan beperkt zijn, maar voor de ware bierkenner is het de investering meer dan waard. Het is het perfecte cadeau voor Sinterklaasavond of een heerlijke traktatie voor jezelf.

Bestel de Moersleutel Adventskalender 2023

Mis deze kans niet! Bestel de Moersleutel Adventskalender 2023 nu en beleef een unieke bierervaring! De kalender is nu te koop voor 179 euro. Dat is inclusief 3,60 euro aan statiegeld, maar exclusief 6,75 euro verzendkosten. Ga naar de Beerwulf en haal deze exclusieve adventskalender in huis voordat de voorraad op is! De kalenders worden vanaf november uitgeleverd.

Bestel de Moersleutel adventskalender*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!