Puzzel adventskalender 2023

Aftellen met de puzzel adventskalender 2023? Dat is dit jaar mogelijk. Ben jij dol op puzzelen en houd je er vooral in aanloop naar Kerstmis van om de koude dagen door te komen met leuke puzzels, dan hebben wij de perfecte aftelkalenders voor jou gevonden. In dit artikel vind je een overzicht van de puzzel adventskalenders van dit jaar.

Wacht echter niet te lang met bestellen, want voorgaande jaren gingen deze kalenders voor advent razendsnel. Je vindt dit jaar verschillende varianten bij bol.com* en bij Amazon*. We vertellen je graag alles over onze favoriete puzzel adventskalender 2023.

Bekijk de puzzel kalender op bol.com*

Bekijk de puzzel kalender op Amazon*

Puzzel adventskalender

De laatste jaren zien we steeds vaker een puzzel adventskalender verschijnen. Deze zijn goed om iedere dag een puzzel tevoorschijn te halen. Dat kan een puzzle adventskalender zijn met twaalf deurtjes of 24 deurtjes. Omdat deze kalenders de laatste jaren ook snel raakten uitverkocht, vind je in dit artikel een aantal van onze favoriete puzzel adventskalenders om mee af te tellen naar Kerstmis. Daarbij vind je meteen de prijs, inhoud en waar je hem het best koopt. Voor welke puzzel adventskalender ga jij?

Aftellen naar Kerstmis met puzzels

We trappen af met deze Michael Storrings 12 Days of Christmas adventskalender met puzzels. Hierin vind je twaalf verschillende puzzels met prachtige ontwerpen van 80 stukjes per stuk. Omdat deze aftelkalender gemaakt is voor de Twelve Days of Christmas, is het eigenlijk de bedoeling dat je vanaf Kerstmis start met openen. Je kunt er echter ook voor kiezen om al te starten op 1 december en alle oneven of even dagen een vakje te openen. Of om pas op 13 december te starten. Bestellen kan via bol.com*.

Michael Storrings 12 Days of Christmas

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 1:07 pm

De kunstcollectie adventskalender puzzel

Ook viel ons oog op deze kunstcollectie adventskalender puzzel. Deze kalender laat je in twaalf dagen aftellen naar Kerstmis. Op de doosjes vind je dan ook iedere oneven dag van december terug. Wanneer je begint aftellen met deze kalender, haal je iedere dag een puzzel tevoorschijn. Het is aan jou om hem in elkaar te zetten. De legpuzzels zijn afkomstig van Darrel Bush, Victoria Schultz, Hautman Brothers, Andrew Kiss en Jim Killen. Je bestelt deze puzzel adventskalender via Amazon*.

Merry Mischief legpuzzel adventskalender

Een andere favoriet van ons is deze Merry Mischief legpuzzel adventskalender. Het voordeel hieraan vinden we dat je maar liefst 24 puzzels tevoorschijn haalt. Dat betekent dat je op 1 december start met aftellen en iedere dag een nieuwe puzzel of accessoire tevoorschijn haalt. Dit jaar bevat deze kalender prachtige illustraties van Jess Bretherton. In totaal kom je 22 feestelijke legpuzzels tegen: zes in de vorm van een sneeuwpop, zes in de vorm van een kerstboom, zes in de vorm van een kerstbal en zes in de vorm van een kous. In de overige twee vakjes vind je puzzellijm en een lang stuk lint. Bestellen kan via Amazon*.

Gibsons Merry Mischief Advent Calendar Jigsaw Puzzles

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 1:07 pm

Classic Christmas puzzle adventskalender 2023

Wat ons betreft is aftellen naar Kerstmis pas echt geslaagd als dat kan met een leuke puzzel adventskalender. Daarom zijn ze ook blij met deze speciale adventskalender met puzzels die uiteindelijk uit maar liefst 1008 stukjes bestaat. Vanaf 1 december haal je iedere dag een puzzel tevoorschijn die je in elkaar kunt zetten. Iedere puzzel bevat in totaal 42 stukjes. Daarnaast krijg je ook nog eens een poster meegeleverd! Bestellen kan via Amazon*.

€31,23
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:07 pm
Amazon.nl

3D puzzel adventskalender

Nog geen perfecte adventskalender puzzle gevonden? Niet getreurd. Je kunt ook kiezen voor een 3D puzzel adventskalender. Zo schreven we eerder al over de Coca Cola Truck adventskalender waarbij je door middel van een puzzel je eigen Coca Cola Truck in elkaar zet. Daarnaast is er dit jaar ook een AC/DC Truck verschenen. Ken jij iemand die dol is op AC/DC? Wat dacht je dan van deze exclusieve 3D puzzel adventskalender.

€37,01
7 nieuw vanaf €31,39
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:07 pm
Amazon.nl