ESPA adventskalender 2023

De ESPA adventskalender 2023 is een van de luxere beauty adventskalenders die je dit jaar vindt. Deze luxe aftelkalender bevat maar liefst 25 hoogwaardige beauty producten voor lichaam, huid en haar met een waarde van zo’n 600 euro. Je bestelt hem dit jaar exclusief via Lookfantastic* voor de prijs van 250,45 euro. Door de code FANTASTICLF in te voeren kun je nog eens rekenen op extra korting. In dit artikel vertellen we je alles over de ESPA adventskalender 2023.

Bekijk de ESPA advent calendar op Lookfantastic*

Het design

Voor de ESPA adventskalender 2023 is gekozen voor een niet al te opvallend design. De kalender bestaat uit een witte doos met daarop goudkleurige accenten. Daardoor straalt de kalender meteen luxe uit. Alhoewel hij je misschien niet meteen in een kerstsfeer brengt, zal hij ook niet gauw misstaan in je woonkamer tijdens de feestdagen.

Adventskalender ESPA

De doos van de adventskalender is open te klappen waarna 25 lades tevoorschijn komen. Daarmee lijkt hij een beetje op de Lookfantastic adventskalender. Het leuke aan zo’n lade-adventskalender is dat je deze ook gewoon kunt hergebruiken. Wil jij volgend jaar iemand een aftelkalender cadeau doen? Vul deze dan met leuke verrassingen en maak iemand extra blij.

Wat zit er in de ESPA adventskalender?

Voor de adventskalender heeft ESPA 25 verrassingen uitgezocht. Het gaat hierbij uiteraard om de allerbeste producten van het merk. Denk aan cleansers, crèmes, olie en nog veel meer. Wanneer je aftelt met deze ESPA adventskalender weet je één ding zeker: Jouw huid straalt tijdens de feestdagen.

Producten die je onder meer tegenkomt in de doos zijn Active Nutrients Super Nourish Glossing Shampoo en Condtioner. Andere items zijn Tri-Active™ Regenerating Moisture Complex, Refining Skin Polish en Active Nutrients Yuzu and Ginger Cleansing Sorbet. De complete inhoud vind je hier.

ESPA adventskalender inhoud

De ESPA adventskalender 2023 kopen

De ESPA adventskalender 2023 is dit jaar exclusief te koop via Lookfantastic*. Je bestelt deze aftelkalender voor de prijs van 250,45 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 600 euro. Door de code FANTASTICLF te gebruiken, betaal je 237,92 euro en krijg je ook nog eens twee verrassingssets van ESPA cadeau. Wees er echter snel bij, want OP=OP.

Bekijk de ESPA advent calendar op Lookfantastic*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!