Westwing adventskalender 2022

De Westwing adventskalender 2022 is mooier dan ooit tevoren. Wat ons betreft heeft niet alleen het design van deze aftelkalender een flinke make-over gekregen, maar is ook de inhoud adembenemend. Ben jij op zoek naar een adventskalender met heerlijke producten voor in huis? Dan denk je misschien al snel aan de Rivièra Maison adventskalender.

Je kunt echter ook gaan voor deze prachtige Westwing adventskalender. De kalender is nu te koop voor de prijs van 189 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 500 euro. Wees er wel snel bij, want OP = OP. Bestellen kan via de officiële website van Westwing. Ga jij voor de Westwing adventskalender 2022?

Bekijk de Westwing aftelkalender

Westwing adventskalender 2022

Hij is er weer, de Westwing adventskalender 2022. Vorig jaar leerden we deze aftelkalender voor het eerst kennen en was hij al een groot succes. Nu is de kerstkalender terug in een streng gelimiteerde uitgave. Het design heeft wat ons betreft een flinke update gekregen. Werd vorig jaar gekozen voor een vrij saaie blauwe doos, brengt de Westwing adventskalender je dit jaar wél in kerstsfeer.

Zo vind je op de donkerblauwe doos een kerstig tafereel. Zo staan een aantal rendieren te wachten bij een kerstboom met cadeautjes. Wat daarbij meteen opvalt, is dat je op de voorkant maar een paar cijfers terugvindt. De overige cijfers vind je aan de bovenkant, zijkant en achterkant terug. Daarmee is het een echte 3D adventskalender geworden.

Adventskalender Westwing 2022
Adventskalender Westwing 2022

Alles voor interieur en decoratieve highlights

Maar wat mag je nou precies verwachten van deze adventskalender? Westwing houdt de inhoud van zijn kerstkalender strikt geheim, al verklapt het wel alvast iets. Zo is de kalender voor advent te koop voor de prijs van 189 euro, terwijl hij een waarde heeft van maar liefst 500 euro.

De verdere omschrijving van Westwing is nogal cryptisch. Zo valt te lezen: “wonderen van actieve ingrediënten voor de huid, decoratieve highlights en interieur-musthaves komen in de uitpuilende adventskalender bij je thuis.” Daarbij wordt al verklapt dat er producten inzitten van merken als Villeroy & Boch, Babor, Dr. Oetker, 8 Seasons Design en nog veel meer. Op een eerste foto zagen we al onder meer een schaaltje en een tulband vorm voorbij komen. Vorig jaar behoorde tot de inhoud ook kerstornamenten en geurkaarsen.

Westwing kalender
Westwing kalender

Westwing adventskalender 2022 kopen

De Westwing adventskalender 2022 is per direct te koop. Je bestelt hem exclusief via de officiële website van Westwing. Je betaalt 189 euro voor de kalender, maar met een waarde van maar liefst 500 euro zou het dat ook dubbel en dwars waard moeten zijn. Wil jij de adventskalender Westwing in huis halen om mee af te tellen naar Kerstmis? Wacht dan niet te lang met bestellen. De kalender is slechts in zeer gelimiteerde oplage te koop. Ga jij voor de Westwing adventskalender 2022?

Bekijk de Westwing aftelkalender

Veelgestelde vragen over de Westwing adventskalender 2022

Vanaf wanneer is de Westwing adventskalender 2022 te koop?

De Westwing adventskalender 2022 is in oktober in de verkoop gegaan.

Wat is de inhoud van de adventskalender Westwing?

De inhoud van de adventskalender Westwing wordt strikt geheim gehouden, al kunnen we wel alvast iets verklappen. Zo zitten er producten in van Babor, Dr. Oetker, Villeroy & Botch en 8 Seasons Design. Het gaat om verzorgingsproducten, decoratieve highlights en interieur-musthaves.