Rivièra Maison adventskalender 2022

De Rivièra Maison adventskalender 2022 is gepresenteerd. Vorig jaar kwam het toonaangevende interieurmerk voor het eerst met een eigen aftelkalender op de markt. De kalender zat gevuld met producten voor in huis, maar de inhoud werd toen strikt geheim gehouden.

Dit jaar is Rivièra Maison terug met een gloednieuwe adventskalender. Niet alleen het design heeft een flinke upgrade gehad, maar ook de inhoud. Ditmaal heeft het merk ook al een aantal producten uit de kalender verklapt. Je bestelt hem dit jaar via de website van Rivièra Maison, bol.com en Douglas. We vertellen je in dit artikel graag alles over de Rivièra Maison adventskalender 2022.

Bekijk de Rivièra Maison adventskalender snel op de website*

Rivièra Maison adventskalender 2022: Het design

De Rivièra Maison adventskalender 2022 is verschenen. Deze limited edition adventskalender biedt je een unieke manier om af te tellen naar de feestdagen. Dit jaar heeft het merk voor zijn RM adventskalender gekozen voor een witte doos met zwarte accenten en bruine tekst. Die doos klap je open waarna je 24 losse doosjes tevoorschijn haalt. Wat Rivièra Maison erg leuk gedaan heeft, is dat je met deze kalender niet vastzit aan de gigantische doos van 37,5 x 23 x 46cm waarin de kalender geleverd wordt.

Zo toont het bedrijf zelf al verschillende foto’s waaruit blikt dat de doosjes in huis verspreid worden. Daarmee kun je de cadeautjes in aanloop naar Kerstmis leuk onder de kerstboom plaatsen. Daardoor ligt het de hele maand december vol onder de boom.

Adventskalender Riviera Maison
Adventskalender Riviera Maison

Wat is de inhoud van de RM adventskalender?

Vorig jaar wilde Rivièra Maison niets kwijt over de inhoud van de kalender. Daardoor was het gissen naar wat je kon verwachten van de cadeaus. Dit jaar is dat anders. Zo maakt het bedrijf bekend dat deze aftelkalender voor Kerstmis verschillende exclusieve woonaccessoires en uitblinkende ornamenten voor in de kerstboom bevat. De eerste drie producten zijn al bekend. Het gaat om een super schattige snowglobe van RM, een peper en zout setje in de vorm van kerstbomen en theelepels met een ster erop.

Aangezien deze producten allemaal van de kwaliteit zijn die we van Rivièra Maison gewend zijn, wordt het een waar feest om de kalender uit te pakken. Extra leuk is dat je met de aanschaf van deze kalender ook nog eens flink bespaart. Zo herbergen de cadeaus in de adventskalender Rivièra Maison een waarde van maar liefst 279 euro. Dat terwijl je hem nu aanschaft voor 189 euro.

  • Rivièra Maison adventskalender: Limited edition kalender met 24 luxe en unieke cadeaus. Leuk als cadeau voor mannen én vrouwen.
  • Prijs van 189 euro, inhoud heeft een waarde van 279 euro.
  • De eerste drie producten zijn al bekend. Zo tref je in de kalender een super schattige sneeuwbol, een peper en zout stel en theelepels in kerststijl.
Riviera Maison adventskalender inhoud
Riviera Maison adventskalender inhoud

Rivièra Maison adventskalender kopen

De Rivièra Maison adventskalender 2022 is vanaf nu te bestellen via de site van Rivièra Maison, bol.com en Douglas. Je bestelt de advent box voor 189 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van 279 euro. De kalender wordt vanaf eind november geleverd met gratis bezorging. We willen je wel nog een handige tip meegeven: Wacht niet te lang met bestellen. Ondanks dat RM vorig jaar de inhoud niet bekendmaakte, was de kalender binnen no time volledig uitverkocht. Kies jij voor de Rivièra Maison adventskalender 2022?

Bekijk de Rivièra Maison adventskalender snel op de website*

RM adventskalender
RM adventskalender

Veelgestelde vragen over de adventskalender Rivièra Maison

Wat zit erin de Riviera Maison adventskalender?

De Riviera Maison adventskalender bestaat uit 24 producten die tijdens de feestdagen niet misstaan in jouw interieur. De inhoud bestaat dan ook van kerstboom ornamenten tot aan exclusieve woonaccessoires. In de kalender vind je onder meer een snowglobe van RM terug. De waarde van de inhoud bedraagt 279 euro.

Vanaf wanneer is de adventskalender Riviera Maison te koop?

De Riviera Maison adventskalender is op 12 oktober 2022 in de verkoop gegaan.

Wat kost de RM adventskalender?

De RM adventskalender wordt verkocht voor de prijs van 189 euro. De kalender heeft een waarde van maar liefst 279 euro. Je bespaart dus bijna 100 euro!