MAC adventskalender 2022

MAC adventskalender 2022Beauty liefhebbers kijken ieder jaar uit naar de MAC adventskalender 2022. Voor hen hebben we nu goed nieuws, want de MAC Advent Calendar 2022 is een feit! Deze beauty adventskalender behoort ieder jaar tot een van de meest populaire adventskalenders. Dat is niet gek, want je krijgt ook echt waar voor je geld.

Dit jaar betaal je voor de adventskalender MAC een prijs van zo'n 200 euro en haal je een kalender in huis met een waarde van meer dan 475 euro!  Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer je de MAC adventskalender 2022 kunt kopen? Volg ons dan zeker ook op Facebook of Instagram. We kunnen je nu alvast alles vertellen over de inhoud, prijs en geven onze review. Bestellen kan binnenkort bij Lookfantastic.

Alles over de adventskalender MAC

De MAC adventskalender 2022 is een van onze favoriete beauty adventskalenders van dit jaar. Net als de Rituals adventskalender is de adventskalender MAC een bestseller als adventskalender vrouwen. Nu al kunnen we je van alles vertellen over deze aftelkalender inclusief de inhoud, de prijs en voor wie deze adventskalender de beste keuze is. Omdat deze luxe beauty adventskalender een 24 dagen kalender is, begint het aftellen al op 1 december en eindigt het op kerstavond met de laatste verrassingen. Een overzicht van het artikel:

Wat is de MAC kerstkalender?

MAC kerstkalenderDe MAC adventskalender 2022 is een van de adventskalenders waar ieder jaar enorm naar uitgekeken wordt. Dat is niet zonder reden. MAC is van zichzelf al een razend populair make up merk en wat is er dan ook leuker dan om af te tellen naar Kerstmis met alleen maar producten van dat merk? Dat is wat er gebeurt met de MAC kerstkalender. De kalender is namelijk alleen maar gevuld met producten van het merk zelf.

Het design

Dit jaar valt het uiterlijk van de kalender ook meteen op. Gekozen is voor een ronde doos waaruit je iedere dag een cadeautje mag halen. Dat hij vol verrassingen zit, wordt meteen duidelijk door de strik bovenop de doos. Daarnaast heeft de doos een feestelijk design met rode en gouden kleuren. De buitenkant kan verwijderd worden om makkelijker bij de cadeautjes te komen. Die cadeautjes zitten verpakt in schattige kleine doosjes.

  • Een van de meest populaire adventskalenders van 2022
  • Ieder jaar binnen no time uitverkocht
  • Volledig gevuld met producten uit het assortiment van MAC. Met zowel bestsellers als nieuwkomers

Inhoud MAC adventskalender 2022

MAC advent calendar openHet uiterlijk van een adventskalender is leuk, maar het allerbelangrijkste is de inhoud van de MAC adventskalender 2022. Daar vertellen we je graag meer over. De inhoud van de kalender bestaat uit in totaal 24 cadeaus. Daarom start het aftellen ook al op 1 december en eindigt het op kerstavond met de laatste verrassing. De editie van dit jaar bevat zestien full sized producten en 8 mini's.

Tot de producten behoren absolute bestsellers van MAC, maar kun je ook rekenen op een aantal exclusieve nieuwe producten. Denk aan de MACStack Mascara die zeker het uitproberen waard is. Dit jaar vind je in de kalender onder meer producten voor de lippen, ogen, wenkbrauwen, wimpers en de huid. Alles om er tijdens Kerstmis op je best uit te zien! In de kerstkalender vind je in ieder geval:

  • Lippenstift
  • Oogschaduw
  • Mascara
  • Skincare
Bekijk de inhoud
Bekijk de inhoud

SPOILER ALERT: Schuif de knop voor de volledige inhoud.

Waarom deze adventskalender kopen?

Ben jij er nog niet over uit met welke adventskalender je dit jaar af wilt tellen naar Kerstmis? Dan geven we je een paar redenen waarom je deze MAC adventskalender 2022 niet wilt missen. Allereerst is de waarde van deze adventskalender een belangrijke factor. De kalender heeft namelijk een waarde van liefst 475 euro en dat kom je niet gauw tegen bij een adventskalender.

Ten tweede is het een leuke manier om kennis te maken met de producten die MAC verkoopt. Daarmee is deze adventskalender interessant voor wie al veel producten van MAC kent, maar ook voor wie de producten helemaal nieuw zijn. Ten derde is het ook een kalender die qua design prachtig past bij Kerstmis. Zo breng je jouw huis meteen in kerstsfeer!

Waar is de MAC adventskalender 2022 te koop en wat is de prijs?

Wie met de MAC adventskalender wil aftellen naar 2023 zal nog even geduld moeten hebben. De kalender wordt op 3 oktober officieel uitgebracht en dan is het nog even de vraag wanneer hij leverbaar is bij Lookfantastic*. We raden je wel aan om ons te volgen via Facebook of Instagram en deze pagina goed in de gaten te houden, want de kalender is ieder jaar razendsnel uitverkocht. Je wil hem dan ook zeker niet mislopen!

MAC heeft de prijs in Britse ponden al bekendgemaakt. Daar wordt de adventskalender vanaf begin oktober verkocht voor de prijs van 165 pond. Omgerekend is dat zo'n 200 euro. De waarde van de adventskalender ligt rond de 475 euro.

Korting op de MAC adventskalender

Wie de MAC adventskalender in huis haalt, koopt daarmee een adventskalender met een waarde van meer dan 400 euro. De verkoopprijs ligt vele malen lager. Het gebeurt dan ook niet heel vaak dat de MAC adventskalender met korting wordt verkocht, maar zo nu en dan wordt er een uitzondering gemaakt. Wil jij korting op de MAC adventskalender? Houd dan zeker ook onze adventskalender sale pagina in de gaten.

MAC advent calendar 2022 review

De MAC advent calendar 2022 is wat ons betreft ook dit jaar weer een adventskalender die niet mag ontbreken. Het design is er flink op vooruit gegaan ten opzichte van hoe de kalender er vorig jaar uitzag. Toen werd er gekozen voor een ladekast in de collectie Hypnotizing Holiday. Dit jaar past de kalender juist weer prima bij de kerstsfeer vanwege de kleuren rood en goud. Ook de ronde doos waarin kleine doosjes zitten verstopt vinden we een leuk idee van MAC.

Daarnaast zijn we erg te spreken over de inhoud. Het is ieder jaar weer leuk om nieuwe producten van MAC uit te proberen en ondertussen ook aan de slag te kunnen met de echte bestsellers. Daarbij krijg je ook nog eens waar voor je geld. De inhoud heeft tenslotte een waarde van meer dan 400 euro! Kies jij dit jaar voor de adventskalender MAC 2022?

Veelgestelde vragen over de MAC Cosmetics adventskalender

Wanneer is de MAC adventskalender te koop?

Het wachten op de MAC adventskalender is bijna voorbij. Vanaf oktober koop je hem via Lookfantastic.

Wat zit er in de adventskalender MAC?

De adventskalender MAC is gevuld met in totaal 24 verrassingen. In totaal zijn er zestien full sized producten en 8 mini's. Het gaat om zowel bestsellers als gloednieuwe producten. Tot de inhoud behoren mascara, oogschaduw, lippensift en skincare.

Wat is de prijs van de MAC kerstkalender?

De prijs van de MAC kerstkalender wordt later bekendgemaakt. In Engeland wordt hij verkocht voor 165 Britse pond, omgerekend zo'n 200 euro.

Komt de MAC adventskalender 2022 naar Nederland?

Ja, de MAC adventskalender 2022 komt ook naar Nederland. Vanaf oktober is het zover.

Is de MAC Cosmetics adventskalender 2022 te koop bij Zalando?

Vorig jaar was de MAC Cosmetics adventskalender ook te koop bij Zalando. Ook de 2022 versie verwachten we daar terug.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!