MAC adventskalender 2023

MAC adventskalender 2023Beauty liefhebbers kijken ieder jaar uit naar de MAC adventskalender 2023. Voor hen hebben we nu goed nieuws, want de MAC Advent Calendar 2023 is een feit! Deze beauty adventskalender behoort ieder jaar tot een van de meest populaire adventskalenders. Dat is niet gek, want je krijgt ook echt waar voor je geld.

Dit jaar betaal je voor de adventskalender MAC een prijs van 195 euro en haal je een kalender in huis met een waarde van meer dan 570 euro!  Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer je de MAC adventskalender 2023 kunt kopen? Volg ons dan zeker ook op Facebook of Instagram. We kunnen je nu alvast alles vertellen over de inhoud, prijs en geven onze review. Bestellen kan eind september bij de Bijenkorf of Lookfantastic.

Alles over de adventskalender MAC

De MAC adventskalender 2023 is een van onze favoriete beauty adventskalenders van dit jaar. Net als de Rituals adventskalender is de adventskalender MAC een bestseller als adventskalender vrouwen. Nu al kunnen we je van alles vertellen over deze aftelkalender inclusief de inhoud, de prijs en voor wie deze adventskalender de beste keuze is. Omdat deze luxe beauty adventskalender een 24 dagen kalender is, begint het aftellen al op 1 december en eindigt het op kerstavond met de laatste verrassingen. Een overzicht van het artikel:

Wat is de MAC kerstkalender?

MAC KerstkalenderDe MAC adventskalender 2023 is een van de adventskalenders waar ieder jaar enorm naar uitgekeken wordt. Dat is niet zonder reden. MAC is van zichzelf al een razend populair make up merk en wat is er dan ook leuker dan om af te tellen naar Kerstmis met alleen maar producten van dat merk? Dat is wat er gebeurt met de MAC kerstkalender. De kalender is namelijk alleen maar gevuld met producten van het merk zelf.

Het design

Dit jaar valt het uiterlijk van de kalender ook meteen op. De luxe-uitstraling waar Mac vaak voor kiest, zien we ook dit jaar terug. Gekozen is voor een zilverkleurige doos die je open kunt klappen. Zodra je de kalender openklapt komen er niet alleen 24 rode doosjes met cadeautjes tevoorschijn, maar ontstaat er ook een zilverkleurige kerstboom. Zo kom je meteen in de kerstsfeer.

  • Een van de meest populaire adventskalenders van 2023
  • Ieder jaar binnen no time uitverkocht
  • Volledig gevuld met producten uit het assortiment van MAC. Met zowel bestsellers als nieuwkomers

Inhoud MAC adventskalender 2023

MAC advent calendar open

MAC adventskalender 2022

Het uiterlijk van een adventskalender is leuk, maar het allerbelangrijkste is de inhoud van de MAC adventskalender 2023. Daar vertellen we je graag meer over. De inhoud van de kalender bestaat uit in totaal 24 cadeaus. Daarom start het aftellen ook al op 1 december en eindigt het op kerstavond met de laatste verrassing. De editie van dit jaar bevat 21 full sized producten en 3 mini's.

Tot de producten behoren absolute bestsellers van MAC, maar kun je ook rekenen op een aantal exclusieve nieuwe producten. Denk aan de MACStack Mascara die zeker het uitproberen waard is. Dit jaar vind je in de kalender onder meer producten voor de lippen, ogen, wenkbrauwen, wimpers en de huid. Alles om er tijdens Kerstmis op je best uit te zien! In de kerstkalender vind je in ieder geval:

  • Lippenstift
  • Oogschaduw
  • Mascara
  • Skincare
Bekijk de inhoud
Bekijk de inhoud

SPOILER ALERT: Schuif de knop voor de volledige inhoud.

Waarom deze adventskalender kopen?

Ben jij er nog niet over uit met welke adventskalender je dit jaar af wilt tellen naar Kerstmis? Dan geven we je een paar redenen waarom je deze MAC adventskalender 2023 niet wilt missen. Allereerst is de waarde van deze adventskalender een belangrijke factor. De kalender heeft namelijk een waarde van liefst 570 euro en dat kom je niet gauw tegen bij een adventskalender.

Ten tweede is het een leuke manier om kennis te maken met de producten die MAC verkoopt. Daarmee is deze adventskalender interessant voor wie al veel producten van MAC kent, maar ook voor wie de producten helemaal nieuw zijn. Ten derde is het ook een kalender die qua design prachtig past bij Kerstmis. Zo breng je jouw huis meteen in kerstsfeer!

Waar is de MAC adventskalender 2023 te koop en wat is de prijs?

Wie met de MAC adventskalender wil aftellen naar 2023 zal nog even geduld moeten hebben. De kalender wordt op 25 oktober officieel uitgebracht en dan is het nog even de vraag wanneer hij leverbaar is bij de Bijenkorf en Lookfantastic*. We raden je wel aan om ons te volgen via Facebook of Instagram en deze pagina goed in de gaten te houden, want de kalender is ieder jaar razendsnel uitverkocht. Je wil hem dan ook zeker niet mislopen!

Goed nieuws is dat de kalender dit jaar goedkoper is dan de afgelopen jaren. Zo koop je hem voor 195 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 570 euro! Is het je niet gelukt om de kerstkalender op tijd aan te schaffen? Die van Lookfantastic en Charlotte Tilbury zijn leuke alternatieven.

Korting op de MAC adventskalender

Wie de MAC adventskalender in huis haalt, koopt daarmee een adventskalender met een waarde van meer dan 570 euro. De verkoopprijs ligt vele malen lager. Het gebeurt dan ook niet heel vaak dat de MAC adventskalender met korting wordt verkocht, maar zo nu en dan wordt er een uitzondering gemaakt. Wil jij korting op de MAC adventskalender? Houd dan zeker ook onze adventskalender sale pagina in de gaten.

MAC advent calendar 2023 review

De MAC advent calendar 2023 is wat ons betreft ook dit jaar weer een adventskalender die niet mag ontbreken. Het design is er de laatste jaren flink op vooruit gegaan. Alhoewel we het design van de kalender van 2022 wel mooi vonden, hadden we niet zoveel met de ladekast uit de Hypnotizing Holiday van 2021. Dit jaar past de kalender juist weer prima bij de kerstsfeer vanwege de kleuren rood en zilver. Ook de doos met kerstboom pop-up en waarin kleine doosjes zitten verstopt vinden we een leuk idee van MAC.

Daarnaast zijn we erg te spreken over de inhoud. Het is ieder jaar weer leuk om nieuwe producten van MAC uit te proberen en ondertussen ook aan de slag te kunnen met de echte bestsellers. Daarbij krijg je ook nog eens waar voor je geld. De inhoud heeft tenslotte een waarde van meer dan 570 euro! Kies jij dit jaar voor de adventskalender MAC 2023?

Veelgestelde vragen over de MAC Cosmetics adventskalender

Het wachten op de MAC adventskalender is bijna voorbij. Vanaf oktober koop je hem via de Bijenkorf of Lookfantastic.

De adventskalender MAC is gevuld met in totaal 24 verrassingen. In totaal zijn er 21 full sized producten en 3 mini's. Het gaat om zowel bestsellers als gloednieuwe producten. Tot de inhoud behoren mascara, oogschaduw, lippensift en skincare.

De MAC kerstkalender is dit jaar te koop voor 195 euro. Dat terwijl de inhoud een waarde heeft van 570 euro. Je bespaart dus 375 euro!

Ja, de MAC adventskalender 2023 komt ook naar Nederland. Vanaf oktober is het zover.

Vorig jaar was de MAC Cosmetics adventskalender ook te koop bij Zalando. Ook de 2023 versie verwachten we daar terug.