Pink Gellac adventskalender 2023

Tel af naar Kerstmis met de Pink Gellac adventskalender 2023. Dit jaar heeft het bekende cosmeticamerk voor het eerst een eigen aftelkalender op de markt gebracht. Deze limited edition adventskalender is gevuld met alles wat je nodig hebt voor de allermooiste nagels. Kun jij geen genoeg krijgen van de nagellak van Pink Gellac? Dan raden we je aan om snel verder te lezen, want in dit artikel kom je alles te weten wat je moet weten over de Pink Gellac adventskalender 2023.

Bekijk de nagellak adventskalenders op bol.com*

Review Pink Gellac adventskalender

Pink Gellac werd in 2013 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een bekend cosmeticabedrijf binnen de Benelux. Het assortiment van het bedrijf groeide door de jaren heen enorm, maar eigenlijk ontbrak er altijd nog één ding: Een adventskalender. Nu het bedrijf tien jaar bestaat is daar verandering in gekomen en kunnen we voor het eerst met een exclusieve kalender aftellen naar Kerstmis. Pink Gellac heeft meteen gekozen voor een 24 dagen adventskalender vol producten om je nagels te laten stralen.

Het roze design valt meteen op en dat is een goede keuze van Pink Gellac. De cadeautjes zitten vervolgens verstopt in een soort ladekast-systeem. Wie deze kalender in huis haalt, heeft meteen alles in huis om haar nagels te laten stralen in aanloop naar Kerstmis. Daarbij bespaar je ook nog eens bijna 100 euro ten opzichte van de losse aanschaf. Neem daar de populariteit van Pink Gellac bij en dan kunnen we eigenlijk nog maar één ding zeggen: Dit is een van de leukste beauty adventskalenders van dit jaar!

Adventskalender Pink Gellac 2023
Adventskalender Pink Gellac 2023

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • ✅ Voor het eerst te koop.
 • ✅ Je bespaart zo’n 100 euro ten opzichte van losse aanschaf.
 • ✅ Leuke manier om kennis te maken met de producten van Pink Gellac.
 • ✅ Krijg een mini lamp cadeau.

Minpunten

 • ❌ Je gebruikt waarschijnlijk niet alle producten.
 • ❌ Deze kalender is razendsnel uitverkocht en niet meer leverbaar.

Het design

Met het design van de Pink Gellac adventskalender weet je meteen waar je aan toe bent. De kalender bestaat uit een grote roze doos met op de voorkant alvast een paar kleuren die je ook tegenkomt in de aftelkalender. Zodra je de bruinkleurige strik losknoopt, klap je de adventskalender open en zie je meteen 24 lades verschijnen.

Deze lades hebben prachtige roze kleuren meegekregen. Hij brengt je met die kleuren misschien niet helemaal in de kerstsfeer, maar dat maakt ons eigenlijk helemaal niet uit. We zijn al blij zat dat Pink Gellac eindelijk zijn eigen adventskalender heeft uitgebracht!

De inhoud

De Pink Gellac adventskalender is gevuld met 24 verrassingen om je nagels te laten stralen. Daarbij is gekozen voor full-sized producten, mini’s, limited editions en accessoires. Zo scoor je dus zelfs een aantal limited edition items die je buiten de adventskalender niet kunt kopen en laten we eerlijk zijn, daar worden wij vrouwen toch gelukkig van? Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini lamp die je mee kunt nemen op vakantie om even snel één nagel te laten drogen? De waarde van de inhoud bedraagt meer dan 200 euro. Een greep uit de inhoud:

 • Diamond Pink nagellak
 • Reflective Mauve nagellak
 • Mini lamp
 • Permanente markers om leuke nailart te maken
 • Shimmering Silver nagellak
 • Crystal Manicure Sticks
Pink Gellac adventskalender inhoud
Pink Gellac adventskalender inhoud

Pink Gellac adventskalender kopen

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Er is slecht nieuws omtrent deze adventskalender van Pink Gellac. De adventskalender werd op 16 oktober uitgebracht voor 119 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van maar liefst 203,50 euro. Bestellen kon exclusief via de officiële website van Pink Gellac.

Alhoewel Pink Gellac benadrukt dat het voldoende exemplaren op voorraad had, was de kalender al binnen een paar uur volledig uitverkocht. Een nieuwe voorraad gaat er dit jaar ook niet meer komen. Wil jij desondanks toch aftellen naar Kerstmis met een nagellak adventskalender? Bekijk dan eens die van Essie of Neonail.

Bekijk de nagellak adventskalenders op bol.com*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!