Polly Pocket adventskalender 2023

Het aftellen naar de feestdagen met de Polly Pocket adventskalender 2023 is dit jaar eenvoudig. Polly Pocket was in het verleden al een zeer geliefd speelgoed en dat is vandaag de dag nog steeds het geval. Het plezierige van Polly Pocket items is de mogelijkheid om je eigen huizen te decoreren. Deze aftelkalender voorziet je van 25 artikelen om dat te doen.

Wat ons betreft is de kalender dit jaar één van de leukste adventskalenders voor meisjes. De kalender is namelijk gevuld met vrolijke speelfiguurtjes in handig zakformaat. Open iedere dag een deurtje en waan je in de wereld van Polly Pocket. De kalender is dit jaar te koop bij bol.com* en Amazon*. Ga jij dit jaar voor de super schattige Polly Pocket adventskalender 2023?

Bekijk de Polly Pocket adventkalender op bol.com

Polly Pocket adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm

Polly Pocket adventskalender 2023

Ontdek een magisch winterwonderland met de Polly Pocket adventskalender 2023. Deze unieke kalender biedt je een betoverend roze met paars huis, volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Het valt meteen op door zijn speelse zuurstokken, sfeervolle kerstboom, gingerbread decoraties en een vrolijke sneeuwpop. Wanneer je het huis omdraait, wordt er een scène onthuld waarin Polly en haar vriendinnen druk bezig zijn met het versieren van de kerstboom. Bovendien bevat dit huis 25 mysterieuze vakjes.

De pret begint op 1 december wanneer je het eerste vakje mag openen. Achter elk deurtje schuilt een charmante verrassing die perfect in jouw eigen Polly Pocket huis past. Naarmate de dagen verstrijken en je alle verrassingen op eerste kerstdag hebt onthuld, kun je beginnen met het inrichten van je vier verdiepingen tellende huis, met in totaal acht kamers. Deze ontdekkingsreis belooft oneindige speelplezier!

Met de combinatie van verrassingen, creativiteit en het inrichten van je eigen ruimtes, is deze Polly Pocket adventskalender 2023 een absolute aanrader als adventskalender voor kinderen. De feestelijke speelset levert niet alleen een dagelijkse verrassing op, maar ook de mogelijkheid om je eigen kerstverhalen te creëren. Daarmee is het een super leuke adventskalender voor kinderen.

Adventskalender Polly Pocket
Adventskalender Polly Pocket

Wat zit erin de aftelkalender van 2023?

De Polly Pocket adventskalender bevat 25 verrassingen waarmee je vanaf 1 december tot en met eerste kerstdag aftelt naar de feestdagen. De adventskalender Polly Pocket bevat kleine poppetjes van Polly en Shani, verschillende meubels voor in jouw eigen huis, huisdieren, snowboards en onze favorieten: de kerstboom en open haard.

Allemaal leuke items die je ook kunt gebruiken in de andere items van Polly Pocket. Daarnaast kun je de accessoires gebruiken om mee te spelen in het meegeleverde huis. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en is wat ons betreft een leuke en betaalbare keuze voor kinderen dit jaar. Vooral meisjes zullen erg gelukkig worden van deze adventskalender als cadeau.

  • Deze Polly Pocket adventskalender 2023 wordt geleverd met een roze winterhuis waarin je jouw verrassingen meteen in kwijt kunt.
  • Tot de inhoud van de aftelkalender behoren kleine poppetjes van Polly en Shani, verschillende meubels en accessoires en huisdieren zoals een hond.
  • Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud.
Polly Pocket adventskalender huis
Polly Pocket adventskalender huis

Polly Pocket adventskalender 2022

Heb je de kalender van 2022 gemist en wil je die graag hebben? Ook deze en zelfs die van 2021 is nog beschikbaar. Hiermee bereid je je voor op de kerstdagen. Het huis heeft een wonderlijk winterdecor met vier verdiepingen en acht kamers. Deze kalender, boordevol met 25 verrassingen, zal zonder twijfel voor plezier zorgen bij kinderen! Elke dag halen ze een nieuwe verrassing open. Alle kleine verrassingen zorgen voor een gezellig, kerstelijk winterthema.

€12,72
€22,99
7 nieuw vanaf €12,72
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm
Amazon.de
€13,36
4 nieuw vanaf €13,36
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm
Amazon.nl
€23,35
4 nieuw vanaf €23,35
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm
Amazon.nl
€26,98
9 nieuw vanaf €24,99
Laatste prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm
Amazon.de

Adventskalender Polly Pocket kopen

Ken jij iemand die dit jaar met de Polly Pocket adventskalender af moet tellen naar Kerstmis? Of ben je zelf onder de indruk geraakt van deze kalender? Wacht dan niet langer en bestel hem snel bij bol.com* en Amazon*. Deze super schattige kalender van Polly Pocket wordt gratis bij je thuisbezorgd. Wie laat jij in de decembermaand genieten van de Polly Pocket adventskalender 2023?

Bekijk de Polly Pocket adventkalender op bol.com

Polly Pocket adventskalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 1:00 pm
Adventskalender Polly Pocket vakje