Hot Wheels adventskalender 2023

Maak je klaar voor de rit van je leven met de Hot Wheels adventskalender 2023! Deze kalender is elk jaar een grote hit en is niet alleen een populaire adventskalenders voor jongens; ook veel meisjes vinden het geweldig. Als je Hot Wheels kent, weet je hoe leuk het is om met deze auto’s en racebanen te spelen. Het zijn niet alleen prachtige items om te verzamelen, maar ook perfect om je fantasie ermee tot leven te brengen.

Adventskalender Hot Wheels 2023 biedt vanaf 1 december elke dag een spannende nieuwe verrassing. Achter elk vakje wacht een auto, een speelse accessoire, of een onderdeel van een racebaan. Met 24 unieke verrassingen om te ontdekken, blijft de spanning stijgen tot je het laatste vakje opent op kerstavond. Is de Hot Wheels adventskalender 2023 dit jaar jouw keuze? Je kunt het bestellen bij bol.com* en Amazon*.

€18,99
€26,99
16 nieuw vanaf €18,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 1:08 am
Amazon.de

Wat is de adventskalender Hot Wheels 2023?

De adventskalender Hot Wheels 2023 is gepresenteerd. Met deze adventskalender is het vooral voor kinderen leuk om af te tellen naar Kerstmis. De dagen in aanloop naar Kerstmis kunnen spannend zijn,  maar deze auto adventskalender maakt het wachten leuker dan ooit. Deze super stoere adventskalender van Hot Wheels voorziet jou 24 dagen lang van een nieuwe verrassing. Dat wil geen enkele Hot Wheels fan missen. Wat ons betreft is de Hot Wheels kalender een leuk alternatief voor bijvoorbeeld de LEGO adventskalender of de Pokemon adventskalender.

Het design

De Hot Wheels adventskalender van 2023 heeft een vernieuwd design gekregen. Op de voorkant is de Kerstman te zien die zijn slee heeft ingeruild voor een sportwagen. Met zijn witte bolide rijdt hij door de stad om cadeautjes te bezorgen. Dit ontwerp maakt de adventskalender uniek en spreekt zowel kinderen als volwassenen aan.

Wanneer je de adventskalender Hot Wheels 2023 openklapt, komt er niet alleen een weg tevoorschijn waarop je door de stad rijdt, maar ontdek je ook 24 vakjes met verrassingen. Deze weg aan de binnenkant maakt het nog leuker om met je nieuwe Hot Wheels-verrassingen te spelen, en het versterkt het gevoel dat je daadwerkelijk door de stad rijdt met je auto’s. Het design van de voorkant loopt hierdoor over in de binnenkant, wat de adventskalender een leuke uitstraling geeft. Het is een geschikt cadeau voor elke Hot Wheels-fan en zal ongetwijfeld de dagen voor Kerstmis nog leuker maken.

  • Tel op een ontspannen manier af naar Kerstmis met de Hot Wheels adventskalender. Het is een leuke manier voor kinderen om de spanning te verminderen met gloednieuwe speelgoedauto’s.
  • Haal in de 24 dagen in aanloop naar Kerstmis iedere dag een auto of andere accessoire tevoorschijn.
  • Klap de doos van de speelgoed adventskalender uit tot compleet speelmat en breng jouw nieuwe auto’s meteen tot leven.
  • Inclusief acht Hot Wheels auto’s op een schaal van 1:64.
Adventskalender Hot Wheels openen
Adventskalender Hot Wheels openen

Inhoud Hot Wheels adventskalender 2022

In de Hot Wheels adventskalender 2023 van Mattel zitten acht Hot Wheels speelgoedauto’s verstopt. Deze zijn gemaakt op een schaal van 1:64. Daarnaast vind je ook de nodige accessoires terug in de adventskalender. Deze brengen jouw racebaan meteen in kerstsfeer.

Denk aan een kerstboom, sneeuwpop en rendieren. Ook zijn er accessoires meegeleverd als een schans om jouw auto’s de lucht in te krijgen en een sneeuwschuiver om je parcours sneeuwvrij te krijgen.

Hot Wheels adventskalender 2023 inhoud
Hot Wheels adventskalender 2023 inhoud

Adventskalender 2023 Hot Wheels kopen

De adventskalender 2023 Hot Wheels is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Wil jij dit jaar iemand verrassen met de Hot Wheels adventskalender? Wacht dan niet te lang met bestellen. De adventskalenders van Mattel, waar ook de Barbie adventskalender onder valt, zijn ieder jaar uiterst populair als adventskalender kinderen.

Ze zijn dan ook vaak ver voor 1 december al uitverkocht. Daarbij is de Hot Wheels kalender ook leuk om cadeau te geven voor Sinterklaas of om hem te gebruiken als aftelkalender voor een verjaardag. Je koopt hem bij bol.com* en Amazon*. Kies jij voor de Hot Wheels adventskalender 2023? Via de button hieronder zie je de actuele prijs.

€18,99
€26,99
16 nieuw vanaf €18,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 1:08 am
Amazon.de
Adventskalender Hot Wheels 2023

Hot Wheels adventskalender 2022 en 2021

Heb jij de Hot Wheels kalender van 2022en 2021 gemist en wil je die graag hebben? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ook deze is namelijk nog steeds verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Zo vind je ze onder meer bij bol.com* en Amazon*. Op de voorkant van de kalender van 2022 poseert de kerstman in zijn eigen Hot Wheels auto en schudt hij handen met een sneeuwpop. Daarnaast vind je op de doos een sneeuwschuiver, een pretpark, en een vliegende auto. Ontzettend leuk dus!

Hot Wheels adventskalender met korting

Wil jij een Hot Wheels adventskalender met korting kopen? De adventskalender Hot Wheels is regelmatig terug te vinden in de adventskalender sale. Daarnaast worden ook adventskalenders van voorgaande jaren met korting verkocht. Hieronder vind je de kalenders in één oogopslag terug en heb je meteen de actuele prijs.

Hot Wheels adventskalender 2022

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 1:08 am

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!