Adventskalender auto

Adventskalender auto 2022Ben je op zoek naar een adventskalender auto? Dan zit je op deze pagina goed. Wij geven je hier namelijk een overzicht van de leukste auto adventskalenders. Met deze tips is het vinden van een leuk exemplaar voor een autoliefhebber een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een Porsche of een Mercedes, in dit gedeelte kom je er alles over tegen. Zo kom je leuke car adventskalenders tegen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Zie je voor nu nog geen leuke auto adventskalender ertussen staan? Niet getreurd. We plaatsen regelmatig nieuwe adventskalenders en ook wat betreft auto’s komen er nog heel veel kalenders bij. Zo kan iedereen op een leuke en gezellige manier aftellen naar de feestdagen. Vind hier jouw auto adventskalender.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Auto adventskalenders 2023

  Auto adventskalenders zijn voornamelijk onder kinderen een groot succes. Wat is er nou leuker dan om vanaf begin december iedere dag jouw collectie auto's steeds verder te zien groeien? Daarbij kun je iedere dag alvast spelen met je nieuwe aanwinsten en heb je na afloop misschien wel een hele garage vol. Of kies je liever een adventskalender waarbij je in 24 dagen tijd één auto in elkaar zet? Het maakt niet uit, want het is allemaal mogelijk. In dit artikel nemen we je mee naar de auto adventskalenders 2023.

  Hot Wheels adventskalender auto

  Adventskalender Hot WheelsDe eerste auto adventskalender waar we je graag kennis mee laten maken, is de Hot Wheels adventskalender. Deze aftelkalender van Mattel is ieder jaar een groot succes. Kinderen zijn namelijk dol op deze adventskalender die gevuld is met verschillende auto's van Hot Wheels en ook is voorzien van een aantal leuke accessoires om je fantasie de vrije loop te laten gaan. Wat dacht je van een sneeuwruimer, een ramp en een sneeuwpop. Daarbij is deze adventskalender ieder jaar ook erg betaalbaar. Je bestelt hem eenvoudig online via bol.com* of Amazon*.

  RC Crawler auto adventskalender 2023

  RC CrawlerEen andere favoriet van ons is deze speciale RC Crawler auto adventskalender 2023. Het leuke aan deze adventskalender is dat je hiermee jouw eigen radiografische auto in elkaar zet. Iedere dag haal je één of een paar onderdelen tevoorschijn en je komt steeds dichterbij je uiteindelijk doel: Jouw eigen radiografische Crawler. Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar oud. Bestellen doe je eenvoudig online via bol.com*, Amazon* of Conrad*.

  Adventskalender car met speelmat

  Adventskalender car speelmatEen andere leuke aftelkalender naar Kerstmis is deze van Happyment. Deze kalender is gevuld met in totaal 24 verschillende verrassingen. Dat zijn naast auto's ook de nodige graafmachines, brandweer en zelfs helikopter. Extra leuk is dat je bij deze kalender ook een speelmat krijgt meegeleverd. Zo kunnen alle nieuwe auto's meteen flink uitgetest worden op een bijpassende mat. Je bestelt deze speelgoed adventskalender op bol.com*.

  Matchbox speelgoed auto's

  Matchbox speelgoed auto'sDeze Matchbox adventskalender van Mattel, dat ook bekend is van de Barbie adventskalenders, is ook een optie die we je niet willen onthouden als je op zoek bent naar een adventskalender auto. Deze kalender beschikt over in totaal negen auto's, een helikopter en een super vette sneeuwscooter. Daarnaast zijn er ook de nodige accessoires meegeleverd zoals een kerstman en een kerstboom. Deze kalender bestel je bij bol.com*.

  Pull back adventskalender auto

  Pull back adventskalender autoVoor kinderen vinden we ook deze pull back kalender om mee af te tellen een leuke keuze. Alle auto's in deze adventskalender zien er super schattig uit. De auto's hebben namelijk allemaal een gezicht en leuke kleurtjes meegekregen. Extra leuk vinden we echter dat je deze autootjes kunt wegschieten door het pull-back systeem. Trek de auto naar achter en laat hem los en je ziet hem voorbij rijden. Deze adventskalender wordt verkocht bij Amazon*.

  Kreative Kraft adventskalender

  Kreative Kraft adventskalenderVan Kreative Kraft is deze stoere auto adventskalender verschenen. Deze kalender neemt de spanning in aanloop naar Kerstmis weg. Iedere dag haal je tenslotte een nieuwe auto tevoorschijn. Op kerstavond, de laatste dag van de adventskalender, heb je liefst 24 nieuwe auto's erbij. Met die auto's kun je meteen spelen op de meegeleverde mat die aan de doos vastzit. Deze kalender is dan ook een leuk alternatief voor een chocolade adventskalender. Bestellen doe je via Amazon*.

  Coca Cola Truck adventskalender

  Coca Cola truck adventskalenderNieuw dit jaar is ook deze leuke Revell Coca Cola Truck adventskalender. Deze adventskalender is een van onze favriete kerstkalenders van dit jaar. De Coca Cola Truck brengt ons namelijk altijd meteen in de kerststemming en hoe leuk is het dat je deze dit jaar gewoon zelf in huis haalt! Deze 3D puzzel adventskalender zet je zelf in elkaar tot een vrachtwagen die ook nog eens echt kan rijden. Bestellen kan via Conrad*.

  Cars 3 adventskalender

  Cars 3 adventskalenderBen jij groot fan van de Disney-film Cars? Dan kunnen we je dit jaar helemaal gelukkig maken met de perfecte aftelkalender voor jou. Deze Cars 3 adventskalender is afkomstig van Mattel en bevat de vijf hoofdrolspelers uit de film. In de kalender vind je dan ook Lightning McQueen (Bliksem), The King, Cruz Ramirez, Takel en Jackson Storm. De rest van de kalender is gevuld met leuke accessoires zoals vlaggetjes, gereedschapskisten en borden. Bestellen doe je via bol.com*.

  Cars bouwpakket

  Cars Adventskalender Revell Junior Kit BouwpakketEen andere Cars adventskalender waar wij helemaal gelukkig van worden, is dit bouwpakket. Hiermee zet je namelijk jouw eigen Lightning McQueen in elkaar! Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud en is een leuke manier om creatief bezig te zijn met iets waar je alter mee kunt spelen. Daarnaast wordt deze auto geleverd met licht en geluid. Je bestelt deze zeer betaalbare keuze via Amazon*.

  Carrera RC adventskalender

  Carrera RC auto adventskalenderOok leuk is deze Carrera RC adventskalender auto. Net als die van Revell is dit er eentje die je zelf in elkaar zet. Met deze kalender bou wje namelijk jouw eigen buddy op schaal 1:18. Iedere dag zul je dan ook zien dat jouw radiografische auto steeds verder in elkaar staat. Daarbij wordt deze auto geleverd met een oplaadbaar accupack. Zodra hij volledig in elkaar staat, kan hij snelheden tot 12 kilometer per uur behalen. Je bestelt deze kalender bij Conrad*.

  Franzis auto adventskalenders

  Franzis auto adventskalendersFranzis presenteert ieder jaar verschillende auto adventskalenders. Iedere iconische auto is in de laatste jaren wel eens voorbij gekomen met zijn eigen adventskalender auto. Denk daarbij aan de auto van Elvis Presley, de welbekende Volkswagen Bulli T1, de Land Rover Defender en zelfs de Mercedes Benz G-Klasse. Hieronder een greep uit de kalenders van Franzis inclusief een link naar de site waar je hem eenvoudig bestelt.

  Veelgestelde vragen over de auto adventskalender

  De nieuwe auto adventskalenders 2023 zijn vanaf september verkrijgbaar. In dit artikel vind je de leukste opties tot nu toe!

  De prijzen van de auto adventskalenders wisselen nogal. Zo vind je al een kalender van 10 euro, maar kan hij ook maar zo rond de 75 euro kosten als het een geavanceerde kalender is.