Baby Born adventskalender 2022

De Baby Born adventskalender 2022 is weer leuk! De schattige baby pop is nog altijd erg gewild onder kinderen. Wij zijn dus blij dat dit jaar een nieuw verrassingspakket is samengesteld in de vorm van een adventskalender voor Baby Born. Het is een perfecte adventskalender voor meisjes en iedereen die graag met een Baby Born pop in de weer is.

In deze kalender vind je namelijk 24 verrassingen in kerststijl. De inhoud bestaat uit zowel kleding als accessoires voor de Baby Born. Ken jij iemand die gelukkig wordt van de Baby Born adventskalender 2022?

Bekijk de Baby Born adventskalender op Alternate*

Baby Born adventskalender 2022

Met de Baby Born adventskalender ben jij helemaal klaar voor Kerstmis. Je start op 1 december met het openen van een vakje. Daar haal je meteen een mini kledingstuk of accessoire voor jouw eigen Baby Born tevoorschijn. Vanaf die dag open je iedere dag een vakje tot je op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn haalt.

Ieder jaar voorziet Zapf Creation® de Baby Born adventskalender van een prachtig design. Dit jaar is gekozen voor twee Baby Born poppen die kerst vieren bij de kerstboom. Zo vallen meteen de Kerstmuts en de kersttrui op. Die vind je ook terug achter een van de vakjes van deze aftelkalender.

Inhoud Baby Born adventskalender

Wie met de Baby Born adventskalender wil aftellen naar Kerstmis 2022 moet wel één ding weten over deze speelgoed adventskalender. Je krijgt namelijk geen Baby Born pop meegeleverd. De inhoud van deze aftelkalender bestaat dan ook volledig uit kleertjes, decoraties en mode-accessoires voor jouw pop.

Zo vind je dit jaar onder meer een heuptasje, een kerstsok, een glitter rokje, verschillende sieraden en een kersttrui. Dat deze kalender volledig in het teken staat van Kerstmis, maakt hem extra leuk. Zo is ook jouw Baby Born pop straks helemaal klaar voor de feestdagen.

  • De Baby Born adventskalender 2022 wordt geleverd zonder Baby Born pop, maar met leuke kleertjes, decoraties en mode-accessoires.
  • Maak jouw Baby Born pop klaar voor Kerstmis met de items uit de adventskalender Baby Born.
  • Inclusief leuke sieraden om jouw pop helemaal klaar te maken voor een feestje!
Adventskalender Baby Born
Adventskalender Baby Born

Baby Born adventskalender kopen

De Baby Born adventskalender is nu alvast te bestellen bij Alternate*. De kalender draagt een prijs van 44,99 euro. Daar komen wel nog 4,95 euro verzendkosten bij. Wie deze aftelkalender nu alvast bestelt, heeft hem wel ruimschoots voor 1 december in huis. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Kies jij voor de super schattige Baby Born adventskalender 2022?

Bekijk de Baby Born adventskalender op Alternate*

Voorgaande jaren

We hebben nog een extra tip voor je. Naast de Baby Born adventskalender 2022 scoor je dit jaar namelijk ook nog de aftelkalenders van voorgaande jaren. Vind jij de inhoud van de kalender van dit jaar niet heel leuk? Dan raden we je aan om even te kijken naar de inhoud van de adventskalenders hieronder. Misschien vind je daar wel een veel leukere variant en scoor je hem ook nog eens met korting.

Leave a Comment