L.O.L. Surprise adventskalender 2023

De L.O.L. Surprise adventskalender 2023 is vanaf nu te koop! Dit is misschien wel de beste aftelkalender die je dit jaar kunt kopen voor meisjes. Meisjes zijn dol op de L.O.L. Surprises. Doorgaans zijn dit speciale verrassingseieren waarin een poppetje verstopt zit en bijbehorende kleding en accessoires. In verschillende lagen vind je verschillende verrassingen.

Deze LOL adventskalender biedt soortgelijk plezier. Door het Mix & Match thema kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Bestellen kan vanaf nu via Amazon* of bol.com*. Wees er wel snel bij, want OP=OP. Voor wie haal jij deze super schattige L.O.L. Surprise adventskalender 2023?

Bekijk de adventskalender LOL op bol.com*

L.O.L. Surprise Advent Calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm

Wat is een adventskalender LOL?

Maak kennis met de nieuwste L.O.L. surprise adventskalender. In dit verrassingspakket vind je allerlei leuke accessoires om de pop aan te kleden. Aftellen naar Kerstmis wordt hierdoor ontzettend leuk. Het is niet voor niets dat deze adventskalender LOL ieder jaar tot de absolute favorieten behoort. De feestdagen kunnen best spannend zijn voor kinderen. Hoe leuk is het als zij door middel van een adventskalender in alle rust kunnen aftellen naar Kerstmis.

Met deze LOL adventskalender 2023 halen kinderen iedere dag een verrassing tevoorschijn. Op 1 december mogen zij de eerste verrassing uit de kalender halen. Het laatste vakje wordt op eerste kerstdag geopend.

Adventskalender L.O.L. Surprise 2023
Adventskalender L.O.L. Surprise 2023

Het design

Ieder jaar besteden de makers van de LOL Surprise adventskalender veel aandacht aan het design. Dit jaar staan we voor een kledingwinkel waarbij we zelf de deuren mogen openen. Op de voorkant staat opnieuw meteen welke pop je terugvindt in de kalender. Ook zie je meteen een aantal van de kledingstukken en accessoires. Zodra je de doos openklapt, is het net alsof je je eigen kledingwinkel opent. Daarnaast tref je daar de 25 vakjes aan waarachter de cadeautjes verstopt zitten.

Wat zit erin de LOL Surprise adventskalender 2023?

De grote vraag is natuurlijk: Wat zit er in de LOL Surprise adventskalender 2023? Dit jaar telt de aftelkalender 25 verrassingen. Het eerste cadeau wat je tevoorschijn haalt, is de LOL pop. Dit jaar is gekozen voor Makeover Babe 2.0. Achter alle andere vakjes vind je kleding of accessoires waarmee je Mix & Match looks creëert.

Tot de kledingstukken in de aftelkalender behoren onder meer schoenen, jurkjes, sieraden en verschillende items die een stijlvolle pop nodig heeft. Tot de zomerse kleding behoren onder meer een waterfles, duikbril, zwemvliezen en onze absolute favoriet: De torenhoge pumps.

  • De LOL surprise adventskalender 2023 is gevuld met 25 verrassingen. De eerste scoor je dan ook op 1 december en de laatste op eerste kerstdag.
  • Deze limited edition aftelkalender wordt geleverd met Makeover Babe 2.0 en zomerse accessoires zoals een duikbril en zwemvliezen.
  • Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en ouder.
LOL adventskalender 2022 inhoud

Waar koop je de LOL adventskalender?

De LOL adventskalender is te koop bij bol.com*, de Nederlandse Amazon* en de Duitse Amazon*. We raden je echter wel aan om niet te lang te wachten met bestellen. Vorig jaar ging deze aftelkalender zo snel dat hij ver voor 1 december al was uitverkocht. Pas na de feestdagen kwam de kalender toen opnieuw beschikbaar. Naast de LOL adventskalender 2023, kun je ook kalenders uit eerdere jaren kopen. Je vindt er alles over hieronder.

Bekijk de adventskalender LOL op bol.com*

€20,09
13 nieuw vanaf €19,99
1 tweedehands vanaf €14,99
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm
Amazon.de
€22,34
€32,99
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm
Amazon.nl
€29,98
11 nieuw vanaf €28,00
1 tweedehands vanaf €25,48
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm
Amazon.de
€31,48
3 nieuw vanaf €31,48
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:17 pm
Amazon.nl

Wat vinden wij ervan?

Wat ons betreft is de LOL adventskalender ieder jaar een goede keuze. Speelgoed van L.O.L. is enorm populair en wat is er dan ook leuker om af te tellen met zo’n speelgoed adventskalender. Daarnaast vinden we het erg leuk dat de mogelijkheden met deze kalender oneindig zijn. Kinderen kunnen al vrij snel aan de slag met het aankleden van hun pop en kunnen de kleding lekker afwisselen. Daarnaast is deze kalender ook uiterst betaalbaar.

Veelgestelde vragen over de L.O.L. Surprise adventskalender

Voor welke leeftijd is de L.O.L. Surprise adventskalender geschikt?

Deze L.O.L. Surprise adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud.

Vanaf wanneer is de LOL adventskalender te koop?

De LOL adventskalender is al in augustus in de verkoop gegaan. Je leest in dit artikel waar je hem met korting bestelt.

Waar koop je de adventskalender LOL?

De adventskalender LOL is ieder jaar volop verkrijgbaar online. In de speelgoedwinkels zijn we deze aftelkalender nog niet tegengekomen. We raden je dan ook aan om hem online te bestellen.