Barbie adventskalender 2023

Barbie adventskalender 2023Aftellen met een Barbie adventskalender 2023? Dat is gelukkig ook dit jaar weer mogelijk. Nadat eerder dit jaar een nieuwe Barbie-film verscheen, pakt Mattel dit jaar groots uit met maar liefst drie gloednieuwe Barbie adventskalenders uitgebracht. Deze speelgoed adventskalenders zijn ieder jaar een groot succes omdat het voor kinderen vanaf 3 jaar oud, maar ook voor volwassenen een leuke manier is om af te tellen naar Kerstmis. Het zorgt ervoor dat de stress in aanloop naar Kerstmis afneemt om ontspannen te kunnen genieten van wat echt leuk is. In dit geval is dat met een Barbie-pop die je zelf volledig aankleedt naar wens.

Mattel, dat ook bekend staat om zijn Hot Wheels adventskalender, presenteert in 2023 drie nieuwe Barbie adventskalenders. De eerste is een originele Barbie adventskalender, de tweede is een van Dreamtopia en de derde is een gloednieuwe Barbie Cutie Reveal. Daarnaast zijn ook de Barbie adventskalenders van voorgaande jaren nog volop beschikbaar en soms zelfs met flinke korting te koop. Met dit artikel ben je volledig op de hoogte van de prijs, de inhoud en waar je de Barbie adventskalender 2023 koopt (met korting).

Inhoudsopgave: Barbie adventskalenders 2023
  Add a header to begin generating the table of contents

  Barbie adventskalenders 2023

  De Barbie adventskalenders zijn voor kinderen een leuke manier om af te tellen naar Kerstmis. Deze adventskalenders doen het vooral onder meisjes erg goed. Maar hoe werkt de Barbie adventskalender precies? Het aftellen met deze adventskalender begint op 1 december. Op de eerste dag van december haal je het eerste vakje open en tover je een Barbie-pop tevoorschijn. Deze pop ziet er in eerste instantie nogal kaal uit, maar daar komt snel verandering in.

  Na 1 december haal je namelijk iedere dag een nieuwe vakje open. achter dat nieuwe vakje ziet dan bijvoorbeeld een kledingstuk voor jouw pop, een leuke accessoire en zelfs verrassingsspeeltjes. Dit gaat zo door tot en met eerste kerstdag. Dat betekent dat je de allerlaatste verrassing op 25 december tevoorschijn haalt. In totaal krijg je dus maar liefst 25 leuke Barbie verrassingen cadeau!

  Verschillende soorten kalenders

  Originele Barbie adventskalender 2023

  Adventskalender Barbie 2023We trappen dit jaar af met deze originele Barbie adventskalender. Na het succes van de film wil natuurlijk iedereen zo'n felroze Barbie adventskalender 2023 te hebben en dit is jouw kans! Deze modieuze aftelkalender van Barbie geeft jou de kans om jouw Barbie-pop te kleden in fantastische outfits. Laat haar zowel overdag als in de avond schitteren. De Barbie pop in deze kalender heeft bruin haar en draagt een metallic roze zwempak met zebrapint. Deze verandert in een bodysuit zodra je de meegeleverde broek of rok erbij aantrekt.

  Vanaf 1 december tot en met 24 december haal je uit deze kalender iedere dag een nieuw cadeau. Dat kan een kledingstuk zijn, maar ook leuke accessoires. Zo hoort jouw Barbie pop er straks helemaal bij met haar handtassen, sieraden, zonnebrillen, hakken en zelfs een kat! Extra leuk is dat je deze aftelkalender ook kunt gebruiken om af te tellen naar een verjaardag.

  • Verkleed jouw Barbie pop op een stijlvolle manier met de allerleukste accessoires en modieuze kleding.
  • Dit jaar vind je in de adventskalender zelfs een super schattige kat.
  • Deze uiterst stijlvolle Barbie adventskalender is niet alleen te gebruiken om af te tellen naar Kerstmis, maar ook naar een verjaardag of zelfs een vakantie.

  €55,00
  3 nieuw vanaf €45,84
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.nl

  Barbie advent calendar 2023
  Barbie advent calendar 2023

  Barbie Dreamtopia Winter Fairytale

  Barbie Dreamtopia Winter Fairytale adventskalender 2023Kun je net als wij geen genoeg krijgen van Barbie? Dan wil je Deze Barbie Dreamtopia Winter Fairtyle adventskalender ook niet missen. Vooral voor jonge meiden is deze adventskalender onze favoriet. De kalender biedt namelijk alles om jouw Barbie pop te kleden als een zeemeermin of een fee. De kleding in de aftelkalender is kleurrijk en het allerleukste hebben we nog niet eens verteld... Achter één van de vakjes zit namelijk ook nog eens een unicorn verstopt.

  Daarnaast is de kalender uiteraard ook gevuld met leuke accessoires. Zo is er een compleet theeservies, zijn er verschillende huisdieren toegevoegd en kun je jouw Barbie pop zelfs vleugels geven. Je bestelt deze aftelkalender eenvoudig online via bol.com* of Amazon*

  • Deze Barbie Dreamtopia Winter Fairytale adventskalender is onze absolute favoriet voor jonge meiden. De kalender bevat namelijk kleurrijke kleding en accessoires.
  • In de vakjes zitten onder meer huisdieren, een zeemeerminstaart en zelfs een unicorn verstopt!
  • Doordat deze adventskalender geen winterthema heeft, kun je hem ook gebruiken om mee af te tellen naar andere gelegenheden.

  €24,98
  €29,99
  6 nieuw vanaf €24,98
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.de
  €44,66
  3 nieuw vanaf €33,21
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.nl

  Barbie adventskalender 2023 inhoud
  Barbie adventskalender 2023 inhoud

  Barbie Cutie Reveal adventskalender 2023

  Barbie Cutie Reveal adventskalender 2023

  De Barbie Cutie Reveal adventskalender is dit jaar voor het eerst verschenen. Deze speciale aftelkalender van Barbie levert écht een unboxing-ervaring. Maar liefst 24 dagen lang haal je iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn uit de doos. Het allergrootste cadeau is een Barbie pop die verkleed is als stijlvol sneeuwhert. Deze super schattige en zachte kleding kun je echter ook inwisselen voor andere items. Zo is de kleding in deze kalender enorm stijlvol. Denk aan leuke schoenen, een sjaal, oorwarmers, een camera en zelfs leuke dieren.

  Deze diertjes hebben een leuke extra toevoeging. Hun ogen veranderen namelijk zodra je de diertjes in ijskoud of juist warm water dompelt. Tel jij dit jaar af met deze Barbie Cutie Reveal adventskalender 2023? Je bestelt deze super leuke aftelkalender nu via bol.com* of Amazon*.

  • Dit jaar is de Color Reveal adventskalender vervangen voor de Cutie Reveal adventskalender en deze zijn véél schattiger.
  • In de kalender vind je in ieder geval een Barbie pop die verkleed is als een schattig en zijdezacht sneeuwhert.
  • In deze Barbie aftelkalender vind je ook leuke items terug zoals een camera en zelfs diertjes die veranderen zodra je ze in water legt.

  €39,99
  4 nieuw vanaf €39,99
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.nl
  €39,99
  4 nieuw vanaf €39,99
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.de

  Cutie Reveal adventskalender 2023
  Cutie Reveal adventskalender 2023

  Barbie adventskalender 2023 kopen met korting

  Barbie adventskalender 2023 kopen? Dat is dit jaar geen enkel probleem. Deze adventskalenders zijn online te koop bij de grootste webshops en worden ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Bestellen kan via bol.com*, Amazon* en Alternate*. Wil jij de Barbie adventskalender aanschaffen met korting? Houd deze pagina dan goed in de gaten voor de actuele prijzen. De Barbie adventskalenders komen namelijk regelmatig in de adventskalender sale.

  Daarnaast hebben we nog een handige tip voor je. De Barbie adventskalenders hebben namelijk niet per se een kerstthema. Is jouw kind zenuwachting voor een andere gelegenheid? Denk bijvoorbeeld aan een vakantie, een bruiloft of een verjaardag? Dan is het ook erg leuk om een aftelkalender cadeau te doen. Daarnaast worden Barbie adventskalenders volop cadeau gegeven met Sinterklaas. Zo kunnen er meteen een paar vakjes geopend worden. Kies jij voor de Barbie adventskalender 2023?

  Barbie Color Reveal adventskalender 2022

  Barbie Color Reveal adventskalender 2022Dit is de Barbie Color Reveal adventskalender. Zoals de naam al doet vermoeden, zal er iets 'onthuld' gaan worden en dat is precies wat deze adventskalender zo leuk maakt. De Barbie in deze adventskalender zit namelijk verstopt in de koker die je middenin de kalender terugvindt. Hoe zij er precies uitziet, weet je van tevoren nog niet. Ze is namelijk bedekt met een roze kleur en sneeuwvlokken. Het is aan jou om aan het werk te gaan om haar uiterlijk te onthullen!

  Hoe dat precies in zijn werk gaat? Heel simpel! Je vult de koker met warm water en draait de Barbie erin rond. Het water kleurt vervolgens metallic roze en het uiterlijk van de pop wordt onthuld. De pop is echter bij lange na niet het enige leuke aan deze Barbie adventskalender 2022. Zo vind je in de kalender ook prachtige kleurrijke kleren, haarlokken en zelfs een hert en uil. Je bestelt deze super leuke Barbie Color Reveal adventskalender nu via bol.com*, Amazon* en Alternate*.

  • Dit is dé Barbie Color Reveal adventskalender van 2022. Een populaire adventskalenders onder kinderen.
  • Gevuld met 25 verrassingen die je als Barbie-fan niet wil missen. Breng jouw eigen fantasie tot leven.
  • Door de Color Reveal heeft deze kerstkalender een extra leuk effect meegekregen. Je weet pas hoe jouw Barbie eruit ziet, als zij in warm water heeft gelegen.

  Barbie Reveal adventskalender 2022
  Barbie Reveal adventskalender 2022

  Adventskalender Barbie 2022

  Adventskalender Barbie 2022De tweede nieuwe adventskalender Barbie 2022 is deze met als thema Dreamtopia. Wat hierbij meteen opvalt, is dat dit jaar gekozen is voor veel kleuren. Dat komt niet alleen terug in de regenboog op de doos, maar ook in de kleding. Op de allereerste dag van december haal je de Barbie pop tevoorschijn. Daarmee is het uitpakken echter nog niet voorbij.

  In de dagen daarna tot aan Kerstmis haal je namelijk iedere dag een nieuwe verrassing tevoorschijn uit de doos. In de kalender vind je speciale kleding terug voor jouw Barbie pop, verrassingsaccessoires om er altijd goed uit te zien en leuke verrassingsspeeltjes zoals een puppy, een konijn, een babydraakje en een eenhoorn. Extra leuk is het zeemeerminnen thema van deze kalender! Laat je fantasie de vrije loop. Je bestelt de adventskalender Barbie 2022 nu via bol.com*, Amazon* en Alternate*.

  • De kleurrijke adventskalender Barbie is een groot succes onder kinderen.
  • Gevuld met maar liefst 25 verrassingen. Van een Barbie pop tot aan kleding en van accessoires tot aan verrassingsspeeltjes.
  • Laat jouw eigen fantasie tot leven komen met deze super schattige Barbie adventskalender 2022.

  €36,00
  6 nieuw vanaf €36,00
  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.nl

  Barbie adventskalender 2022 inhoud
  Barbie adventskalender 2022 inhoud

  Barbie Dreamtopia adventskalender

  Barbie adventskalender 2021Een groot voordeel aan de adventskalenders van Barbie is dat ze eigenlijk nooit over datum raken. Daardoor kun je er ook altijd voor kiezen om een Barbie adventskalender uit een eerder jaar aan te schaffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze roze Barbie Dreamtopia adventskalender. Voor deze kalender is niet gekozen voor een zeemeerminnen thema, maar staat juist het strand centraal en dat zie je overal in de adventskalender terug.

  Zodra je het eerste vakje opent van deze Barbie adventskalender, haal je een blonde Barbie tevoorschijn in haar badpak. De rest van de accessoires passen ook bij dit thema. Zo vind je strandkleding, maar ook kleding waarmee jouw Barbie 's avonds op stap kan. Denk aan hakken, sieraden en een mooie jurk. De doos kun je vervolgens gebruiken om de outfits goed te kunnen showen tegen een fashion achtergrond aan. Je bestelt deze adventskalender online via bol.com*, Amazon* en Alternate*.

  • Deze Barbie Dreamtopia adventskalender wordt ook in 2022 nog volop verkocht vanwege zijn leuke inhoud.
  • Naast de Barbie pop gevuld met verschillende kledingstukken zoals leuke schoenen en een jurk.
  • Met leuke accessoires zoals tassen, zonnebrillen en sieraden. Zo breid je jouw Barbie-verzameling op een leuke manier uit.

  Laatste prijsupdate: 2 december 2023 6:04 am
  Amazon.nl

  Barbie Dreamtopia adventskalender inhoud
  Barbie Dreamtopia adventskalender inhoud

  Barbie Reveal adventskalender

  Barbie Color Reveal adventskalenderOok de Barbie Reveal adventskalender van vorig jaar is nog te koop. Deze Barbie adventskalender pakt het hetzelfde aan als de hierboven genoemde Color Reveal adventskalender, maar de inhoud is uiteraard anders. Deze kalender neemt jou mee naar een Winter Wonderland. Op de eerste dag open je de koker in het midden om een mysterieuze Color Reveal Barbie tevoorschijn te halen. Deze Barbie is op dat moment nog bedekt in metallic blue coating met snowflakes. Haal de Barbie uit zijn koker en vul de koker met warm water. Stop vervolgens de pop terug in de koker en begin met schudden. Zodra je uitgeschud bent, kun je de Barbie uit de koker halen en zijn al haar eigenschappen zichtbaar.

  Met Barbie accessoires en kleding

  In de dagen daarna stoppen de verrassingen echter niet. In de 24 dagen die daarop volgen haal je iedere dag een verrassing tevoorschijn, waaronder een husky puppy die net als de Barbie in water pas tot leven komt, twee paardenstaarten, winterse kleding, drie paar schoenen, verschillende accessoires en zelfs een sneeuwpop en beertje. In de kalender zit zelfs een een armband verstopt met twee bedeltjes. Daarnaast zorgt ook de doos nog eens voor een extra verrassing. Ieder deurtje is namelijk ook meteen een accessoire om de doos mee aan te kleden tot een waar winter wonterland waar de Barbie in kan spelen. Extra leuk is dat deze Barbie goed te combineren is met de Color Reveal lijn.

  • Met de Color Reveal lijn weet je van tevoren niet hoe jouw Barbie eruitziet! Stop hem in de kokern, draai rond en ontdek jouw nieuwe Barbie.
  • Naast de Barbie pop vind je in deze adventskalender ook leuke haarstukken en kleding terug.
  • Inclusief een schattige husky puppy die je ook in warm water legt voordat je zijn uiterlijk ziet!

  Veelgestelde vragen over de adventskalender 2023 Barbie

  De Barbie adventskalenders worden verkocht voor prijzen tussen de 20 en 40 euro. Tijdens de adventskalender sale scoor je ze soms zelfs voor nóg minder!

  Nee, de Barbie adventskalender wordt niet verkocht bij Kruidvat. Wel bestel je hem eenvoudig online via bol.com, Amazon en Alternate.