Stranger Things adventskalender 2023

Ben je een fan van de populaire Netflix-serie Stranger Things? Zo ja, dan is de Stranger Things adventskalender van 2023 wellicht precies wat je nodig hebt om de feestdagen op een unieke manier te vieren. Dit jaar zijn er twee verschillende adventskalenders uitgebracht die volledig in het teken staan van Stranger Things.

Hierin vind je dan ook items die in het teken staan van onder meer Eleven, Mike en hun vrienden. Reis samen met jouw favoriete karakters af naar Hawkins, Idiana en de Upside Down. Je bestelt de Stranger Things adventskalenders eenvoudig online via Amazon*.

Bekijk de Stranger Things adventskalenders op Amazon*

€22,99
2 nieuw vanaf €20,99
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl
€26,99
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl
€36,44
4 nieuw vanaf €35,00
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl

Review Stranger Things adventskalender 2023

De Stranger Things adventskalender van 2023 is een must-have voor alle fans van de serie. Deze kalender belooft een maand vol spannende verrassingen met in de hoofdrol de Upside Down-wereld van Hawkins, Indiana. De kalender is zorgvuldig ontworpen en biedt 24 unieke items die jou elke dag tot aan Kerstmis zullen verrassen. Zo kun jij op een ontspannen manier aftellen naar Kerstmis. Het is dan ook een echte aanrader voor kinderen én volwassenen die dol zijn op de Netflix-serie.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

  • ✅ Authentiek Stranger Things design.
  • ✅ Inhoud die volledig in het teken staat van alles wat met Stranger Things te maken heeft.
  • ✅ Geschikt voor jong en oud.

Minpunten

  • ❌ De inhoud is vrij divers, waardoor er misschien ook dingen inzitten die je minder leuk vindt.
  • ❌ Beperkte beschikbaarheid, dus snel uitverkocht
Adventskalender Stranger Things
Adventskalender Stranger Things

Design

Aan het design van de Stranger Things adventskalender 2023 is veel aandacht besteed. Je ziet meteen dat we te maken hebben met een aftelkalender die volledig in het teken staat van de Netflix-serie. Op de nogal duistere voorkant prijken onder meer een Demogorgon en de hoofdrolspelers van de serie. Het is dan ook een perfect cadeau voor fans van de reeks.

Inhoud

Ook over de inhoud van de Stranger Things adventskalender zijn we tevreden. Uiteraard hangt de inhoud af van welke variant je kiest, maar ze staan in ieder geval allemaal volledig in het teken van de topserie. Zo vind je in de speciale Stranger Things-merchandise kalender verschillende collectibles. Enkele hoogtepunten zijn Stranger Things-socks, vingerschaatsen, mini-puzzels, stempels, bagagelabels, memo-pads en meer. Dit betekent dat je ontzettend veel verschillende items kunt verwachten.

Daarnaast is er ook een adventskalender die volledig bestaat uit bedeltjes om een armband mee op te vrolijken en een aftelkalender met handige spullen zoals briefpapier, sleutelhangers, schoolspullen en meer.

Stranger Things adventskalender inhoud
Stranger Things adventskalender inhoud

Beoordelingsscore

Gemiddeld cijfer:

➡️ Design:

➡️ Inhoud:

➡️ Prijs/kwaliteit:

De Stranger Things adventskalender 2023 is een fantastisch cadeau voor fans van de serie. Het design is indrukwekkend en misstaat in aanloop naar Kerstmis niet in je woonkamer. De inhoud is divers en biedt elke dag iets nieuws om naar uit te kijken, vooral voor de echte fans. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk. Natuurlijk kun je de items in de kalender ongetwijfeld ook wel goedkoper vinden, maar dan zijn ze niet in het teken van Stranger Things.

Stranger Things adventskalender 2023 kopen

Wil jij dit jaar met de Stranger Things adventskalender 2023 aftellen naar Kerstmis? Dan hebben we nog een belangrijke tip voor je. Wacht niet te lang, want deze unieke aftelkalender is beperkt beschikbaar en snel uitverkocht. Bestel de jouwe vandaag nog en maak je klaar voor een maand vol Stranger Things-plezier tijdens de feestdagen!

Bekijk de Stranger Things adventskalenders op Amazon*

€22,99
2 nieuw vanaf €20,99
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl
€26,99
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl
€36,44
4 nieuw vanaf €35,00
Laatste prijsupdate: 1 december 2023 5:51 pm
Amazon.nl

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!