DC Comics Funko adventskalender 2023

Voor wie op zoek is naar de DC Comics Funko adventskalender 2023 hebben we goed nieuws. Nadat Funko de laatste jaren vooral koos voor Marvel adventskalenders, heeft de fabrikant dit jaar ook een kerstkalender samengesteld met vinyl figuren van de superhelden van DC. Van 1 tot 24 december open je iedere dag een nieuw deurtje om in totaal 24 Funko Pocket Pops te onthullen. Hierdoor wordt de periode richting kerst nog leuker!

Deze speciale aftkalender van Funko Pop! bestel je via bol.com* en Amazon*. De prijs is 65 euro. Wie maak jij blij met de DC Comics Funko adventskalender 2023?

Bekijk de adventskalender op bol.com

Bekijk de adventskalender op Amazon

DC Comics Funko Advent Calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 2:16 am

Wat is de DC Comics Funko adventskalender 2023?

De DC Comics Funko adventskalender 2023 is een van de Funko Pop adventskalenders van 2023. In deze kalender zitten 24 kleine figuurtjes verstopt van helden uit het DC universum. Het is aan jou om vanaf 1 december iedere dag een deurtje open te maken om zo af te tellen naar Kerstmis.

Hoe dichter je bij het kerstfeest komt, hoe completer jouw verzameling wordt. Verpakt in een prachtige doos met kerstthema, biedt deze kalender je de kans om dagelijks een nieuwe DC Comics POP! tevoorschijn te halen. Het is een ideaal cadeau voor fans van alle leeftijden.

Inhoud van de Funko DC Comics kerstkalender

In deze spannende kerstkalender van Funko vind je een unieke verzameling van 24 Funko Pocket Pops, allemaal met de hand geselecteerd om je kerstperiode te vullen met plezier en verrassing. De figuren variëren van klassieke superhelden tot beruchte schurken, dus je kunt je favoriete DC-personages zoals Batman, Wonder Woman, de Joker en nog veel meer verwachten.

Elke dag geeft je een nieuw personage om te ontdekken en toe te voegen aan je verzameling. Naast de poppetjes beschikt de doos van deze kalender ook over een leuke toevoeging. Zodra je deze namelijk openklapt, komt er meteen een veld tevoorschijn waarop je jouw nieuwe aanwinsten tentoonstelt.

Adventskalender DC Comics Funko Pop
Adventskalender DC Comics Funko Pop

DC Comics adventskalender 2023 kopen

De DC Comics Funko adventskalender 2023 is nu te koop in geselecteerde winkels en online. Vanwege de populariteit van dit product raden we je aan om niet te lang te wachten met je aankoop, zodat je niet teleurgesteld raakt. Dus of je nu je eigen verzameling wilt uitbreiden, of op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau voor een DC Comics fan, zorg dat je deze unieke adventskalender in handen krijgt voordat het te laat is! Je bestelt hem bij via bol.com* en Amazon* voor zo’n 65 euro inclusief verzendkosten.

DC Comics Funko Advent Calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 2:16 am

Bekijk de adventskalender op bol.com

Bekijk de adventskalender op Amazon