Top 10 adventskalenders voor mannen

Ben je op zoek naar de beste adventskalender voor mannen? Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van mannen adventskalenders. Door die keuze is de kans ontzettend groot dat je een geschikt exemplaar kunt vinden. Toch merken we dat nog altijd veel mensen het lastig vinden om een passend exemplaar te vinden voor een man. Daarom helpen wij je graag met onze Top 10 adventskalenders voor mannen. Of je nu op zoek bent naar een kalender vol lekkernijen, gadgets, verzorgingsproducten of iets anders, onze top 10 adventskalenders voor mannen helpt je bij het maken van een keuze. 

Beste adventskalender voor mannen 2023

Een adventskalender is de laatste jaren uitgegroeid tot een perfecte cadeau. Het is de ideale manier om af te tellen naar de feestdagen. Inmiddels is het aanbod echter enorm, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tijd om daar verandering in te brengen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte adventskalender voor je vader, je man, je vriend of een collega. In dit artikel nemen we je mee naar onze top 10 adventskalenders voor mannen.

10x Leukste mannen adventskalender

De laatste jaren hebben we gemerkt dat het met name voor mannen erg moeilijk kan zijn om een perfecte adventskalender te kiezen. Als hij van drank houdt of graag met lichamelijke verzorging bezig is, dan lukt het altijd wel. Maar als dat niet echt bij hem past, dan kan het vrij lastig zijn. Dat is nu verleden tijd. Hieronder vind je de 10 beste adventskalenders voor mannen.

Beerwulf adventskalender 2022

Beerwulf

Wat ons betreft de absolute nummer één voor mannen: De Beerwulf adventskalender gevuld met... bier!

adventskalender-gereedschap-2022

Gereedschap

Voor wie graag aan het klussen is, mag een gereedschap adventskalender niet ontbreken natuurlijk.

Axe adventskalender 2022

Axe

De top drie wordt gesloten door de adventskalender van Axe vol verzorgingsproducten voor mannen.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Beste adventskalenders voor mannen 2023

  #1 Beerwulf adventskalender

  De beste adventskalender voor mannen is in 2023 wat ons betreft deze van Beerwulf. De laatste jaren heeft de bierwinkel flink aan de weg getimmerd om niet alleen de focus te leggen op de inhoud, maar ook het design van de doos flink onder handen te nemen. Wat ons betreft is dat ook dit jaar weer uitstekend gelukt. Je vindt hierin de beste 24 bieren van verschillende brouwers. Naast dat het een leuke manier is om af te tellen naar Kerstmis, is het ook meteen een leuke manier om kennis te maken met verschillende stijlen. Je bestelt deze bier adventskalender exclusief via de officiële website van Beerwulf. De prijs bedraagt 79.99 euro. Wees er wel snel bij, want op=op. Of bekijk eens de Craft Only adventskalender 2023.

  #2 Gereedschap adventskalender

  Mannen kunnen nooit genoeg gereedschap hebben. Weet jij dan ook echt niet met welke adventskalender voor mannen jij jouw geliefde blij maakt? Geen paniek. Een van de beste adventskalenders voor mannen is namelijk een speciale gereedschap adventskalender. Verschillende grote merken brengen ieder jaar hun eigen gereedschap adventskalender uit. Denk aan Wera, Gedore en Hazet. Deze kalenders zijn gevuld met onder meer schroevendraaiers, handige bits, moersleutels en steeksleutels. Je bestelt deze adventskalenders gevuld met gereedschap via bol.com* of Amazon*. Wacht echter niet te lang, want door de populariteit zijn ze ieder jaar razendsnel uitverkocht.

  #3 Aftellen met Axe

  Verzorgingsproducten worden ook onder mannen steeds populairder. Lukt het jou dan ook niet om een adventskalender voor mannen te vinden? Wat dacht je dan van deze speciale van Axe. Hierin vind je uitsluitend producten voor mannen. Zo is de Axe adventskalender gevuld met producten uit een aantal populaire collecties zoals Dark Temptation, Black en Ice Chill. Daarnaast zitten er verzorgingsproducten in zoals douchegel, bodyspray en deodorant. Eigenlijk vind je in deze kalender alles wat een man nodig heeft om zichzelf goed te verzorgen. Daarbij is het ook nog eens een leuke manier om af te tellen naar Kerstmis. Je bestelt deze Axe adventskalender via bol.com*.

  #4 Happy Socks adventskalender

  Je kunt nooit genoeg sokken hebben. Wat nou als je in aanloop naar Kerstmis iedere dag een nieuw paar sokken tevoorschijn tovert? Dat is wat kan met deze speciale Happy Socks adventskalender. Met dit megacadeau maak je iedere man blij. Jij hoeft niet lang na te denken over wat de perfecte adventskalender voor hem is, terwijl hij blij is dat hij iedere dag een nieuw paar sokken tevoorschijn haalt en aan kan trekken. Win, win, toch? Goedkoop is deze adventskalender overigens niet. In 2023 vind je verschillende varianten van de aftelkalender van Happy Socks. De goedkoopste variant koop je voor 240 euro, terwijl de variant van The Beatles verkocht wordt voor 275 euro. Je bestelt ze hier exclusief bij Happy Socks.

  #5 Whisky adventskalender

  De laatste jaren hebben we gemerkt dat drank adventskalenders goed scoren bij mannen. Dit geldt niet alleen voor de bier varianten, maar ook de whisky adventskalenders worden volop omarmd. Dit jaar zijn we een super leuke whisky adventskalender tegengekomen bij Gall & Gall voor 59,99 euro. Het gaat om een variant die gevuld is met Johnnie Walker whisky's. Het is dan ook een leuke manier om kennis te maken met de verschillende smaken die het merk te bieden heeft. Nog niet overtuigd? Je kunt ook gaan voor deze van Jack Daniël's*.

  #6 Fitness adventskalender

  Is de man voor wie jij een adventskalender zoekt niet uit de sportschool weg te slaan? Ook dan hebben we de perfecte adventskalender voor je gevonden. Bodylab lanceert ieder jaar namelijk verschillende adventskalenders waarmee je jouw sportprestaties een boost geeft. Deze speciale fitness adventskalenders zijn bijvoorbeeld volledig gevuld met eiwitrepen om alles uit je sportsessie te halen. Zo haal je in december maar liefst 24 verschillende repen tevoorschijn. Zo kun je meteen repen van verschillende merken uitproberen. Je bestelt deze aftelkalender, die wat ons betreft onmisbaar is voor sporters, exclusief bij Bodylab voor 59,99 euro.

  #7 mymuesli adventskalender

  Voor mannen kan het lastig zijn om een geschikte adventskalender te zoeken, maar met die van mymuesli scoor je eigenlijk altijd punten. Ieder jaar brengt het merk verschillende ontbijt adventskalenders op de markt waarmee jij jouw dag een kickstart geeft. Ook dit jaar is er weer volop keuze als het gaat om mymuesli adventskalenders. Zo zijn onder meer de populaire porridge en premium snack adventskalenders teruggekeerd. Verras jij jouw vriend, man, collega, broer of vader dit jaar met een mymuesli adventskalender? Je bestelt ze exclusief via de officiële website van mymuesli.

  #8 Franzis adventskalender

  #9 Erotische adventskalender

  Wil je op een spannende manier aftellen naar Kerstmis? Dan kom je al gauw terecht bij een erotische adventskalender. Onze absolute favoriet als het aankomt op erotische adventskalenders, is die van Easytoys. Deze kalender beschikt over alles wat je nodig hebt om een spannende decembermaand tegemoet te gaan. Denk aan speeltjes, softbondage producten en de nodige accessoires. Voor deze aftelkalender maakt het niet uit of je alleen bent of een koppel bent. Je bestelt de speciale EasyToys adventskalender eenvoudig online via de officiële website voor 129,99 euro. De waarde van de kalender bedraagt maar liefst 500 euro.

  #10 Douglas adventskalender