Adventskalender hond - Honden adventskalender overzicht 2022

Op zoek naar een adventskalender hond? We geven je graag een aantal tips met ons honden adventskalender overzicht. Hierdoor kun je samen met je viervoeter aftellen tot kerst. Dit jaar zijn er verschillende exemplaren beschikbaar voor jouw huisdier. Wil jij dat jouw trouwe viervoeter dit jaar op een leuke manier kan aftellen naar de feestdagen? Dan vind je in dit artikel een compleet overzicht met adventskalender voor honden. Wees er wel snel bij. De honden adventskalenders zijn namelijk de laatste jaren uitermate populair geworden. Deze zijn ieder jaar dan ook snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang met bestellen. Krijgt jouw lieve vriend dit jaar een adventskalender hond?

Adventskalender hond 2022

Adventskalender voor je hond

Een hond adventskalender is de ideale verrassing voor jouw huisdier. De honden adventskalender werkt hierbij op precies dezelfde manier als andere kalenders. Deze honden dieren adventskalender zit gevuld met allerlei hondensnacks- en koekjes. Achter sommige luikjes is zelfs een klein hondenspeeltje te vinden. Het is de bedoeling dat op 1 december het eerste luikje wordt geopend. Tot 24 december open je vervolgens ieder dag één luikje. Op deze manier wordt het wel heel leuk om met je viervoeter af te tellen tot kerst.

Honden adventskalender 2022

Wil jij je hond een adventskalender cadeau doen? Hieronder vind je het meest complete overzicht van adventskalender voor je hond van Nederland. Gevuld met heerlijke hondensnacks en met speeltjes om je viervoeter blij te maken.

Wolf of Wilderness adventskalender

En andere populaire adventskalender voor honden is de Wolf of Wilderness adventskalender. Deze kalender bevat een aantal wilde variaties in één kalender. De kalender bestaat uit in totaal vijf verschillende gevriesdroogde RAW Snacks. Je bestelt de Wolf of Wilderness adventskalender via Zooplus*. Je koopt hem al voor 11,99 euro. Koop je er meerdere? Dan kun je rekenen op korting. Daarbij is deze kalender 100% graanvrij met de volgende smaken:

  • Kippenharten
  • Eendenhalzen
  • Lamslongen
  • Runderlever
  • Zalmfilet

Beeztees adventskalender hond

Beezties is dit jaar ook met een adventskalender op de markt gekomen. Het merk staat bekend om zijn spullen voor huisdieren. Bij bol.com* is nu dan ook deze super leuke Beeztees 'Woof Woof' adventskalender te koop. De kalender is gevuld met verschillende snacks waar honden dol op zijn: Mini Bone, Chicken Sandwich, Chicken Sushi, Munchy Christmas Tree en nog veel meer. De inhoud van de kalender bevat in totaal zeven verschillende snacks.

Trixie honden adventskalender 2022

De Trixie adventskalender hond is ieder jaar een van de beste verkochte adventskalenders voor honden. Ook dit jaar is er weer een Trixie adventskalender te koop. Deze kalender is gevuld met 24 kleine verrassingen voor honden. In de deurtjes zitten verschillende snoepjes en andere lekkernijen. Tot de inhoud behoren onder meer kauwsnoepjes, runderhuid en sticks. Je koopt de Trixie adventskalender hond via bol.com*.

Snack adventskalender voor honden

Dit jaar kun je ook rekenen op deze snack adventskalender voor honden van Beeztees. Deze adventskalender voor honden ziet er meteen feestelijk uit. Met een grote rode strik op de doos en kerstbomen word je meteen in de stemming gebracht. Ook het hondje op de kalender valt niet te missen. De kalender bevat een speciaal vlak om de naam van jouw hond op te schrijven. Tot de inhoud van de kalender behoren verschillende hondensnacks in verschillende smaken met onder meer vis en kip. Je bestelt deze hond adventskalender eenvoudig online via bol.com*.

Flamingo hond adventskalender

Ook Flamingo is dit jaar van de partij wat betreft een honden adventskalender. Deze adventskalender bevat in totaal 24 verrassingen voor de hond. Het aftellen begint op 1 december en eindigt op 24 december. Iedere dag haal je een heerlijke versnapering tevoorschijn. Tussen de snacks zitten munchy en rawhide botjes. Deze speciale adventskalender voor honden bestel je nu eenvoudig online via bol.com*.

Adventskalender honden zelf vullen

Wil jij een persoonlijke adventskalender honden maken? Wat dacht je dan van deze adventskalender voor hond om zelf te vullen. Deze kalender is ideaal voor wiens hond een allergie heeft voor bepaalde snacks. Of voor een pup die nog niet alles kan eten. Klap de doos open en bepaal zelf wat je achter het deurtje verstopt. Daarnaast kun je de voorkant ook nog eens online laten personaliseren met een foto van jouw eigen hond en bijvoorbeeld hem of haar naam erop. Je bestelt deze hond adventskalender online via Amazon*.

Vitakraft adventskalender honden

Vitakraft is een bekend merk onder eigenaren van huisdieren. Gelukkig heeft het merk dit jaar ook zijn eigenlijk honden adventskalender op de markt gebracht. Deze adventskalender bevat voor 24 dagen snacks voor jouw huisdier. Dat zijn onder meer eenden strips, eenden botjes, kipfilet en lam botjes. Extra leuk is dat je op sommige dagen zelfs een paar snacks tegenkomt. De Vitakraft adventskalender voor honden is te koop via Amazon*.

Adventskalender voor hond

Tot slot deze speciale honden adventskalender van Boxiland. Het bedrijf maakt ieder jaar onder meer een wijn adventskalender, maar is ook verantwoordelijk voor een adventskalender vol heerlijke lekkernijen voor jouw trouwe viervoeter. Deze adventskalender kost weliswaar wat meer dan de hierboven genoemde adventskalenders, maar bevat ook meer snacks per dag. Dit is dan ook een leuke manier om kennis te maken met verschillende snacks. Je bestelt deze adventskalender hond bij Amazon*.

Honden adventskalender Action

Ieder jaar kunnen we ook rekenen op de honden adventskalender Action. Ook dit jaar is deze adventskalender weer verschenen. Wees er wel snel bij, want deze honden adventskalenders zijn ieder jaar vrij snel uitverkocht in de winkels. Je leest alles over de adventskalender hond Action in ons speciale overzichtsartikel van Action adventskalenders.

Veelgestelde vragen over de adventskalender hond

Hoe werkt een honden adventskalender?

Een honden adventskalender is een leuke manier voor honden om af te tellen naar de feestdagen. Deze kalender werkt net als andere adventskalenders. Je start op 1 december met het openen en een vakje en haalt dat een of meerdere snacks of zelfs kleine speeltjes tevoorschijn. Het laatste vakje wordt vervolgens op Kerstavond geopend. Op die manier heb je samen met je viervoeter afgeteld naar de feestdagen.

Hoe duur is een honden adventskalender?

De prijs van een adventskalender hond kan flink verschillen. Zo vind je deze kalenders soms al voor een paar euro, maar kunnen de prijzen oplopen tot tientallen euro's wanneer je bijvoorbeeld een kalender met speeltjes koopt. 

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!