Holland and Barrett adventskalender 2022

De Holland and Barrett adventskalender 2022 is gepresenteerd. Deze prachtige adventskalender van Holland & Barrett is gloednieuw, exclusief en in beperkte oplage beschikbaar. Het is wat ons betreft een van de leukste beauty adventskalenders die je dit jaar cadeau kunt doen of krijgen. Maar wees er wel op tijd bij, want OP=OP wat betreft deze populaire adventskalender.

De adventskalender Holland & Barrett 2022 wordt verkocht voor de prijs van 75 euro en nu tijdelijk zelfs voor maar 45 euro. Daarmee is het een van de meer betaalbare beauty adventskalenders. De inhoud van de kalender heeft ondertussen een waarde van maar liefst 225 euro. Je bestelt deze zeer exclusieve Holland & Barrett adventskalender 2022 online op de officiële website van Holland & Barrett.

Bekijk de Holland & Barrett adventkalender

Adventskalender Holland & Barrett Nederland

De adventskalender Holland & Barrett heeft de laatste jaren in Nederland flink aan populariteit gewonnen. Toch was het vaak moeilijk om hem aan te schaffen. Dat is dit jaar anders. Deze exclusieve beauty adventskalender bestel je dit jaar namelijk gewoon online, maar wat mag je van deze adventskalender verwachten? We vertellen je graag alles over de prijs, inhoud en waar je deze Holland & Barrett adventskalender koopt.

Het design

De doos van de adventskalender valt meteen op. Voor de voorkant is gekozen voor een groen design met daarop in het groot het logo van Holland & Barrett. In het ‘&’-teken zitten verschillende kerstornamenten verstopt. De tekst op de voorkant luidt: “Jij verdient de kracht van de natuur.”

Zodra je de adventskalender openklapt, zit zowel de linkerkant als de rechterkant volledig gevuld met rode doosjes. Daarop staan de nummers 1 tot en met 25. Die cijfers matchen met de eerste 25 dagen van december. Dat betekent dan ook dat je op 1 december de eerste verrassing tevoorschijn haalt en op eerste kerstdag de laatste verrassing. Daarmee is dit een zogenoemde ’25-dagen adventskalender’.

Adventskalender Holland & Barrett 2022

Inhoud gevuld met heerlijke verzorgingsproducten

Holland & Barrett is nog erg geheimzinnig over de inhoud van zijn adventskalender. Toch kunnen we je wel alvast een tipje van de sluier geven. Zo is de adventskalender gevuld met liefst 25 unieke, exclusieve en verrassende verzorgingsproducten. De Holland en Barrett adventskalender bevat producten van merken als De Tuinen, Urtekram, Dr. Organic en Naïef.

Tussen de producten mag je onder meer een verzorgend gezichtsmasker, een heerlijke bruisbal voor in bad en een luxe nachtcrème verwachten. Het is dan ook een leuke manier om meer te weten te komen over de producten uit het assortiment van Holland & Barrett. Wat ons betreft is deze adventskalender een leuk alternatief voor bijvoorbeeld de Rituals adventskalender.

  • Bespaar maar liefst 150 euro met deze adventskalender. Je schaft hem tenslotte aan voor de prijs van 75 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 225 euro!
  • Dompel jezelf onder in 25 heerlijke verzorgingsproducten uit het assortiment van Holland & Barrett.
  • Met verrassende beautyproducten van merken als Dr. Organic, De Tuinen, Naïf en Urtekram.

Waar kun je de Holland and Barrett adventskalender 2022 kopen?

Je bestelt de Holland and Barrett adventskalender 2022 gewoon eenvoudig online via de officiële website van Holland & Barrett. De adventskalender kost 75 euro en heeft een waarde van maar liefst 225 euro. Ideaal is dat de adventskalender Holland & Barrett ook nog eens gratis bij je thuis wordt geleverd. Zo hoef je zelf dus niet eens meer de deur uit.

Let wel op: Om de Holland & Barrett adventskalender werd de afgelopen jaren al volop gevraagd. Wij gaan er dan ook vanuit dat deze limited edition kalender razendsnel uitverkocht zal zijn. Wees er dan ook snel bij om hem niet te missen. Kies jij dit jaar voor de exclusieve Holland and Barrett adventskalender 2022?

Bekijk de Holland & Barrett adventkalender

Veelgestelde vragen over de Holland & Barrett adventskalender

Komt de Holland and Barrett adventskalender 2022 naar Nederland?

De Holland and Barrett adventskalender 2022 is dit jaar ook te koop in Nederland! Bestellen kan online via de website van Holland & Barrett.

Wanneer is de adventskalender Holland & Barrett te koop?

De adventskalender Holland & Barrett wordt vanaf oktober te koop verwacht.