Adventskalender cavia

Ben jij op zoek naar een cavia adventskalender? Dan is dit de perfecte tip voor jou! Tegenwoordig kunnen we niet alleen zelf genieten van een adventskalender. Ook voor onze cavia is er in 2022 een adventskalender beschikbaar. In deze kalender vind je heerlijke snacks en kruiden voor cavia’s. De cavia adventskalender is een van de dieren adventskalenders waarmee jij je huisdier kunt verwennen. In deze speciale kerstkalender vind je allerlei lekkernijen voor jouw knaagdier. Bestellen doe je hier bij Zooplus*.

Bekijk de cavia aftelkalender op Zooplus*

Cavia adventskalender

Er is inmiddels weer een leuke cavia adventskalender uitgebracht. Ze zijn zeer populair bij mensen die niet alleen zichzelf, maar ook hun cavia in december willen verwennen. Gevuld met 24 lekkere snacks en hapjes, zijn deze cavia adventskalenders uitermate populair bij cavia eigenaren.

JR Farm adventskalender voor knaagdieren

Dit jaar kun je jouw huisdier verwennen met deze JR Farm Grainless adventskalender voor knaagdieren. Zo bestaat deze kalender uit 24 krokant gebakken koekjes voor jouw knaagdier. Ideaal is dat de koekjes volledig graanvrij zijn. Zo zijn het ook nog eens gezonde snacks die goed verdraagbaar zijn.

Net als bij adventskalenders voor mensen, start je ook met deze JR Farm aftelkalender op 1 december met de eerste verrassing. Dat herhaal je iedere dag tot en met kerstavond. Extra leuk is dat de koekjes in deze kalender in hartjes- en kerstboom vorm zijn.

Adventskalender voor cavia kopen

Wil jij dat jouw huisdier dit jaar ook aftelt naar Kerstmis? Dat kan door hem of haar een eigen adventskalender te geven. Eerder schreven we al over de honden adventskalender en de katten adventskalender. Nu kun je ook deze adventskalender voor cavia inslaan. Bestellen kan via Zooplus*. De prijs bedraagt 8,99 euro. Wees er wel snel bij, want OP=OP. Kies jij voor de cavia adventskalender?

Bekijk de cavia aftelkalender op Zooplus*