Amazon Beauty adventskalender 2023

De Amazon Beauty adventskalender 2023 is in aantocht. Vorig jaar duurde het niet lang voordat deze betaalbare beauty adventskalender was uitverkocht. De kalender vloog over de digitale toonbank en binnen no time was hij de nummer één op de bestsellerlijst. Ook dit jaar verwachten we dat deze speciale aftelkalender binnen no time volledig is uitverkocht.

De kalender is opnieuw gevuld met 24 beautyproducten van populaire merken zoals Remington, Kneipp, Dove, Weleda, Babor, Elemis en Taft. De kalender is zeer binnenkort te koop en leverbaar via de officiële website van Amazon. De waarde van de inhoud bedraagt meer dan 300 euro. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de release van deze kerstkalender? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram.

Bekijk de Amazon beauty adventskalender op Amazon*

Amazon Beauty adventskalender 2023

De Amazon Beauty adventskalender 2023 komt eraan. We moeten er dit jaar langer op wachten dan we gewend zijn, maar daar krijgen we ongetwijfeld ook heel wat voor terug. In Australië hebben we al eerste foto’s van de Amazon Beauty adventskalender voorbij zien komen. Het design daar heeft een flinke update gekregen. Hier in Europa verwachten we echter een ander design. Eentje die meer lijkt op het design dat we vorig jaar voorbij zagen komen (zie foto hieronder).

Amazon beauty adventskalender 2022
Amazon beauty adventskalender 2022

In totaal zaten in de kalender vorig jaar 24 cadeautjes verstopt met een totale waarde van meer dan 300 euro. Daarbij werd gekozen voor leuke verrassingen van topmerken als Babor, Remington, Kniepp, Elemis en Revlon. Wat betreft producten kon je rekenen op verschillende maskers, haardroger on the go, shampoo, handcrème en een gezichtsreiniger. De complete inhoud van de adventskalender vind je onderaan dit artikel. Een soortgelijke inhoud verwachten we ook voor de Amazon Beauty adventskalender 2023.

  • Prachtige beauty adventskalender voor een betaalbare prijs
  • Hoge kwaliteit producten van topmerken
  • Leuke manier om kennis te maken met nieuwe producten en merken

Amazon adventskalender kopen

De Amazon Beauty adventskalender 2023 is binnenkort te koop via Amazon*. De kalender heeft waarde van meer dan 300 euro, terwijl de prijs slechts een kwart daarvan is. Ondanks dat de kalender afkomstig is van de Duitse website van Amazon, wordt de kalender gewoon in Nederland bezorgd. De adventskalender is helaas niet te koop via de Nederlandse website. Kies jij dit jaar voor de Amazon Beauty adventskalender 2023?

Bekijk de Amazon beauty adventskalender op Amazon*

Adventskalender Amazon Beauty

Amazon Beauty adventskalender 2022 inhoud
Amazon Beauty adventskalender 2022 inhoud

Leave a Comment