Aquabeads adventskalender

De Aquabeads adventskalender is verschenen. Onder kinderen zijn aquabeads erg populair. Aquabeads zijn als het ware unieke parels die door gebruik te maken van water aan elkaar blijven plakken. Aquabeads zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Vanaf nu bestel je deze Aquabeads adventskalender via bol.com* of Amazon*. Er zijn twee verschillende versies gelanceerd. Zo is er een Boerderij adventskalender en een Kerstman adventskalender. Voor welke van de twee Aquabeads adventskalenders kies jij?

Bekijk de Aquabeads adventskalender op bol.com*

Aquabeads adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 6:03 am

Aquabeads adventskalender

De Aquabeads adventskalender is een van de leukste adventskalenders voor creatieve kinderen. De eerste adventskalender is een Boerderij adventskalender waar je lekker mee kunt knutselen. De kalender is gevuld met in totaal 24 verschillende creaties en een sproeier. Tot de dieren behoren onder mee een paard, eend, vis, koe en een hond. Ook krijg je verschillende poten om de creaties op te zetten.

De tweede Aquabeads adventskalender brengt je volledig in de sfeer van Kerstmis. Deze kalender bevat dan ook in totaal vijftien creaties inclusief een spuitapparaat. Tot de creaties behoren de kerstman, een sneeuwpop, een elfje, een kerstbal en een cadeautje. Telt jouw zoon of dochter dit jaar met een super schattige Aquabeads adventskalender af naar Kerstmis?

  • Aquabeaads adventskalender voor creatieve creaties
  • Beschikbaar in twee verschillende varianten
  • Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud

Aquabeads adventskalender kopen

De Aquabeads adventskalender is per direct te koop via bol.com* of Amazon*. Leden van Prime-video kunnen de adventskalender gratis thuisbezorgd verwachten. De kalenders worden daarnaast ook geleverd met knutselplaat om meteen met de kalender aan de slag te kunnen. Start jij op 1 december met het maken van een Aquabeads creatie?

Bekijk de Aquabeads adventskalender op bol.com*

Aquabeads adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 6:03 am
Aquabeads adventskalender inhoud

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment