Happy Socks Adventskalender

Een adventskalender voor de sokkenfreak: Happy Socks heeft het gerealiseerd. Het bedrijf dat bekendstaat om zijn leuke sokken, is aan de slag gegaan met een adventskalender waardoor je 24 dagen lang een nieuw paar sokken aan kunt trekken. Al is het duidelijk dat deze adventskalender zeker niet de goedkoopste op de markt is.

Happy Socks Adventskalender

De Happy Socks adventskalender is een leuke verrassing voor wie echt van sokken houdt. Deze adventskalender bestaat uit 24 verschillende laatjes waarin je een paar sokken terugvindt. Zo heb je de 24 dagen voor Kerstmis iedere dag een uniek geschenk. Welke sokken je tegenkomt in deze kalender, is natuurlijk nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. De sokken zijn daarnaast gemaakt van gekamd katoen.

Voor het design van de kalender is dit jaar gekozen voor een groene voorkant met zuurstokken erop. Wie de kalender vervolgens openmaakt, tovert een roodkleurige ladekast tevoorschijn. Daar zitten de 24 paar feestelijke Happy Socks in verstopt. Voor de kalender heeft Happy Socks gekozen voor een unieke mix aan kleurige ontwerpen.

Happy Socks Adventskalender kopen

De Happy Socks adventskalender is niet de goedkoopste adventskalender die je dit jaar tegenkomt. Voor deze box betaal je 199,95 euro, omgerekend dus ruim 8 euro per paar sokken. De adventskalender is te koop via Bol.com. Je kunt hem kopen in de maat 41-16 en 36-40, maar wees er snel bij, want het is wel een limited edition. Naar verwachting raakt hij razendsnel uitverkocht. Wie de kalender vandaag bestelt, krijgt hem morgen al in huis.

Bekijk de adventskalender bij bol.com

Happy Socks adventskalender 2018

Ook vorig jaar bracht Happy Socks een adventskalender op de markt. Voor die kalender werd toentertijd ook gekozen voor de kleuren groen en rood, maar dan precies andersom. Gezien de adventskalender in 2018 razendsnel was uitverkocht, raden wij iedereen aan de kalender zo snel mogelijk te bestellen. Alleen op die manier ben je er zeker van dat je dit jaar met de Happy Socks adventskalender af kunt tellen naar Kerstmis.

Bekijk het assortiment op HappySocks.nl

Happy Socks Adventskalender

Leave a Comment