Happy Socks adventskalender

De Happy Socks adventskalender is een ware must voor de echte sokkenfreak. Het bedrijf dat bekendstaat om zijn leuke sokken, is aan de slag gegaan met een adventskalender waardoor je 24 dagen lang een nieuw paar sokken aan kunt trekken. Al is het duidelijk dat deze adventskalender zeker niet de goedkoopste op de markt is, is het wel een leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Bekijk de Happy Socks adventskalender bij HappySocks.nl

Happy Socks Adventskalender

De Happy Socks adventskalender is een leuke verrassing voor wie echt van sokken houdt. Deze adventskalender bestaat uit 24 verschillende laatjes waarin je een paar sokken terugvindt. Zo heb je de 24 dagen voor Kerstmis iedere dag een uniek geschenk. Welke sokken je tegenkomt in deze kalender, is natuurlijk nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. De sokken zijn daarnaast gemaakt van gekamd katoen.

Voor het design van de kalender is dit jaar gekozen voor een blauwe voorkant met zuurstokken erop. Wie de kalender vervolgens openmaakt, tovert een ladekast tevoorschijn. Daar zitten de 24 paar feestelijke Happy Socks in verstopt. Voor de kalender heeft Happy Socks gekozen voor een unieke mix aan kleurige ontwerpen.

Happy Socks Adventskalender kopen

De Happy Socks adventskalender is niet de goedkoopste adventskalender die je dit jaar tegenkomt. Voor deze box betaal je 240 euro, omgerekend dus 10 euro per paar sokken. De adventskalender is te koop via de officiële website van Happy Socks. Je kunt hem kopen in de maat 36-40 en 41-46, maar wees er snel bij, want het is wel een limited edition. Naar verwachting raakt hij razendsnel uitverkocht. Wie de kalender vandaag bestelt, krijgt hem morgen al in huis. Ook koop je dit jaar een epische kerstkalender van het bedrijf met 24 kleurrijke crew sokken. Deze bestel je ook via de website. Tevens is er een ‘goedkopere’ 12-dagen adventskalender verschenen. Deze koop je voor 140 euro bij Happy Socks.

Bekijk de Happy Socks adventskalender bij HappySocks.nl

Happy Socks adventskalender 2018, 2019 en 2020

Ook in de afgelopen jaren bracht Happy Socks een adventskalender op de markt. Voor die kalenders werd toentertijd ook gekozen voor de kleuren groen en rood. Gezien de adventskalenders in 2018, 2019 en 2020 razendsnel waren uitverkocht, raden wij iedereen aan de kalender zo snel mogelijk te bestellen. Alleen op die manier ben je er zeker van dat je dit jaar met de Happy Socks adventskalender af kunt tellen naar Kerstmis.

Bekijk de Happy Socks adventskalender bij HappySocks.nl

Happy Socks Adventskalender

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!