Fitness adventskalender 2023

Echte sporters tellen af naar Kerstmis met een fitness adventskalender 2023. De meeste adventskalenders met eten bevatten producten als snoep en chocolade, maar dat geldt niet voor deze speciale fitness adventskalenders. Met deze sportieve kerstkalenders tel je op een gezonde manier af naar Kerstmis. Op deze pagina vind je namelijk een overzicht van de beste adventskalenders voor sport.

Ben jij of ken jij iemand die vaak in de sportschool te vinden is? Dan is dit het ideale cadeau! Deze kalenders bevatten enkel producten die ondersteunen om fitter te worden. Denk hierbij onder meer aan proteïne repen, eiwit shakes en meer. Hierdoor kun jij lekker fit worden. Extra leuk aan een fitness adventskalender is dat je zo meteen nieuwe merken, smaken en zelfs producten uittest.

De beste Fitness adventskalender voor sport

Voor liefhebbers van sport zijn er verschillende adventskalenders te vinden. Om jou te helpen om de beste te vinden, hebben wij ze hieronder voor je in een handig overzicht geplaatst. Klik op de knop onder de kalender om er meer over te lezen en direct te bestellen. Wacht niet te lang, want het aanbod is vaak beperkt.

1. De Gymqueen adventskalender

De beste fitness adventskalender van 2023 is wat ons betreft deze van Gymqueen. Waar je in veel sport kalenders vooral repen tegenkomt, bevat deze kalender eigenlijk alles wat je kunt gebruiken als sporter. Het is de ideale manier om gezonde producten te ontdekken die je helpen bij je sportprestaties. De kalender bevat een leuke variatie van de bestsellers van Gymqueen en spannende producten van andere fabrikanten. Denk aan Flavy Powder, Tasty Drops en zelfs whey protein.

Wat ons betreft is dit dan ook een absolute musthave voor wie graag in de sportschool te vinden is. Deze limted edition fitness adventskalender bestel je exclusief via Bodylab. De prijs is 55,99 euro. Wees er snel bij, want OP=OP.

Bekijk de adventkalender

Gymqueen adventskalender 2023
Gymqueen adventskalender 2023

2. Aftellen met repen van Bodylab

De Bodylab Bar adventskalender, ook wel ‘Repen Adventskalender 2023’ genoemd, is een van de bestsellers van Bodylab. Volledig vernieuwd en onmisbaar voor sporters. In totaal vind je in deze kalender 24 repen die je bij het sporten kunt gebruiken. Het gaat hierbij om een combinatie van proteïne, fitness- en energierepen. Een leuke manier dus om verschillende merken uit te proberen.

Fabrikanten als Bodylab zelf, Olimp en Barebells zijn vertegenwoordigd, waardoor je zeker weet dat je goede producten in huis haalt. Je bestelt de eiwitreep adventskalender nu voor 49,90 euro. Bestellen kan via Bodylab.

Bekijk de eiwitreep adventskalender

Bodylab adventskalender
Bodylab adventskalender

3. Boxiland fitness adventskalender 2023

Boxiland is ieder jaar verantwoordelijk voor verschillende adventskalenders. Zo brengt het bedrijf ieder jaar onder meer een koffie adventskalender en een vegan adventskalender uit. Dit jaar is Boxiland ook terug met een speciale adventskalender sport. In deze aftelkalender vind je 24 smaakvolle verrassingen terug. Daarbij gaat het voornamelijk om eiwitrijke producten. Denk aan repen en eiwitshakes.

De kalender biedt alles om jezelf flink uit te dagen in de sportschool of tijdens andere sportsessies. Zo heb jij met Kerstmis alles bereikt wat je maar wil. Je bestelt deze kalender eenvoudig online via Amazon*.

Bekijk de kalender van Boxiland

Boxiland fitness adventskalender 2023
Boxiland fitness adventskalender 2023

4. Energybody voor de sporter

De Energybody adventskalender heeft wel wat weg van de Bodylab adventskalender. Ook in deze aftelkalender voor Kerstmis staan fitnessrepen centraal. Zo bevat deze kalender 26 verschillende eiwitrepen en haverrepen. Hij biedt je eigenlijk alles voor een sportieve periode in aanloop naar de feestdagen.

Tot de inhoud van de kalender behoren repen met verschillende smaken. Een aantal van onze favorieten zijn de White Chocolate Jelly, de Cranberry Cashew en de Kokosreep. Daarbij krijg je op 6 december en op 24 december niet één, maar twee repen cadeau. Je bestelt de Energybody adventskalender exclusief via de Duitse Amazon*.

Bekijk de kalender van Energybody

Energybody fitness adventskalender 2023
Energybody fitness adventskalender 2023

5. Myprotein adventskalender

Een andere leuk sport adventskalender is deze van Myprotein. De kalender bevat een verrassende mix van nieuwe en best verkopende producten uit het assortiment van het bedrijf. Dat betekent dat je kunt rekenen op de eiwitrijke repen, maar ook de multivitaminegummies. Ook vind je een aantal veganistische verrassingen terug in de kalender om daar eens kennis mee te maken.

Extra leuk is dat deze adventskalender van Myprotein naast de producten ook gevuld is met 24 fitness- en mindfulnessuitdagingen. Denk aan situps, stretches, squatjumps en nog veel meer om jouw kracht te testen! Voer deze lekker uit in aanloop naar Kerstmis en jij bent straks helemaal klaar voor de feestdagen. Je bestelt deze fitness adventskalender 2023 voor de prijs van 86,99 euro bij Myprotein.

Bekijk de kalender

Myprotein adventskalender
Myprotein adventskalender

6. Miamio met sportattributen

Miamio pakt het anders aan dan vele andere bedrijven die een sportadventskalender uitbrengen. Het merk focust zich namelijk niet op de sportvoeding, maar juist op de sportattributen. In deze kalender vind je dan ook 24 cadeaus terug voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan halters en fitnessbanden, maar ook push-upgrepen, een springtouw en een yogabal.

De kalender biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om lekker actief te zijn in de dagen voor Kerstmis. Daarbij krijg je ook twee boeken meegeleverde over workouts en gezonde recepten. Let wel: Deze boeken zijn in het Duits. Je bestelt de Miamio kalender via Amazon.

Bekijk de kalender

Miamio sporters
Miamio

7. Protein Projekt fitness adventskalender

Of je nu je sterker wil worden, je uithoudingsvermogen wil verbeteren of gezonder wil leven… De Protein Project fitness adventskalender is er één die je niet mag missen in december. Deze kalender van Protein Projekt lijkt ieder jaar beter te worden. Niet alleen het design ziet er dit jaar prachtig uit, maar ook aan de inhoud is gedacht.

Zo is deze limited edition aftelkalender gevuld met proteïne-snacks, supplementen en ander gezond lekkers. De inhoud heeft een waarde van 76 euro. Je bestelt de Protein Projekt adventskalender via Amazon.

Bekijk de kalender

Protein Project adventskalender

8. Sporten met Crivit

Ook Lidl is dit jaar met een eigen fitness adventskalender op de markt gekomen. Dit is er niet één die gevuld is met eiwitrepen en ander sportvoeding. Nee, dit is er één met twaalf trainingsartikelen en 24 workout-kaarten zodat jij goed in shape kunt aanschuiven bij het kerstdiner dit jaar.

Deze exclusieve sport adventskalender van Lidl schaf je dit jaar aan voor de prijs van 49,99 euro. Tot de inhoud behoren onder meer een springtouw, crossband, trainingsband, ontsnappingsbal, mini-ontspanningsrol, handtrainer en vouwbare drinkfles. Bestellen kan online via Lidl*.

Bekijk de Crivit fitness kalender

Crivit Fitness adventskalender
Crivit Fitness adventskalender

Veelgestelde vragen over de fitness adventskalender 2023

Per wanneer zijn de fitness adventskalenders 2023 te koop?

De meeste fitness adventskalenders 2023 zijn vanaf medio september tot en met eind november te koop. In dit artikel vind je een overzicht van de allerbeste.

Wat zit er in een fitness adventskalender 2023?

In de fitness adventskalender 2023 zitten producten die je goed kunt gebruiken bij het sporten. Denk aan repen, snacks, supplementen en dranken. In sommige gevallen wordt er zelfs voor gekozen om sportattributen toe te voegen, zoals gewichten en fitnessbanden.

Wat kost een adventskalender voor fitness?

De prijzen van deze aftelkalenders variëren nogal. De goedkoopste scoor je al voor 45 euro, terwijl je voor anderen al gauw 100 euro neertelt.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!