Top 8 erotische adventskalender 2023

Ben je op zoek naar een erotische adventskalender 2023? Bekijk dan direct een overzicht van de top 8 beste adventskalenders met seksspeeltjes. Steeds meer fabrikanten van erotiek producten brengen een eigen seks adventskalender op de markt. Op deze pagina vind je een overzicht van de 8 beste erotische kalenders tijdens advent. Met het alsmaar groeiende aanbod, kan deze lijst zomaar veranderen. Houd daarom onze website goed in de gaten om niets te missen.

Een erotische adventskalender 2023 laat je op een spannende manier aftellen naar de feestdagen. Ideaal voor stelletjes tussen de lakens tijdens de koudere en donkere nachten. Deze adventskalender bevat verschillende toys, erotische sex cosmetica-artikelen,  glijmiddelen en softbondage producten. Er zitten verschillende producten in waarmee iedereen een spannende nacht kan beleven. Het is maar net waar jouw voorkeuren liggen op seksueel gebied. Wat er precies in de adventskalenders zit, verschilt uiteraard per kalender die je koopt. Doorgaans kun je in ieder geval rekenen op speeltjes, erotische verzorgingsproducten en accessoires. In dit artikel nemen we je mee naar onze top 8 erotische adventskalenders 2023.

8x leukste erotische adventskalender

Ben jij nieuw op het gebied van erotische speeltjes? Dan is een erotische kalender absoluut een aanrader. Het is een leuke manier om kennis te maken met verschillende producten die beschikbaar zijn op het gebied van erotiek. Met onderstaand lijstje vind je onze favorieten van 2023. Daarbij vind je ook meteen een link naar de site waar je hem kunt kopen. Wees er wel snel bij, want uit ervaring weten we dat deze erotische aftelkalenders in de komende weken over de toonbank vliegen. Doe je meest sexy kleding of lingerie aan en open de kalender. Hieronder vind je de 8 beste erotische adventskalenders.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Beste erotische adventskalenders 2023

  #1 EasyToys erotische adventskalender

  #2 Willie Toys adventskalender

  Willie Toys pakt het net iets anders aan dan EasyToys. Willie heeft ervoor gekozen om dit jaar twee erotische adventskalenders op de markt te brengen. De eerste is deze Willie Toys erotische adventskalender die voor 109,95 euro te koop is en een inhoud heeft met een waarde van meer dan 449,95 euro. Deze kalender is in tegenstelling tot de andere adventskalender van Willie Toys wat meer gefcoust op singles. Dat betekent echter niet dat je hem als koppel helemaal moet uitsluiten. Ook met deze kalender kun je samen spannende momenten beleven. Tot de inhoud behoren verschillende toys en andere toebehoren met onder meer de Satisfyer Pro 2.

  #3 Willie erotische adventskalender Nr. 2

  #4 EIS Deluxe Satisfyer adventskalender

  De EIS Deluxe erotische adventskalender is een van de goedkoopste 18+ kalenders. Deze kalender is geschikt voor zowel singles als koppels en staat ook wel bekend als de Satisfyer adventskalender. Dat heeft alles te maken met het feit dat je in deze adventskalender de Satisfyer Pro 2+ kunt verwachten. De EIS Deluxe adventskalender schijnt een waarde te hebben van in totaal liefst 650 euro. Verder vind je in de adventskalender verschillende speeltjes, verzorgingsproducten en andere accessoires. Daarmee kun je rekenen op flink wat korting.

  #5 Durex adventskalender

  #6 Tease & Please erotische adventskalender

  De Tease & Please adventskalender is de perfecte adventskalender voor wie niet te veel uit wil geven aan een adventskalender. Voor deze adventskalender betaal je slechts 14,95 euro. Hij kan de dagen in aanloop naar Kerstmis echt wel flink heter maken. Hierin vind je namelijk uitdagingen voor jou en je partner. Iedere dag haal je een nieuwe uitdaging tevoorschijn. Dat kan een erotische massage zijn, een ondeugend rollenspel of een fantasie. Zo worden de dagen in aanloop naar Kerstmis meteen een stuk spannender.

  #7 Fifty Shades adventskalender

  #8 Tingletouch erotische kalender voor koppels

  De Tingletouch erotische kalender is er een die perfect geschikt is voor koppels. Zou jij willen dat jouw relatie wat romantischer was? Of misschien juist wat ondeugender? Of heb je gewoon wat inspiratie nodig voor leuke activiteiten om van te genieten samen met je partner? Deze erotische adventskalender helpt je een handje mee. Iedere dag haal je een vakje open. Daarachter vind je drie verschillende keuzes, waarvan één intieme. Denk bijvoorbeeld aan: Bestel in het geheim een speeltje voor de ander. Durf jij deze ondeugende adventskalender aan? Je bestelt deze adventskalender via Amazon*. Kies jij een erotische adventskalender 2023?