Durex adventskalender 2021 DIY

Dit jaar is voor het eerst een Durex adventskalender verschenen. De Durex adventskalender 2021 is een perfecte adventskalender voor koppels. Daarbij is het ook nog eens een DIY adventskalender. Dat betekent dat je de inhoud al meteen ziet, maar dat je hier zelf een adventskalender van maakt. Zo kun je in de zakjes bijvoorbeeld zelf nog spannende teksten toevoegen. In dit artikel vertellen we je alles over de Durex adventskalender 2021.

Bekijk de Durex adventskalender op Amazon*

Durex adventskalender 2021 DIY

De Durex adventskalender 2021 DIY is een perfecte adventskalender voor koppels. In deze kalender vind je 24 kleine cadeautjes en verrassingen van Durex om op een leuke manier af te tellen naar de feestdagen. Tot de inhoud behoren onder meer verschillende gels van Durex, verschillende condooms, verschillende speeltjes en een aantal spannende spelletjes voor twee. Daarnaast krijg je uiteraard 24 zakjes en stickers meegeleverd om vervolgens zelf een adventskalender mee in elkaar te zetten.

Doordat Durex je de mogelijkheid geeft om de adventskalender zelf in elkaar te zetten, kun je hem compleet personaliseren. Zo kun je jouw vriend of vriendin verrassen met leuke tekstjes op kaartjes die je er in de kalender bij kunt stoppen. Met de Durex adventskalender kun je jouw liefdesleven in ieder geval flink wat nieuw leven inblazen. Eerder schreven we al over de Easytoys adventskalender.

Durex adventskalender kopen

De Durex adventskalender 2021 is per direct te koop via Amazon*. Tot op heden zijn we de kalender alleen nog maar in Duitsland tegengekomen en omdat de tekst op de doos ook in het Duits is, verwachten we deze adventskalender niet snel te koop in Nederland. Wie de adventskalender in Duitsland bestelt, kan hem voor een kleine vergoeding gewoon thuisbezorgd verwachten in Nederland en België. Verras jij dit jaar iemand met de Durex adventskalender 2021 DIY?

Bekijk de Durex adventskalender op Amazon*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!