Pixar adventskalender 2021

Ben jij dol op Pixar-films? Dan hebben we nu goed nieuws voor je. De Pixar adventskalender 2021 is vanaf nu te koop. In de kalender zitten verschillende Pixar figuurtjes verstopt. In totaal kom je veertien verschillende minifiguren, een kleine kerstboom en tien filmfiguurstickers in de Pixar adventskalender 2021 tegen. Deze adventskalender voor kinderen bestel je nu al bij Amazon*.

Bekijk de Pixar adventskalender 2021 op Amazon*

Pixar adventskalender 2021

Sinds de release van Disney+ zijn de films van Pixar eenvoudig te bekijken via een streamingdienst. Speciaal voor kinderen is nu dan ook de Pixar adventskalender 2021 verschenen. Deze kalender is een perfect cadeau voor fans van de animatiefilms. Je start op 1 december met het openen van een vakje en doet dat ook de 23 dagen daaropvolgend. Uiteindelijk haal je uit de kalender veertien minifiguren, een kleine kerstboom en tien filmfiguurstickers.

Ondanks dat het om kleine poppetjes gaat, zijn de figuurtjes erg gedetailleerd en hebben ze allen een eigen pose. De poppetjes uit de Pixar adventskalender zijn afkomstig uit verschillende films. Denk daarbij aan Monsters en Co waar je Sully en Mike van kunt ontdekken, The Incredibles, Finding Dory en Finding Nemo en zelfs verschillende poppetjes uit Wall-E. De poppetjes zijn leuk om te verzamelen, maar kunnen ook gebruikt worden om mee te spelen.

Pixar adventskalender kopen

De Pixar adventskalender is per direct te koop via Amazon*. Wie de kalender bestelt, kan hem kosteloos thuisbezorgd verwachten voor de feestdagen. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Is jouw zoon of dochter dol op de films van Pixar? Verras hem of haar dan dit jaar met de super schattige Pixar adventskalender 2021.

Bekijk de Pixar adventskalender 2021 op Amazon*

Inhoud Pixar adventskalender 2021

Pixar adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment