Marvel adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een Marvel adventskalender? Het is de ideale gift voor iedere MCU fan. Je maakt hiermee in december tot aan kerst iedere dag een nieuw vakje open. Dit betekent dat er 24 Marvel Comics verrassingen op je zitten te wachten. De franchise is al jarenlang populair en ook wij kunnen geen genoeg krijgen van de films en series. 

Al onze favoriete Marvel-helden zijn hierin te vinden. Uiteraard vinden we hier de immens populaire Avengers in terug. Daarnaast kunnen de Guardians of the Galaxy natuurlijk niet ontbreken in dit superheldenavontuur. En wij zijn blij dat er aan ze gedacht wordt. Onder meer Funko en LEGO hebben een eigen gelicenseerde Marvel adventskalender op de markt gebracht.

Bekijk de Marvel adventskalenders op bol.com*

Op avontuur met een Marvel adventskalender

Met behulp van de Marvel adventskalenders speel jij op leuke wijze scenes uit de films na. Uiteraard kun je ook een geheel eigen avontuur verzinnen. Spelen met de wereldberoemde personages was hierdoor nog nooit zo leuk. Iedere dag zorgt opnieuw voor ontzettend veel speelplezier.

Laat Iron Man bijvoorbeeld de strijd aangaan met Thanos, terwijl Tony Stark geholpen wordt door Black Widow, Captain America, Captain Marvel, Rocket en Groot. Hieronder hebben we alle verschillende exemplaren voor je op een rijtje gezet. Welke verhaallijn maak jij met de Marvel adventskalender?

Funko Advent Calendar: Marvel Holiday 2022

De Funko Pop adventskalender van Marvel is voor 2022 opnieuw vernieuwd. En gelukkig maar! Het is een geweldige kalender die is gevuld met 24 leuke, grappige en schattige figuurtjes. Haal iedere dag een nieuwe superheld of schurk achter een deurtje vandaan. Kom helemaal in de feeststemming door de superhelden met kerstmuts en kerstverlichting. Hiermee zorgt Funko ervoor dat je helemaal in de kerststemming komt naarmate de dagen vorderen. Ook scoor je de variant van een aantal jaar geleden nog met korting.

LEGO 76231 Marvel Guardians of the Galaxy adventskalender 2022

Geheel in stijl van Marvels Guardians of the Galaxy is deze speelgoed adventskalender gepresenteerd. In ieder vakje vind je een nieuw LEGO-cadeautje geheel in stijl van deze MCU reeks. In plaats van 1, geef je dan ineens 24 kleine cadeautjes. De periode richting kerst is hierdoor voor iedereen leuk! Ga op avontuur met onder meer Groot, Star-Lord en Mantis. Je krijgt genoeg setjes om een geheel eigen verhaallijn te verzinnen.

Marvel Storybook adventskalender

Dit jaar is er ook weer een exclusieve Marvel Storybook adventskalender verschenen. Wie dol is op de strips van zijn favoriete superhelden, heeft deze kalender dit jaar nodig om af te tellen naar Kerstmis. Iedere dag haal je namelijk een nieuw stripboekje tevoorschijn. Daarbij zitten verhalen over Captain America, Hulk, Iron Man, Spider-Man en Black Panther. Door iedere dag een boek tevoorschijn te halen, waan je je in het Marvel universum.

Aftellen met pins

Last but not least willen we jullie ook deze Limited Edition Marvel adventskalender niet onthouden. Deze gelicenseerde kalender is exclusief te koop via Amazon en bevat verschillende pins van Marvel. Iedere dag haal je een nieuwe pin tevoorschijn. Met daarbij naast je favoriete superhelden ook prachtig vormgegeven speldjes van bijvoorbeeld Wanda, Loki en Vision.