LEGO Marvel adventskalender 2022

Dit is de LEGO Marvel adventskalender 2022 met setnummer 76231. De LEGO adventskalender 2022 Marvel is een van de nieuwste LEGO adventskalenders. Pas vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met deze kerstkalender en na het grote succes van de Avengers adventskalender is het nu de beurt aan de Guardians of the Galaxy.

Het is een van de meeste populaire adventskalenders voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het een goede keuze. Wacht dan ook niet te lang met bestellen van de LEGO Marvel adventskalender 2022, want vorig jaar was hij al ver voor 1 december uitverkocht. Bestellen kan via bol.com, Amazon* of de officiële website van LEGO. De prijs is 34,99 euro.

Bekijk het LEGO Marvel assortiment op Bol.com*

LEGO adventskalender 2022 Marvel

De LEGO adventskalender 2022 Marvel werd in de zomer officieel gepresenteerd door LEGO. Daarvoor gingen al verschillende geruchten rond over de inhoud. Inmiddels kunnen we je alles vertellen over de adventskalender LEGO Marvel. Zo bevat deze speelgoed adventskalender liefst 24 leuke LEGO verrassingen, uiteraard allemaal in het teken van Marvel Guardians of the Galaxy.

Dat betekent dat je op 1 december start met het openen van een vakje. Achter het deurtje vind je een bouwset die je meteen in elkaar kunt zetten. Zodra jouw bouwwerk klaar is, kun je hem meteen tentoonstellen. Zodra je de doos van de adventskalender namelijk openklapt, ontvouwt zich een waar speelveld waar je straks onder meer jouw eigen Rocket en Groot op tentoonstelt.

LEGO adventskalender 2022 Marvel
LEGO adventskalender 2022 Marvel achterkant

Inhoud LEGO 76231 Marvel adventskalender

Nu de LEGO Marvel adventskalender 76231 door LEGO is aangekondigd, kunnen we je ook het één en ander vertellen over de inhoud van deze leuke aftelkalender. Zo bestaat de inhoud van de kalender uit 24 LEGO sets die je zelf nog in elkaar zet. Deze unieke Marvel bouwsets bevatten zowel figuren als minimodellen en accessoires. Een aantal favorieten uit de LEGO Marvel adventskalender 2022 zijn de minifiguren van Groot en Rocket, de minimodellen van het ruimteschip van de Guardians en een sneeuwpop met het pantser van Thanos.

De inhoud van de LEGO 76231 Marvel adventskalender is dan ook zorgvuldig samengesteld. Het leuke is dat hoe dichterbij Kerstmis komt, hoe meer bouwsets al in elkaar zijn gezet. Zo kunnen kinderen meteen aan de slag om hun eindeloze superheldenavonturen uit hun fantasieën uit te beelden op het meegeleverde speelveld. Niet voor niets is dit een enorm populaire adventskalender voor kinderen.

  • LEGO Marvel adventskalender geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
  • Deze Guardians of the Galaxy adventskalender bevat 24 verrassingen waarmee je jouw fantasie de vrije loop laat.
  • Inclusief zes minifiguren van populaire karakters als Rocket, Groot, Star-Lord en Mantis.
  • Vind in de doos verschillende mini-modellen van onder meer een blaster, het ruimteschip van de Guardians en een sneeuwpop met het pantser van Thanos.
LEGO Marvel adventskalender 2022 inhoud
LEGO Marvel adventskalender 2022 inhoud

Adventskalender Marvel LEGO Guardians of the Galaxy kopen

Ben jij overtuigd geraakt van de adventskalender Marvel LEGO Guardians of the Galaxy? Dan hebben we wel één advies voor je: Wacht niet te lang met bestellen. Vorig jaar was deze LEGO adventskalender Marvel al ver voor 1 december uitverkocht. De kalender komt vanaf 1 september beschikbaar via bol.com, Amazon* en de officiële website van LEGO. Je bestelt hem online voor de prijs van 34,99 euro. Maak jij de feestdagen nóg leuker met de LEGO Marvel adventskalender 2022?

Bekijk het LEGO Marvel assortiment op Bol.com*

Veelgestelde vragen LEGO adventskalender Marvel 2022

Wat is de inhoud van de Marvel LEGO adventskalender?

De inhoud van de Marvel LEGO adventskalender bestaat uit zes minifiguren, verschillende minimodellen en accessoires. Denk daarbij aan poppetjes van Groot, Rocket en Star-Lord en minimodellen van onder meer een sneeuwpop met het pantser van Thanos, een drone en een blaster.

Wat kost de LEGO Marvel adventskalender 2022?

De LEGO Marvel adventskalender 2022 wordt verkocht voor 34,99 euro. Via onder meer bol.com, wordt de adventskalender gratis thuisbezorgd.

Vanaf wanneer is de LEGO adventskalender Marvel te koop?

De LEGO adventskalender Marvel is in augustus officieel gepresenteerd. Vanaf begin september wordt de kerstkalender verkocht.

Voor welke leeftijd is de LEGO 76231 Marvel adventskalender geschikt?

De LEGO 76231 Marvel adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ouder.

Welke LEGO adventskalenders komen in 2022 beschikbaar?

Naast deze Marvel LEGO adventskalender kun je rekenen op vier andere LEGO adventskalenders in 2022. Het gaat om een van Star Wars, een van Harry Potter, een van City en een van Friends.

Komt er in 2022 weer een LEGO Avengers adventskalender?

Nee, in 2022 komt er geen LEGO Avengers adventskalender. In plaats daarvan is gekozen voor het thema Guardians of the Galaxy.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!