LEGO Friends adventskalender 2022

Aftellen naar Kerstmis met de LEGO Friends adventskalender 2022 41706? Dat is zeker mogelijk! Deze super schattige LEGO adventskalender 2022 draait om de populaire dames uit Heartlake City. LEGO vriendinnen Emma, Mia, Olivia, Stephanie en Andrea kunnen alvast niet wachten tot advent en beleven nieuwe avonturen voor deze kalender.

Alhoewel deze adventskalender geschikt is voor iedereen, wordt hij vaak als adventskalender voor meisjes gebruikt. De LEGO Friends adventskalender 41706 is vanaf 1 september te koop. Je bestelt hem via bol.com*, Amazon* of uiteraard de officiële website van LEGO. De prijs is 24,99 euro. In deze review nemen we je mee naar alles over de LEGO Friends adventskalender 2022:

Bekijk het LEGO Friends assortiment op Bol.com*

LEGO Friends adventkalender 2022

Laatste Amazon prijsupdate: september 25, 2022 9:53 am

Adventskalender 2022 LEGO Friends

De LEGO adventskalender 2022 is een leuke manier om af te tellen naar Kerstmis. Vinden jouw kinderen de aanloop naar Kerstmis toch wel een beetje spannend? Wat is er dan leuker dan dat zij aftellen naar de feestdagen met Olivia en haar familie. Voor deze kerstkalender van LEGO brengt zij samen met haar familie een bezoekje aan een kerstmarkt.

Deze speelgoed adventskalender bevat dan ook 24 verrassingen die volledig in het teken staan van Kerstmis. En het allerleukste? Je kunt deze leuke bouwwerken zelf in elkaar zetten met de meegeleverde LEGO-steentjes en omschrijving. Zo ben je met de adventskalender 2022 LEGO Friends ook meteen creatief bezig. Evenals met bijvoorbeeld de LEGO City adventskalender 2022.

Inhoud LEGO Friends adventskalender 2022

In LEGO Friends staan de vijf beste vriendinnen Andrea, Emma, Mia, Olivia en Stephanie centraal. Voor de inhoud van de LEGO Friends adventskalender 2022 is ervoor gekozen om te focussen op Olivia. Zij brengt samen met haar familie een bezoekje aan de kerstmarkt. Dit jaar tref je de vriendinnen van Olivia dan ook niet aan in de adventskalender. In plaats daarvan kun je wel rekenen op een Kerstman.

Daar blijft het niet bij. De adventkalender is gevuld met in totaal 24 verschillende minipoppetjes, minimodellen. In totaal tref je 312 onderdelen aan in kerstsfeer. Je kunt deze adventskalender dan ook prima gebruiken om je andere LEGO Friends sets in kerstsferen te brengen. Een overzicht van de inhoud:

  • Ontdek maar lieft 24 kerstcadeautjes. Inclusief bouwbare modellen die speciaal zijn gemaakt voor Kerstmis.
  • Inclusief 4 minifiguren. Daarbij onder meer Olivia, haar zusje Liz en de kerstman.
  • Met unieke mini-modellen in kerstsfeer met onder meer een rendier, kerstboom en sneeuwpop.
  • Je klapt de doos eenvoudig uit tot een waar speelveld waarop je meteen aan de slag kunt met al je LEGO bouwsets.
LEGO Friends adventskalender 2022 inhoud
LEGO Friends adventskalender 2022 inhoud

LEGO adventskalender 2022 Friends kopen met korting

Ben jij overtuigd van de LEGO adventskalender 2022 Friends? Dan hebben we goed nieuws voor je, want deze adventskalender is vanaf 1 september te bestellen via bol.com*, Amazon* of uiteraard de officiële website van LEGO. De super schattige LEGO Friends adventskalender 2022 gaat over de toonbank voor de prijs van 24,99 euro.

Wil jij deze adventskalender scoren met korting? Houd dan dit artikel regelmatig in de gaten. Naarmate het einde van het jaar in zicht komt, wordt de LEGO Friends adventskalender regelmatig met korting verkocht. Daar lees je dan in dit artikel of op onze Facebook-pagina alles over.

Bekijk het LEGO Friends assortiment op Bol.com*

LEGO Friends adventkalender 2022

Laatste Amazon prijsupdate: september 25, 2022 9:53 am

Review LEGO Friends adventskalender 41706

Benieuwd wat wij vinden van de LEGO Friends adventskalender 41706? Wat ons betreft is is deze adventskalender een absolute aanrader. Mede omdat hij met een adviesprijs van 24,99 euro uiterst betaalbaar is. Dat is echter niet alles, het is ook een leuke adventskalender om andere LEGO-sets mee uit te breiden. Daarbij is het ook leuk dat kinderen meteen met hun creaties aan de slag kunnen op de speelmat in de doos.

Een nadeel van de LEGO Friends adventskalender van 2022 is dat het alleen draait om Olivia en haar familie. Dat betekent dat Emma, Mia, Stephanie en Andrea ontbreken. Gelukkig is daar een goede oplossing voor, want regelmatig zijn ook de oudere adventskalenders van LEGO Friends met korting te koop via onder meer bol.com* en Amazon*.

LEGO Friends adventskalender review
LEGO Friends adventskalender review

Veelgestelde vragen over de adventskalender 2022 LEGO Friends

Wat kost de LEGO Friends adventskalender 2022?

De LEGO Friends adventskalender 2022 heeft een adviesprijs van 24,99 euro. Bestellen kan via bol.com, Amazon of uiteraard de officiële website van LEGO.

Is de LEGO Friends adventskalender het geld waard?

De LEGO Friends adventskalender wordt verkocht voor 24,99. Daarvoor krijg je 24 unieke bouwwerken cadeau. Dat betekent dat je per dag iets meer dan 1 euro kwijt bent. Wat ons betreft is deze LEGO Friends adventskalender dan ook zeker zijn geld waard. Vooral vanwege zijn unieke sets.

Vanaf wanneer is de LEGO adventskalender Friends te koop?

De LEGO adventskalenders worden ieder jaar al in de zomer aangekondigd. Vanaf 1 september liggen ze vervolgens in de winkels en zijn ze online te koop.

Voor welke leeftijd is de Friends LEGO adventskalender geschikt?

De LEGO Friends adventskalender is geschikt voor kinderen van zes jaar en ouder.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!