LEGO City adventskalender 2022

De LEGO City adventskalender 2022 met setnummer 60352 is in aantocht. LEGO kondigt zijn adventskalenders doorgaans aan in de zomer. De kerstkalenders van dit jaar zijn echter nog eerder uitgelekt. Daardoor weten we ook al het één en ander over de inhoud. De LEGO City adventskalender 2022 60352 biedt dit jaar ruimte voor twee verschillende thema’s. Allereerst draait het om de boerderij en daarnaast speelt ook schaatsen een belangrijke rol. De LEGO City adventskalender is vanaf 1 september te koop. Bestellen kan via bol.com, Amazon* en de officiële website van LEGO voor de prijs van 24,99 euro.

Bekijk het LEGO City assortiment op Bol.com*

LEGO City adventskalender 60352

Met de LEGO City adventskalender 2022 wordt aftellen naar Kerstmis een stuk leuker. Is jouw zoon of dochter altijd een beetje zenuwachtig in aanloop naar de feestdagen? Dan kan een speelgoed adventskalender helpen. Start op 1 december met het openen van een vakje en haal je eerste LEGO-verrassing tevoorschijn uit de LEGO City adventskalender 60352.

Ook alle dagen daarna staat er een cadeautje op je te wachten. De laatste haal je op kerstavond tevoorschijn. Op die manier leid je jouw kinderen op een leuke manier af van de spannende dagen. Naast dat iedere dag een LEGO-setje in elkaar gezet moet worden, kan de doos opengeklapt worden tot speelmat waarop gespeeld kan worden.

Inhoud LEGO City 60352 adventskalender

Het belangrijkste van een adventskalender is vaak toch wel de inhoud. De complete inhoud is nog niet bekendgemaakt, maar toch zijn we wel al een aantal belangrijke dingen te weten gekomen. Zo is voor de LEGO City 60352 adventskalender gekozen voor twee thema’s. Enerzijds draait het om de winter waarin schaatsen centraal staat en anderzijds draait het om de boerderij.

De inhoud van de LEGO City adventskalender 2022 bestaat dan ook uit figuren, voertuigen, dieren en accessoires die bij deze thema’s passen. Denk daarbij aan de kerstman, een kerstboom, een pony, een wortel en een kat. Zet de bouwsets gezellig in elkaar en speel er vervolgens mee op de doos die je openklapt tot speelmat. Daarmee is deze adventskalender voor kinderen vanaf vijf jaar oud perfect om mee af te tellen naar Kerstmis.

  • Met 6 exclusieve minifiguren uit LEGO City Adventures met onder meer de kerstman.
  • Met twee unieke thema’s: Schaatsen en boerderij
  • Inclusief verschillende dieren zoals een kat en een pony.
  • Breng de LEGO-bouwsets tot leven door de doos open te klappen tot speelmat.

LEGO City adventskalender 2022 kopen

De LEGO City adventskalender 2022 wordt in de zomer officieel gepresenteerd door LEGO. Dan kunnen we je nog meer vertellen over de inhoud. Deze kerstkalender van LEGO is vanaf 1 september te koop. Je bestelt hem via bol.com, Amazon* en de officiële website van LEGO voor de prijs van 24,99 euro. Voor wie haal jij de LEGO City adventskalender 60352?

Bekijk het LEGO City assortiment op Bol.com*

Veelgestelde vragen LEGO City adventskalender

Wat kost de LEGO City adventskalender?

De LEGO City adventskalender behoort tot de goedkopere LEGO adventskalenders. De adviesprijs bedraagt 24,99 euro. Daarnaast is hij ook regelmatig te koop in de adventskalender sale met korting.

Is de City LEGO adventskalender zijn geld waard?

In de LEGO City adventskalender vind je 24 verrassingen. Dat betekent dat je iets meer dan één euro betaalt per dag. Aangezien je met deze City LEGO adventskalender de spanning naar Kerstmis afneemt, is hij wat ons betreft zeker het geld waard.

Vanaf wanneer is de LEGO adventskalender City te koop?

De LEGO adventskalenders worden doorgaans in de zomer gepresenteerd. Ze komen vervolgens vanaf september officieel te koop. Kopen doe je onder meer via bol.com, Amazon.

Voor welke leeftijd is de LEGO City adventskalender geschikt?

De LEGO City adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar oud. Niet voor niets is dit een van de meest populaire adventskalenders onder jongens en meisjes.

Welke LEGO adventskalenders zijn in 2022 nog meer te koop?

De LEGO City adventskalender is niet de enige adventskalender die te koop komt in 2022. Net als vorig jaar kunnen we ook dit jaar rekenen op een LEGO Marvel, Harry Potter, Star Wars en Friends adventskalender. Een overzicht van alle LEGO adventskalender 2022.

Kan ik de LEGO City adventskalender bij Kruidvat kopen?

Ja, de LEGO City adventskalender is ook te koop bij Kruidvat. Wees er wel snel bij, want voor deze adventskalender geldt OP=OP bij Kruidvat.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment