LEGO Star Wars adventskalender 2022

De LEGO Star Wars adventskalender 2022 draagt dit jaar setnummer 75340. De LEGO adventskalender 2022 Star Wars is een van de meest populaire LEGO adventskalender van 2022. Dat is niet vreemd, want deze kerstkalender doet het niet alleen goed onder kinderen, maar is ook een waar verzamelitem voor volwassenen. Het is dan ook niet voor niets dat het vaak niet lang duurt tot deze adventskalender is uitverkocht. Wil jij deze LEGO Star Wars adventskalender 2022 niet missen? Bestel hem dan snel via bol.com, Amazon* of de officiële website van LEGO. De prijs bedraagt 34,99 euro en de kalender is vanaf 1 september te koop.

Bekijk het LEGO Star Wars assortiment op Bol.com*

LEGO adventskalender 2022 Star Wars

De LEGO adventskalender Star Wars is door LEGO officieel gepresenteerd en ook de eerste foto’s en informatie zijn bekend. Daardoor weten we meer over de inhoud van de adventskalender LEGO Starwars. Deze speelgoed adventskalender bevat in totaal 24 unieke Star Wars verrassingen in de vorm van kleine LEGO-bouwsets. Je start op 1 december met het openen van een deurtje en vindt daarachter een bouwset terug. Deze zet je in elkaar waarna de volgende ochtend een nieuwe verrassing op je staat te wachten.

Naast dat je hiermee iedere dag lekker aan het bouwen bent, breng je de Star Wars LEGO adventskalender ook tot leven door de doos open te klappen. Daar verschijnt een speelveld waar je jouw figuurtjes, voertuigen en accessoires op tot leven wekt.

Inhoud LEGO 75340 adventskalender 2022 Star Wars

De LEGO Star Wars adventskalender 75340 is officieel gepresenteerd. Al daarvoor was het één en ander bekend over de inhoud van de LEGO adventskalender Star Wars 2022. Overduidelijk is dat deze adventskalender beschikt over 24 unieke Star Wars bouwsets. Dat varieert tussen minifiguren, voertuigen en accessoires. Veel LEGO-liefhebbers halen de adventskalender in huis vanwege de unieke minifiguren. Dit jaar vind je wat betreft de figuren onder meer een Darth Vader op badslippers, een C-3PO in kersttrui en een R2D2. In totaal haal je zes minifiguren in huis.

Voor de adventskalender 2022 LEGO Star Wars lijkt dan ook gekozen voor twee thema’s. Aan de ene kant is het winter en worden de feestdagen gevierd en aan de andere kant geniet Darth Vader met zijn emmertje van het strand. Elke bouwset stel je tentoon op de mat die verschijnt als je de doos openklapt. Daarmee is het een perfecte adventskalender voor kinderen om meteen met de sets te kunnen spelen.

  • LEGO Star Wars adventskalender met 24 unieke Star Wars verrassingen.
  • Met 6 exclusieve minifiguren uit Star Wars met onder meer C-3PO in kersttrui, een R2D2 droid en een Darth Vader op badslippers.
  • Inclusief de bekende voertuigen uit Star Wars.
  • Breng de LEGO-bouwsets tot leven met de speelmat in de doos.

LEGO adventskalender Star Wars kopen

Het duurt niet lang meer tot de LEGO adventskalender Star Wars te koop is. LEGO heeft de kerstkalender in de zomer officieel gepresenteerd en verkoopt ze vanaf 1 september. Bestellen kan via bol.com, Amazon* of de officiële website van LEGO. De adventskalender wordt verkocht voor de prijs van 34,99 euro. Tel jij af met de LEGO Star Wars adventskalender 2022?

Bekijk het LEGO Star Wars assortiment op Bol.com*

Veelgestelde vragen LEGO Star Wars adventskalender

Wat kost de LEGO Star Wars adventskalender?

De LEGO Star Wars adventskalender heeft ieder jaar dezelfde adviesprijs. Daardoor kunnen we ervanuit gaan dat de kerstkalender ook in 2022 wordt verkocht voor de prijs van 34,99 euro.

Is de Star Wars LEGO adventskalender zijn geld waard?

Dit is ieder jaar weer de vraag. Deze LEGO adventskalender kost 34,99 euro. Aangezien je in 24 dagen aftelt naar Kerstmis kost hij bijna 1,50 euro per dag. Daarvoor krijg je aftelplezier en exclusieve LEGO-bouwsetjes terug. Wat ons betreft is de LEGO Star Wars adventskalender dan ook zeker zijn geld waard en vooral ook leuk om cadeau te geven tijdens bijvoorbeeld Sinterklaas.

Vanaf wanneer is de LEGO adventskalender Star Wars te koop?

De LEGO adventskalender Star Wars wordt in de zomer officieel gepresenteerd. Vervolgens zal hij vanaf 1 september daadwerkelijk te koop zijn via onder meer bol.com, Amazon of de officiële website van LEGO.

Voor welke leeftijd is de LEGO Star Wars adventskalender geschikt?

Op de doos van de LEGO Star Wars adventskalender staat dat de adventskalender geschikt is voor kinderen van zes jaar oud en ouder.

Welke LEGO adventskalenders komen in 2022 nog meer te koop?

Ieder jaar presenteert LEGO verschillende adventskalenders. Eerst waren dat er vier: Star Wars, City, Friends en Harry Potter. Sinds 2021 is daar een vijfde bijgekomen met Marvel. Deze vijf LEGO adventskalenders komen ook in 2022 beschikbaar.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!