Betjeman & Barton thee adventskalender

Een adventskalender, wie heeft ze als kind niet gebruikt om in december in 24 dagen af te tellen tot Kerstmis? Vroeger deden we dit altijd met een chocolade adventskalender. Maar tegenwoordig heb je een uitgebreide keuze. Van speelgoed tot luchtjes en diverse levensmiddelen. Neem bijvoorbeeld de Betjeman & Barton thee adventskalender.

Thee adventskalender

Met de thee adventskalender van Betjeman & Barton leef je op verrukkelijke wijze toe naar de gezelligste dagen van het jaar. Deze kalender biedt niet zomaar smaakjes als ‘Groene Thee’ en ‘Bosvruchten’, maar zit vol met allerlei verschillende unieke theesmaken. Zo proef je ook weer eens andere thee.

Maak de koude december warm met deze overheerlijke adventskalender. In 24 dagen tel je met een lekkere kop thee af tot kerst. Iedere dag proef je weer een andere smaak. Welke smaken precies te vinden zijn verklappen wij natuurlijk niet. Je kunt ze echter al wel ontdekken op de website van Betjeman & Barton.

Betjeman & Barton thee adventskalender kopen

Wil jij met een warm gevoel toeleven naar de mooiste dagen van het jaar? Bestel dan de thee adventskalender van Betjeman & Barton. Op moment van schrijven is de adventskalender nog op voorraad en kost hij € 34,95. Met wie ga jij deze 24 smaken proeven?

Bekijk de Betjeman & Barton thee adventskalender

Leave a Comment