LEGO Marvel adventskalender 2021 76196

Op zoek naar de LEGO Marvel adventskalender 2021? LEGO lijkt dit jaar voor het eerst een exclusieve adventskalender van Marvel uit te brengen. Op verschillende sites zijn lijsten gelekt met de aankomende LEGO Marvel sets. In die lijsten valt het op dat er onder meer gesproken wordt over een LEGO Marvel adventskalender. Het zou de eerste keer zijn dat de Marvel-personages als Iron Man en de Hulk kunnen rekenen op hun eigen kalender. De afgelopen jaren zagen we al wel de nodige andere adventskalenders van LEGO verschijnen met Star Wars en Harry Potter als uiterst populaire keuzes. In dit artikel vertellen we je alles over de LEGO Marvel adventskalender 2021 met setnummer 76196.

Bekijk het LEGO Marvel assortiment op Bol.com*

LEGO Marvel adventskalender 2021

LEGO maakt ieder jaar in de zomer bekend naar welke adventskalenders we dat jaar mogen uitkijken. De laatste jaren waren dat vier verschillende opties: Harry Potter, Star Wars, Friends en City. Dit jaar lijkt daar ook een Marvel adventskalender bij te komen met als setnummer 76196. Alhoewel het tot op heden slechts om geruchten gaat en het afwachten blijft tot LEGO het nieuws zelf bevestigt, ziet het er voor nu goed uit voor de fans van Marvel.

Met een LEGO adventskalender is het onder meer voor kinderen extra leuk om af te tellen naar Kerstmis. Zo begin je op 1 december met het openen van een vakje. Achter dat vakje vind je een aantal LEGO-onderdelen. Daarmee zet je zelf een poppetje of een voertuig of ander object in elkaar. Zo verwachten wij in de kalender van Marvel verschillende karakters uit de films. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man, Iron Man, Captain America en Hulk. Volgens geruchten zou Iron Man sowieso in de kalender verstopt zitten. Hij zou een kersttrui dragen, iets wat we ook zagen in de LEGO Star Wars adventskalender 2020 met Darth Vader.

Inhoud LEGO Marvel 76196

Bij de geruchten omtrent de Marvel LEGO adventskalender, is ook al een mogelijk setnummer gelekt. Zo zou de kalender op de markt komen als setnummer 76196. Wat betreft voertuigen zouden we volgens geruchten mogen rekenen op een inhoud met Quinjet, de Hall of Armor, het Hulkbuster pak, de Avengers Toren en Dum-E. Qua figuren wordt gedacht aan Thanos, Black Widow, Thor, Captain Marvel en Nick Fury. Ook zou Spider-Man verschijnen in een geel collegejack. Het thema van de kalender wordt Infinity War.

De inhoud bestaat dan ook uit:

  • Voertuigen zoals Quinjet
  • Gebouwen zoals de Avengers Toren
  • Gereedschap zoals Dum-E
  • En uiteraard LEGO poppetjes van jouw favoriete Marvel-karakters

LEGO Marvel adventskalender kopen

De LEGO Marvel adventskalender van 2021 wordt naar verwachting in de zomer officieel aangekondigd en komt vervolgens vanaf september beschikbaar in de winkels. De kalender zal onder meer verkocht worden door bol.com en Amazon.nl. De verkoopprijs wordt om en nabij de 30 euro. Verras jij dit jaar iemand met de LEGO Marvel adventskalender 2021 76196?

Bekijk het LEGO Marvel assortiment op Bol.com*

Leave a Comment