LEGO Marvel adventskalender 2021 76196

Op zoek naar de LEGO Marvel adventskalender 2021? LEGO gaat dit jaar voor het eerst een exclusieve adventskalender van Marvel uitbrengen. Het is de eerste keer zijn dat de Marvel-personages als Iron Man en de Hulk kunnen rekenen op hun eigen kalender. De afgelopen jaren zagen we al wel de nodige andere adventskalenders van LEGO verschijnen met Star Wars en Harry Potter als uiterst populaire keuzes. Vanaf dit jaar koop je ook een LEGO Marvel adventskalender bij LEGO, bol.com* of Amazon*. In dit artikel vertellen we je alles over de LEGO Marvel adventskalender 2021 met setnummer 76196.

Bekijk de LEGO Marvel adventskalender op Bol.com*

LEGO Marvel adventskalender 2021

LEGO maakt ieder jaar in de zomer bekend naar welke adventskalenders we dat jaar mogen uitkijken. De laatste jaren waren dat vier verschillende opties: Harry Potter, Star Wars, Friends en City. Dit jaar komt daar ook een Marvel adventskalender bij met als setnummer 76196. Het gerucht dat er een LEGO Marvel kalender zou komen, ging al een tijdje rond en nu is de kalender ook daadwerkelijk gepresenteerd.

Met een LEGO adventskalender is het onder meer voor kinderen extra leuk om af te tellen naar Kerstmis. Zo begin je op 1 december met het openen van een vakje. Achter dat vakje vind je een aantal LEGO-onderdelen. Daarmee zet je zelf een poppetje of een voertuig of ander object in elkaar. De LEGO Marvel adventskalender 2021 bevat verschillende figuren uit de films. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel en Black Widow. Iron Man draagt in de kalender dit jaar een kersttrui, iets wat we ook zien in de LEGO Star Wars adventskalender 2021 met Mando.

Inhoud LEGO Marvel 76196

De Marvel LEGO adventskalender zal op de markt worden gebracht met setnummer 76196. Naast dat in de kalender figuren verstopt zitten, mogen we ook rekenen op verschillende voertuigen. Denk aan voertuigen als Quinjet, de Hall of Armor, het Hulkbuster pak, de Avengers Toren en Dum-E. Qua figuren wordt gedacht aan Thanos, Black Widow, Thor, Captain Marvel en Nick Fury. Ook zal Spider-Man verschijnen in een geel collegejack. Het thema van de kalender wordt Infinity War.

De inhoud bestaat dan ook uit:

  • Voertuigen zoals Quinjet
  • Gebouwen zoals de Avengers Toren
  • Gereedschap zoals Dum-E
  • En uiteraard LEGO poppetjes van jouw favoriete Marvel-karakters

LEGO Marvel adventskalender kopen

De LEGO Marvel adventskalender van 2021 werd in augustus officieel gepresenteerd en kwam vervolgens vanaf 1 september beschikbaar in de winkels. De kalender wordt verkocht worden door bol.com en Amazon.nl en uiteraard bij LEGO zelf. De verkoopprijs is 29,95 euro. Bekijk ook de andere LEGO adventskalenders 2022. Verras jij dit jaar iemand met de LEGO Marvel adventskalender 2021 76196?

Bekijk de LEGO Marvel adventskalender op Bol.com*

LEGO Marvel adventskalender 2021 inhoud