LEGO Star Wars adventskalender 2021 75307

De LEGO Star Wars adventskalender 2021 is gepresenteerd. De laatste jaren zijn we het gewend geraakt dat LEGO op de markt komt met verschillende aftelkalenders. Denk daarbij aan die van Harry Potter, City en Friends. Dit jaar komt er ook voor het eerst een LEGO Marvel adventskalender. Om alvast op te warmen voor de feestdagen, heeft LEGO nu de Star Wars adventskalender bekendgemaakt en de eerste foto’s gedeeld. Dit jaar is ervoor gekozen om de adventskalender in het teken van The Mandalorian te maken. In dit artikel vertellen we je alles over de LEGO Star Wars adventskalender met setnummer 75307.

In 2022 is een nieuwe Star Wars adventskalender verschenen. Bekijk ook de LEGO Star Wars adventskalender 2022.

Bekijk het LEGO Star Wars assortiment op Bol.com*

LEGO Star Wars adventskalender 2021

De LEGO Star Wars adventskalender is klaar. LEGO is er ieder jaar op tijd bij om zijn nieuwe adventskalenders aan te kondigen. Dit jaar heeft het bedrijf ervoor gekozen om aan de slag te gaan met een kalender die volledig draait om The Mandalorian. Die Disney+-serie ging in 2019 van start en was binnen no time een groot succes.

In de adventskalender van LEGO vind je dan ook 335 stukjes met als hoofdthema Star Wars. Iedere dag haal je een nieuwe verrassing tevoorschijn. Wat die verrassing precies is, hangt af van de dag. De ene dag zul je een klein bouwwerkje maken van een voertuig, terwijl je de andere dag een minifigure tevoorschijn tovert. Als fan van LEGO Star Wars is deze adventskalender ook in 2021 weer een musthave.

Inhoud LEGO Star Wars 75307

De inhoud van de LEGO Star Wars adventskalender is ieder jaar anders. Dit jaar kun je rekenen op zes verschillende minifigures. Het leuke aan de adventskalenders van LEGO is dat er ieder jaar wordt gekozen voor leuke kerstversieringen. Dit jaar is ervoor gekozen om Grogu en Mando te verrassen met een sjaal en speciale kersttrui. Vorig jaar was het nog Darth Vader die aan zijn nieuwe kersttrui moest geloven. Daarnaast vinden we in de kalender in ieder geval een Tusken Raider, IG-1 en Scout Trooper. Wat betreft voertuigen, mogen we rekenen op een Razor Crest, Slave 1 en TIE-fighter. Ook een aantal wapens, zoals een kruisboog, behoren tot de inhoud van de LEGO Adventskalender 2021.

De inhoud bestaat dan ook uit:

  • 6 minifigures uit The Mandalorian
  • Grogu en Mando met kersttrui
  • Verschillende voertuigen
  • Verschillende wapens en accesoires

LEGO Star Wars adventkalender kopen

De LEGO Star Wars adventskalender van dit jaar werd al in juli aangekondigd, maar het duurt wel nog even tot de Star Wars adventkalender ook daadwerkelijk in de winkels ligt. De adventskalender Star Wars LEGO 2021 mogen we vanaf 1 september in de winkels van LEGO verwachten. De kalender kan dan ook gekocht worden door bol.com* en Amazon*. De prijs zal 29,99 euro zijn. Koop jij dit jaar voor iemand de LEGO Star Wars adventskalender 2021 75307? Bekijk ook de LEGO adventskalender 2022.

Bekijk het LEGO Star Wars assortiment op Bol.com*

LEGO Mandalorian adventskalender inhoud

Leave a Comment