Ciaté nagellak adventskalender 2021

De Ciaté nagellak adventskalender 2021 is officieel gelanceerd. Ciaté Ciaté staat bekend om zijn nagellak en ook dit jaar is er weer een prachtige Ciaté London Mini Mani Month adventskalender verschenen. Deze nagellak kalender heeft een waarde van liefst 175 euro en is nu te koop bij Lookfantastic. De kalender is gevuld met 24 verschillende nagellakjes om ervoor te zorgen dat jouw nagels stralen in aanloop naar Kerstmis en uiteraard op de kerstdagen zelf. Ken jij iemand die dol is op nagellak? Raad dan de Ciaté nagellak adventskalender 2021 aan.

Bekijk de Ciaté nagellak adventskalender op lookfantastic*

Ciaté nagellak adventskalender 2021

De Ciaté nagellak adventskalender 2021 is dit jaar goed gevuld. Door de inhoud zorgvuldig bij elkaar te zoeken, is het wat ons betreft één van de beste nagellak adventskalenders geworden die je je dit jaar kunt wensen. De adventskalender gaat door het leven onder de naam Ciaté Londen Mini Mani Month en heeft een inhoud om u tegen te zeggen. Zo heeft het merk zelfs besloten om een aantal nagellakjes in de adventskalender te stoppen die nergens anders te koop zijn.

Achter de 24 deurtjes van deze adventskalender kom je dan ook twintig verschillende mini-nagellakken tegen met een aantal nieuwe kleuren. Qua kleuren vind je onder meer Soda Pop, Seize the Clay, I Want Candy, Desert Storm, Mint for Each Other, Dancing Shoes en Cupcake Queen. Daarnaast zit er één full-size nagellak in de adventskalender verstopt, een base coat, een top coat en een luxe mini Watermelon Burst Hydrating Primer. In de foto onderaan dit artikel vind je de complete inhoud van de Ciaté nagellak adventskalender 2021.

Ciaté nagellak adventskalender kopen

De Ciaté nagellak adventskalender 2021 is te koop bij lookfantastic*. De adventskalender kost 66,95 euro. Maar wees er snel bij, want op = op. Bestellingen bij lookfantastic worden vanaf een bedrag van 30 euro gratis verstuurd naar Nederland en België. Daarnaast kun je een gratis Beauty Box verwachten bij aankoop van meer dan 99 euro aan kerstproducten. Ga jij dit jaar voor een nagellak adventskalender?

Bekijk de Ciaté nagellak adventskalender op lookfantastic*

Inhoud Ciaté nagellak adventskalender

Ciaté nagellak adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!