LEGO Friends adventskalender 2021 41690

LEGO Friends adventskalender 2021 kopen? Ook dit jaar is er weer een LEGO Friends adventskalender uitgebracht. De laatste jaren hebben we gezien dat er vier verschillende varianten worden aangekondigd. Een van Friends, City, Harry Potter en Star Wars. Daar is dit jaar voor het eerst ook een LEGO Marvel adventskalender bijgekomen. De LEGO Friends adventskalender komt beschikbaar bij LEGO, Amazon* en bol.com* In dit artikel vertellen we je alles over de LEGO Friends adventskalender 2021 met setnummer 41690.

Bekijk het LEGO Friends assortiment op Bol.com*

LEGO Friends adventskalender 2021

De LEGO Friends adventskalender 2021 belooft ook dit jaar weer een perfect cadeau voor kinderen te worden. Wil jij dat jouw zoon of dochter op een rustige manier kan aftellen naar de feestdagen? Denk dan eens aan een adventskalender. Deze LEGO Friends adventskalender is leuk voor kinderen om de spanning richting Kerstmis te verminderen en om op een leuke manier kennis te maken met LEGO. Daarnaast kunnen alle creaties die uit LEGO gemaakt worden ook nog eens gebruikt worden om achteraf mee te spelen. Klap de doos uit en er komt meteen een speelmat tevoorschijn.

LEGO Friends adventskalender inhoud

De LEGO Friends adventkalender in een leuk cadeau voor een Heartlake City fan. De kalender is gevuld met kerstspeelgoed dat je zelf in elkaar kunt zetten. Tot de inhoud behoren onder meer vijf micropoppetjes met een kerstsok en leuke figuren van een puppy met een botje en een kitten. Daarnaast is er ook leuk winterspeelgoed toegevoegd, denk aan een slee en een snowboard. Daarnaast vind je in de 370-delige adventskalender ook een kerstboom, een piano en een robot met afstandsbediening.

De inhoud op een rijtje:

  • 5 micropoppetjes van je favoriete Heartlake personages in kerstoutfit
  • Wintervoertuigen zoals een slee en snowboard
  • Leuke accessoires zoals een kerstboom, een piano en robot met afstansdsbediening
  • Doos is ook meteen een speelmat

LEGO Friends adventskalender 2021 kopen

De LEGO Friends adventskalender 2021 met setnummer 41690 is in augustus gepresenteerd en komt op 1 september definitief beschikbaar. De kalender komt te koop bij LEGO, Amazon* en bol.com*. De prijs van de adventskalender bedraagt 24,99 euro. Bekijk ook de andere LEGO adventskalenders 2022. Krijgt jouw zoon of dochter dit jaar de leuke LEGO Friends adventskalender 2021?

Bekijk het LEGO Friends assortiment op Bol.com*

LEGO Friends adventskalender 2021 inhoud