Friends sokken adventskalender

Ben jij dol op Friends of ken jij iemand die de serie wel tien keer heeft gekeken? Dan hebben wij nu de perfecte Friends sokken adventskalender voor jou, hem of haar gevonden. Met deze Friends sokken adventskalender tel je in twaalf dagen af naar de feestdagen. Vanaf 13 december vind je iedere dag een sok met het thema Friends in je adventskalender. In dit artikel vind je de prijs en inhoud in de Friends sokken adventskalender. Je bestelt deze adventskalender nu eenvoudig online via Amazon*.

Bekijk de Friends sokken adventskalender op Amazon*

Friends sokken adventskalender

De Friends sokken adventskalender is dit jaar een van de Friends adventskalenders die beschikbaar komt. Met deze adventskalender gaat het allemaal wel net een tikkeltje anders dan we bij de meeste adventskalenders gewend zijn. Je start namelijk niet op 1 december met het aftellen naar Kerstmis, maar pas op 13 december. Vanaf die dag haal je iedere dag een paar sokken tevoorschijn die volledig in het teken staan van Friends.

Ken jij dan ook iemand die dol is op Friends? Dan is deze Friends sokken adventskalender een perfect cadeau. De kalender bevat verschillende kleuren sokken. Van de twaalf paren zijn er twee wit, vier wit met zwart, drie zwart, één blauw, één geel en één rood. De sokken hebben herkenbare teksten of plaatjes. Zo zijn de gele sokken gevuld met de kalkoenscène uit Friends. Daarnaast komt ook het logo van de serie veelvuldig terug.

Sokken adventskalender kopen

De sokken adventskalender is vanaf nu te bestellen via Amazon*. De webshop kan de sokken uit voorraad leveren. Daarbij krijg je hem ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Doordat je met deze adventskalender pas op 13 december begint met aftellen, is de Friends sokken adventskalender ook een perfect Sinterklaascadeau. Voor wie haal jij deze 12 dagen adventskalender in huis?

Bekijk de Friends sokken adventskalender op Amazon*

Friends sokken adventskalender inhoud