Diamine Inkt adventskalender 2022

Maak kennis met de Diamine Inkt adventskalender 2022. Ben jij een creatief type en zoek je een adventskalender die daarbij past? Dan vertellen we je graag meer over deze Diamine Ink-vent Calendar 2022. Deze adventskalender inkt is gevuld met 24 kleine potjes inkt in prachtige kleuren.

Achter het laatste vakje, dat je op eerste kerstdag openmaakt, kun je een grote inktpot verwachten. In totaal dus liefst 25 nieuwe inkt potjes! Zo kun je op creatieve wijze aftellen naar Kerstmis. In dit artikel vertellen we je alles over de Diamine Inkt adventskalender 2022 met prijs, inhoud en waar je hem koopt.

Bekijk de Diamine Ink-vent Calendar op La Couronne du Comte

Diamine Ink-vent Calendar 2022

De Diamine Ink-vent Calendar is verschenen. Deze adventskalender inkt is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig gevuld met inkt. De eerste verrassing uit de gelimiteerde Winter Inkt adventskalender haal je op 1 december tevoorschijn. De laatste verrassing haal je vervolgens op eerste kerstdag uit de kalender. Daarmee is deze inkt adventskalender een 25-dagen kalender die niet stopt op kerstavond, maar je zelfs op eerst kerstdag nog blij maakt.

Extra leuk vinden we het uiterlijk van The Inkvent Calendar. Zoals je mag verwachten van een creatieve adventskalender, heeft de kalender een prachtig design meegekregen. Zo vind je op de groene doos een winter landschap terug met handlettering letters.

Inhoud adventskalender inkt

De inhoud van de adventskalender inkt van Diamine bestaat uit 25 verschillende inktpotjes. De eerste 24 dagen zijn dit potjes met 12ml inkt. Achter het allerlaatste deurtje gaat het om een flesje van 30ml. De grote vraag is dan: Wat voor kleuren mag je zoal verwachten van deze unieke kalender? De kalender bevat feestelijke inkten.

Zo hebben ze ook allemaal een feestelijke naam gekregen. Denk aan Upon a Star, Spiced Apple, Olive Swirl, Ghost, Alpine, Memory Lane en Three Kings. Daarbij wordt gemeld dat sommige kleuren sheen, shimmer of geur hebben. En sommigen hebben het zelfs allemaal. Met de Diamine Ink-vent Calendar ben je er dan ook zeker van dat je jouw voorraad inkt flink aanvult.

Bekijk de volledige inhoud van de Diamine Ink-vent Calendar

Diamine the Ink-vent Calendar
Diamine the Ink-vent Calendar

Diamine Inkt adventskalender 2022 kopen

Aftellen naar Kerstmis wordt net een tikkeltje leuker met een adventskalender erbij. Wil jij de Diamine Inkt adventskalender 2022 kopen? Dan hebben we goed nieuws. Je bestelt deze adventskalender inkt nu al voor de prijs van 89 euro. Daarmee vul je meteen jouw inkt voorraad flink aan. Bestellen kan via La Couronne du Comte. Deze adventskalender is de perfecte keuze voor wie graag aan het kalligraferen is. Daarmee is hij geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kies jij voor de Diamine Ink-vent Calendar 2022?

Diamine Ink-vent Calendar
Diamine Ink-vent Calendar