Prinses Coralie adventskalender

Buiten is het koud en binnen branden de kaarsjes. Het huis wordt versierd en de kerstboom komt in huis. Dit betekent dat het weer tijd is om met spanning af te tellen tot kerst. Dit kun je jouw kind laten doen met de vertrouwde adventskalender gevuld met chocolade. Het is echter ook mogelijk om haar dit te laten doen met een avontuurlijke adventskalender, zoals deze Princess Coralie adventskalender.

De Princess Coralie adventskalender

Met de Princess Coralie adventskalender ga je op zoek naar schatten en laat je jouw prinsesje op leuke wijze op avontuur gaan als een echte prinses. In de kalender zitten 24 verrassingen, waardoor je dochter in december iedere dag een nieuw luikje kan openen. Of wil je het stiekem zelf doen?

Kerstmis wordt met deze adventskalender nog leuker én spannender. Welke verrassingen precies verstopt zitten achter de deurtjes, dat is aan jou en je dochter om helemaal zelf te ontdekken. Wat we je wel kunnen vertellen is dat het cadeautjes zijn die in het prinsessenleven niet kunnen ontbreken.

Prinses Coralie adventskalender kopen?

Wil jij je dochter tijdens de ijskoude dagen richting kerst verrassen? Dat kan met deze Princess Coralie adventskalender. Iedere dag kan ze weer een nieuw onderdeel gebruiken om haar avontuur zelf vorm te geven. Hij is onder andere te koop bij bol.com en ook nog eens uiterst betaalbaar.

Bekijk de Prinses Coralie adventskalender op bol.com

Leave a Comment