Handlettering adventskalender 2021

De handlettering adventskalender 2021 is afkomstig van Online Store. Het Duitse bedrijf verkoopt volop schrijfartikelen en daar is dit jaar ook een adventskalender handlettering bijgekomen. Sterker nog, eigenlijk heeft het bedrijf zelfs drie adventskalenders in zijn assortiment. Een met handlettering voor volwassenen, een voor meisjes en een voor kinderen. Ben jij een echte creatieveling? Dan is dit de perfecte adventskalender voor jou. In dit artikel vertellen we je alles over de Handlettering adventskalender 2021.

Bekijk de Handlettering adventskalender op Amazon*

Handlettering adventskalender 2021

Handlettering is de laatste jaren flink in populaireit toegenomen. Hiermee zorg je ervoor dat letters creatief worden vormgegeven. Om dit te kunnen doen, heb je echter wel de juiste spullen nodig en daar kan deze Handlettering adventskalender 2021 je absoluut een handje mee helpen. Deze kalender bevat alles wat je nodig hebt om met tekenen en schrijven aan de slag te gaan. Hij is dan ook geschikt voor kunstenaars, tekenaars en beginners.

Met de Handlettering adventskalender start je op 1 december met het openen van een doosje. Het laatste doosje haal je uiteindelijk op 24 december tevoorschijn. In de kalender zitten meer dan 40 producten waarmee jij je in de dagen naar aanloop van Kerstmis niet hoeft te vervelen. Denk aan een etui, een aquarelblok, verschillende pennen en stiften die je nodig hebt in verschillende kleuren, een penseel en inkt. Alles om je creativiteit de loop te laten. De complete inhoud vind je onderaan dit artikel.

Waar handlettering adventskalender kopen?

De Handlettering adventskalender 2021 is per direct te koop bij Amazon*. De inhoud van de kalender heeft een waarde van liefst 120 euro. Let wel op dat het hier om een Duits adventskalender gaat die vanuit Duitsland wordt verzonden. Dat betekent dat alle teksten in het Duits zullen zijn. Dat hoeft de pret van het kalligraferen echter niet te drukken.

Door middel van het scannen van QR-codes kun je ook nog eens rekenen op twaalf tutorial video’s. Ook deze zijn door ons gewoon te volgen. Zo bekijk je onderaan dit artikel alvast de eerste. Naast deze handlettering adventskalender voor volwassenen, kun je van Online ook een kalender kopen voor meisjes en een voor kleine kinderen. Kies jij voor een handlettering adventskalender 2021?

Bekijk de Handlettering adventskalender op Amazon*

Wat zit er in de Handlettering adventskalender?

Handlettering adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!