CEWE Adventskalender met eigen foto en gevuld met Kinder® chocolade

Adventskalenders zijn tegenwoordig in vele soorten en maten beschikbaar, maar zouden ze niet nét een tikkeltje leuker worden als je ze zelf kunt personaliseren? Daar helpt CEWE je graag mee. Het van oorsprong Duitse bedrijf staat bekend om zijn fotoboeken, maar is veel meer dan dat. Je kunt namelijk ook verschillende gepersonaliseerde adventskalenders aanschaffen. Creëer jouw eigen adventskalender met zelfgekozen foto’s uit jouw collectie. CEWE presenteert dit jaar:

Bekijk de foto adventskalender bij CEWE

Adventskalender met eigen foto en gevuld met Kinder® chocolade

In dit artikel vertellen we je alles over de adventskalenders van CEWE gevuld met Kinder® chocolade. Ken jij iemand die dol is op de welbekende Kinder® chocolade? Verras hem of haar dan dit jaar met een unieke adventskalender. Naast dat je achter ieder deurtje een chocolade verrassing tegenkomt, kun je ook nog eens een eigen foto kiezen als voorkant van de kalender. Zo haal je met de adventskalenders van CEWE meteen een blikvanger in huis. Heb je geen geschikte foto om op de kalender te plaatsen? Dan kun je ook denken aan een leuke tekening of een afbeelding met tekst.

Adventskalender met Kinder® Surprise

Door gebruik te maken van de ontwerpsoftware, of de online editor van CEWE is het een fluitje van een cent om de adventskalender naar wens te maken. Daarnaast is uiteraard ook de inhoud van de adventskalenders belangrijk. Voor de adventskalender met Kinder® chocolade heeft CEWE gekozen voor drie verschillende varianten:

  • Een adventskalender met eigen foto en Kinder® producten zoals choco-bons en mini bueno. De kalender is beschikbaar in staand of liggend formaat en heeft de afmetingen: 30,5 x 21,0 x 3,5 cm.
  • Een adventskalender met eigen foto en Kinder® Surprise eieren. Deze kalender bevat 11 eieren, 5 mini chocolades, 4 mini bueno en 4 schoko bons. De afmetingen van de kalender zijn 48 x 36 x 5 cm.
  • Een adventskalender met eigen foto, Kinder® chocolade en foto’s achter de deurtjes. Deze kalender bevat mini chocolade, mini bueno en choco-bons, is staand of liggend beschikbaar en het formaat is 30,5 x 21,0 x 3,5 cm.

Adventskalender met eigen foto en gevuld met Kinder® chocola kopen

De adventskalenders met eigen foto en Kinder® chocolade zijn vanaf nu beschikbaar bij CEWE. Deze adventskalender chocolade met Kinder® chocolade is beschikbaar vanaf 19,95 euro, de prijs van de adventskalender met Kinder® Surprise producten bedraagt 49,95 euro en de adventskalender met foto’s achter de deurtjes en gevuld met Kinder® chocolade wordt verkocht voor 21,95 euro.

Wil jij de kalender op tijd voor de start van de advent in huis hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen. De uiterste besteldatum voor tijdige uitlevering is 23 november. Adventskalender met eigen foto en Kinder® chocolade bestel je via CEWE.

Bekijk de foto adventskalender bij CEWE

Kinder Surprise adventskalender

Leave a Comment