CEWE Foto adventskalender

Ben jij dit jaar op zoek naar een foto adventskalender? Dan heeft CEWE de adventskalender die perfect bij jou past. Het leuke aan deze gepersonaliseerde adventskalender is dat je zowel de foto voorop zelf kunt kiezen als de foto’s die achter de deurtjes tevoorschijn komen. Bepaal jouw eigen volgorde en maak iemand gelukkig met een gepersonaliseerde adventskalender met foto’s. Naast deze kalender zonder chocolade, heeft CEWE ook twee adventskalenders met foto’s en een adventskalender chocolade in zijn assortiment:

Bekijk de foto adventskalender bij CEWE

Adventskalender met foto’s

De CEWE adventskalender met foto’s is een van onze favoriete adventskalenders van dit jaar. Tegenwoordig kun je aftelkalenders in veel verschillende soorten en maten kopen. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van gemaakt. Wat wij nog leuker vinden, is dat de adventskalenders gepersonaliseerd zijn. Daar komt deze adventskalender met foto’s om de hoek kijken.

Bij deze foto adventskalender kies je eerst welke foto je op de voorkant wilt plaatsen. Zodra je daar over uit bent, kun je 24 foto’s uit jouw eigen collectie kiezen om achter de deurtjes te verstoppen. Op die manier ben je er zeker van dat jouw geliefde met een grote glimlach aftelt naar de feestdagen. De adventskalender met foto’s is beschikbaar in twee verschillende formaten:

  • A4 formaat met de afmetingen 35,6 x 24,6 cm
  • A3 formaat met de afmetingen 41,8 x 29,3 cm

Ook de grootte van de foto’s achter de deurtjes verschilt per formaat:

  • 48 x 37 mm bij de A4 adventskalender
  • 53 x 41 mm bij de A3 adventskalender

Foto adventskalender kopen

De foto adventskalender van CEWE kun je vanaf nu bestellen. Wil jij er zeker van zijn dat jij jouw gepersonaliseerde adventskalender op tijd in huis hebt? Bestel hem dan voor 23 november. Alleen voor die datum kan de kalender tijdig geleverd worden. De adventskalender met foto’s is te koop voor een prijs vanaf 8,95 euro en kan besteld worden via CEWE.

Bekijk de foto adventskalender bij CEWE

adventskalender met foto's

Leave a Comment