VTech Go! Go! Smart Wheels adventskalender kopen

Houdt jouw kind van VTech en is hij of zij graag interactief bezig? Dan is deze VTech Go! Go! adventskalender ideaal. December staat in het teken van gezelligheid en cadeautjes. Verras je zoon en dochter daarom met deze kalender en laat hem of haar spelenderwijs toeleven naar Kerstmis.

VTech Go! Go! Smart Wheels adventskalender

De VTech Go! Go! Smart Wheels is een interactieve adventskalender die is voorzien van 24 deurtjes. Achter ieder deurtje zit een nieuwe verrassing te wachten. Klap de voorkant van de doos naar beneden en de scène op de doos kan worden gebruikt als een speelmat voor extra speelplezier. Druk op de oplichtende knop van de peperkoekbus om zinnen, meezingliedjes en melodieën te horen.

Plaats de VTech-trein op een van de meegeleverde SmartPoint-locaties en deze zullen interactief reageren. In totaal zijn 6 verschillende deuntjes en 3 kerstliedjes te horen. De set werkt bovendien met andere Go! Go! Smart Wheels-speelsets die apart verkrijgbaar zijn.

VTech Go! Go! Smart Wheels adventskalender kopen

Wil jij de kleine verrassen met deze VTech adventskalender? Bekijk en bestel hem dan nu direct online. Hij is bij Amazon* te koop. Een soortgelijke VTech adventskalender is bij Bol.com* ook te koop.

Bekijk de VTech adventskalender op Amazon*

Vtech adventskalender

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!