BE Creative adventskalender

De BE Creative adventskalender is gelanceerd en heeft dit jaar een uniek design meegekregen. De make up adventskalender die bedoeld is om in twaalf dagen af te tellen naar Kerstmis, is per direct te koop ICI Paris XL*. De kalender wordt verkocht voor een prijs van 41,97 euro. Het thema van dit jaar is The Frosted Falkes. In dit artikel vertellen we je alles over de prijs en de inhoud van de BE Creative adventskalender 2021 gevuld met make-up.

Bekijk de BE Creative adventskalender op ICI Paris XL*

BE Creative adventskalender

De BE Creative Make Up adventskalender is gevuld met super handige make-up goodies. Of je nu op zoekt bent naar nieuwe nagellak, lippenstift of een wimperkruller, deze adventskalender biedt het allemaal. Extra leuk is dat deze adventskalender ook nog eens te koop is voor minder dan 50 euro. Toch pakt deze adventskalender het wel iets anders aan dan veel andere beauty adventskalenders. Normaal begin je tenslotte op 1 december met het openen van een vakje en ben je uiteindelijk op 24 december klaar met het uitpakken van jouw cadeautjes. Bij deze mini adventskalender gaat dat net iets anders. Het is namelijk een mini adventskalender voor twaalf dagen.

Deze adventskalenders worden vaak gebruikt om op 25 december mee te beginnen, zodat je vanaf eerste kerstdag iedere dag een leuk cadeautje tevoorschijn haalt en zo twaalf dagen lang Kerstmis viert. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met deze adventskalender op 13 december te beginnen met aftellen. Of je kiest ervoor om op de even of juist oneven dagen een deurtje te openen. Wat ook uniek is aan de BE Creatieva adventskalender, is het design. Voor het design is gekozen voor een soort metallic blauw. Zodra je de kalender openklapt, komen er twaalf deurtjes tevoorschijn met daarop Frosted Flakes.

Make up adventskalender kopen

De BE Creatieve adventskalender met make-up is per direct te koop bij ICI Paris XL*. De adventskalender van BE Creative heeft de prijs van 41,97 euro meegekregen. Als de kalender niet in de sale is, betaal je er 59,95 euro voor. Wie de kalender bestelt, kan ook een aantal gratis proefjes verwachten. Daarnaast streeft ICI Paris XL ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 18.00 uur gedaan zijn al de volgende dag te leveren.

Bekijk de BE Creative adventskalender op ICI Paris XL*

Be Creative adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment