Stoere Brandweerman Sam adventskalender

Brandweerman Sam is vanuit het Verenigd Koninkrijk overgewaaid naar Nederland. In de serie volgen we de avonturen van brandweerman Sam. Dit jaar kunnen we de feestdagen voor de kinderen nog nét iets leuker maken door deze uiterst stoere Brandweerman Sam adventskalender in huis te halen. Op die manier kunnen kinderen op een leuke manier aftellen naar Kerstmis.

Brandweerman Sam adventskalender

Nu Brandweerman Sam uiterst populair is, is er ook een prachtige adventskalender verschenen waarin we worden meegenomen naar de avonturen van Brandweerman Sam. Deze adventskalender is voorzien van 24 deurtjes waar leuke verrassingen achter schuilen. Zo vind je vier figuurtjes uit de Brandweerman Sam reeks. Het gaat om Sam zelf en zijn vrienden.

Daarnaast zitten in de adventskalenders buttons, keycords, puzzeltjes, stoere armbandjes en een leuke brandweerauto sleutelhanger verstopt. Uiteraard alles in het teken van Brandweerman Sam. De adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. De tekst op de doos van de adventskalender is in het Duits en Engels. Die tekst is voor de inhoud echter niet van belang.

Brandweerman Sam adventskalender kopen

De Brandweerman Sam adventskalender is niet te koop in de Nederlandse winkels. Wel kunnen we hem vanuit Nederland gelukkig bestellen bij het Duitse Amazon*. Ook bij bol.com* is dit jaar een Brandweerman Sam adventskalenders te vinden.

Bekijk de Brandweerman Sam adventskalender op Amazon*

Bekijk de Brandweerman Sam adventskalender op bol.com*

Brandweerman Sam adventskalender inhoud

Leave a Comment