Unicorn adventskalender van Craze

De unicorn adventskalender van Craze is het ideale cadeau voor kinderen om mee af te tellen naar de feestdagen. Heeft jouw dochter het altijd over unicorns? Zoek dan niet verder naar een geschikte adventskalender voor 2021. In deze adventskalender zitten leuke cadeautjes verstopt voor ieder kind dat gek is op unicorns.

Unicorn adventskalender Craze

Craze heeft dit jaar meerdere adventskalenders in zijn assortiment, waaronder een slijm adventskalender. Daar is nu ook deze leuke unicorn adventskalender bijgekomen. Vooral voor kinderen zijn unicorns echt iets magisch en juist voor hen is deze adventskalender het ideale cadeau. Voor het design van de kalender is gekozen voor heel wat verschillende kleurtjes. Zo word je direct vrolijk als je naar deze adventskalender kijkt.

Ook de inhoud van deze unicorn adventskalender is uiterst leuk. Zo vind je in de adventskalender een pop met gekleurd haar die je zelf verder kunt stijlen. Daarnaast vind je accessoires waar het meisje mee kan spelen. Denk aan een skateboard, een catwalk en nog veel meer. Ook zitten er accessoires in de kalender verstopt zoals haarclips, borstels en een telefoon.

Unicorn adventskalender kopen

Met deze unicorn adventskalender scoor je dit jaar sowieso punten. De adventskalender is te bestellen via Amazon*. De kalender is voor een zeer nette prijs te koop. Daar komt wel nog een kleine vergoeding bovenop voor verzending. Ga jij voor deze unicorn adventskalender? Naast deze kalender is er ook nog een Galupy unicorn adventskalender te koop van Craze. Ook deze bestel je via Amazon*.

Bekijk de unicorn adventskalender van Craze op Amazon*

Unicorn adventskalender 2021 inhoud

Leave a Comment