Squishy adventskalender: 24 leuke kawaii squishies

De squishy adventskalender met 24 leuke kawaii squishies is een geweldig cadeau voor kinderen die graag met deze schattige poppetjes bezig zijn. Zijn jouw kinderen helemaal gek van squishies, zoek dan niet verder voor een geschikte adventskalender. In deze adventskalender vinden kinderen 24 uiterst schattige kawaii squishies. Geschikt voor jongens en meisjes die ouder zijn dan drie jaar.

Squishy adventskalender

Squishies zijn hot en toen wij deze adventskalender tegenkwamen, konden we dan ook niets anders dan er meteen over schrijven. De squishy adventskalender ziet er heel schattig uit. Op de buitenkant zie je een kerstman bij een versierd huis en zodra je de klep van de doos openklapt, komen er 24 dichte deurtjes tevoorschijn. Het is de bedoeling dat kinderen vanaf 1 december beginnen met het openen van zo’n deurtje. Dat doen ze tot en met Kerstavond. Uiteindelijk worden ze de trotse eigenaar van 24 uiterst schattige squishies.

Zo zitten er onder meer een kat, een schildpad, een unicorn en een beertje als squishy in de adventskalender verstopt. Deze beestjes zijn gemaakt van schuim en gemaakt om in te knijpen. Zodra het poppetje is ingeknepen, schiet hij langzaam weer terug in zijn gewone vorm. Met de squishy adventskalender wordt het aftellen naar Kerstmis ineens een stuk minder spannend voor kinderen. Een kawaii, Japans voor schattig, poppetje staat ze tenslotte bij.

Squishy adventskalender kopen

Deze squishy adventskalender is te koop via de Duitse site van Amazon*. In Nederland hebben we hem nog niet gespot, maar gelukkig verstuurt Amazon deze adventskalender ook naar Nederland. Ondanks dat de adventskalender uit Duitsland komt, kun je hem ook in Nederland razendsnel in huis verwachten.

Bekijk de Squishy adventskalender op Amazon*

Squishy adventskalender inhoud

Leave a Comment