Friends adventskalender 2022

De Friends adventskalender 2022 is terug. Na het grote succes van de Friends kalender van eerdere jaren, zijn de makers aan de slag gegaan met een gloednieuwe variant. Ben jij groot fan van van de Amerikaanse serie waarin het draait om Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross? Of ken jij iemand die nog altijd dol is op de reeks?

Dan hebben wij het perfecte cadeau gevonden. Amazon* heeft namelijk een exclusieve adventskalender in zijn assortiment met 25 leuke Friends-verrassingen. Wie de kalender nu alvast in de koopt, kan ook nog eens rekenen op een mooie korting. De kalender is ook te koop via bol.com*.

Bekijk de Friends aftelkalender op bol.com*

Inhoud Friends adventskalender

De Amerikaanse sitcom Friends is door vele fans in de harten gesloten. Ondanks dat de serie in 2004 eindigde, is de fanbase van Friends nog altijd groot. Reden genoeg voor Insight Editions, een bedrijf dat meer merchandise van Friends heeft gemaakt, om aan de slag te gaan met een officiële aftelkalenders. Met de adventskalender van Friends begin je op 1 december met het openen van een vakje. Wat je daarachter vindt, is een verrassing, souvenir of cadeau in het Friends-thema.

Dat kan verschillen van een ornament tot aan een recept en van een button tot aan een paperclip. Allemaal leuke items die je doen terugdenken aan de beste momenten uit de serie. De inhoud levert opnieuw enorm veel nostalgie op. Want zeg nou eerlijk, wie heeft er niet genoten van de afleveringen van Friends. al kun je wel opnieuw rekenen op dezelfde nostalgie.

Friends adventskalender 2022 kopen

De Friends adventskalender 2022 is bij Amazon* te koop. Vorig jaar groeide de kalender binnen no time uit tot een ware bestseller en wij sluiten niet uit dat hij opnieuw razendsnel uitverkocht raakt. De kalender is vanaf nu dan ook te bestellen. Nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je ook voor deze Cafféluxe adventskalender gaan in het teken van Friends, een sokken kerstkalender of de Make Up Revolution X Friends aftelkalender. Voor wie koop jij dit jaar de Friends adventskalender 2022?

Bekijk de Friends aftelkalender op bol.com*

Friends adventskalender
Friends adventskalender